08 Babyfit Torsdag

Antal tilmeldte: 5/16 Alder: 18-99 Pris: 510,00 DKK
05/01/2023 - 30/03/2023 Førstesalen Torsdag 12:30-13:30 Instruktør: Damaris Krog Slot
Beskrivelse

Mangler du et sted at træne hvor din baby er velkommen til at komme med? Har du svært ved at komme i gang med træningen igen efter familieforøgelsen? Ved du ikke hvordan du skal komme tilbage til din gamle form? Har du et par graviditetskilo der sidder fast? Motiveres du af at træne sammen med andre i samme situation? Så er dette holdet for dig!

Her er muligheden for at komme i gang igen, uanset om du lige har født og har behov for at tage det stille og roligt, eller gerne vil udfordres. Vi træner hele din krop igennem hver gang, med en kombination af konditionstræning og funktionel styrketræning med ekstra fokus på mave/ryg (corestabilitet) samt balder og lår. Alt imens baby sover lur i den friske luft eller leger på et liggeunderlag. Er dit barn uroligt, inddrager vi barnet i træningen, og ellers tager jeg det gerne på armen (selvfølgelig kun hvis du er indforstået med det) så du selv kan fokusere på at få det største udbytte af træningen, som er DIN tid til at gøre noget godt for dig selv.

Træningen foregår hver torsdag i 12 uger fra kl. 12:30-13:30 i Spejlsalen. Træningen varieres fra gang til gang, så du hver gang får det maksimale ud af din træning. Det er muligt at skifte ble undervejs, spise medbragt mad før/efter træning og socialisere med de andre forældre☺

Holdet er et lukket hold, som kører i 12 uger, dvs. du træner med de samme faste træningsmakkere hele vejen.  Det er en forudsætning for at starte på holdet, at du har været til din 8-ugers undersøgelse hos lægen og fået grønt lys til at påbegynde træning. Men bare rolig, vi starter så ALLE kan være med, også selvom dine mavemuskler evt. stadig er delte, eller bækkenbunden ikke er helt så stærk som før.

Vi glæder os til at tage imod dig og din baby (du kan dog også sagtens komme uden baby)

Pris: 510,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Damaris Krog Slot

damarisslot@gmail.com

30552077

Jeg er uddannet personlig træner fra NEXT i 2018 og har instruktøruddannelse i bla. funktionel træning og TRX (2020). Jeg har undervist siden 2017 i Cross/WOD, TABATA, outdoor, Bootcamp, efterfødselshold, TRX og funktionel træning.
Jeg har stor erfaring med mindre hold med fokus på den enkelte deltager.
Tidligere var jeg i medicinalbranchen, men nu er det udelukkende træning og kostvejledning jeg beskæftiger mig med.
Privat bor jeg her i Ganløse med min mand og mine to børn på 6 og 7 år som er aktive i hhv. gymnastikforeningen og som talentsvømmer. Udover træning elsker jeg at løbe i den smukke natur vi bor midt i.