Rabatordninger i Ganløse Gymnastik

 

Personlig rabat:

Personlig rabat ydes fra og med, at ét og samme medlem tilmelder sig hold nummer 3 på en sæson (det gælder ikke kombibilletten). Rabatten ydes på den ordinære pris på sidst tilmeldte hold. Personlig rabat kan ikke kombineres med husstandsrabat.

 

Husstandsrabat:

Husstandsrabat ydes fra og med, at person nummer 3 i samme husstand tilmelder sig et hold i samme sæson. Rabatten fratrækkes den ordinære pris på sidst tilmeldte hold (Eksempel: Mor og datter har hver tilmeldt sig et hold. Når far tilmelder sig, opnås rabatten af kontingentet på dette hold).Vores system kan ikke automatisk generere denne rabatform og vil kræve fuld betaling for tredje tilmelding. Kontakt venligst vores kasserer for at få refunderet rabatten.

Kombibilletten er ikke at regne som et hold og indgår ikke i rabatordningen.

NB: For alle børnehold gælder det, at der betales fuld dragtpris (til opvisning) uanset opnåede rabatter på kontingentet.

 

Kombibilletten:

Kombibilletten giver for en enhedspris fri adgang til ubegrænset træning på puls/styrke voksenhold. Kombibilletten gælder kun for de angivne hold og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

 

Seniorrabat:

Seniorrabat gives til medlemmer, der inden sæsonstart har opnået folkepensionsalder (67 år). Seniorrabat kan ikke kombineres med øvrige rabattyper.

 

Rabat ved senere tilmelding:

Der ydes rabat på 25 % fra november og 50 % fra nytår. Rabat for senere tilmelding kan ikke kombineres med de øvrigre rabatter, som nulstilles efter 1. november (dog undtaget seniorrabat).

Der ydes ikke rabat ved senere tilmelding på sommerhold.

 

Ganløse, 18. juni 2021