09 Forældre / barn 2 år

Antal tilmeldte: 38/40 Årgang: 2020-2020 Pris: 785,00 DKK
05/09/2022 - 31/03/2023 Hal 2 Mandag 16:00-16:45 Instruktør: Stephanie Marinsen
Beskrivelse

Alle glæder sig til mandag – men hvorfor det? Fordi du nu kan tage din mor eller far under armen, så I i 45 min lege, hygge, tumle og træne sammen.

Efter mange års erfaring som pædagog og med far/mor og barn hold ved jeg, at genkendelighed gør børnene trygge og modige til at turde mere.

Derfor starter vi altid med at sidde i rundkreds og sige hej til hinanden. Herefter skal vi have pulsen op, vi skal lave lege som gør os kropsbevidste. Det kunne indeholde samarbejdsøvelser, stafetter, tørklæder, bolde, faldskærm, tumlelege osv.

Der vil til hver træning være en redskabsbane, som vi I fællesskab skal sætte frem, her skal vi alle øve vores motorik ved at trille, rulle, øve kolbøtter, kravle oppe og nede, hoppe, hinke osv. 

Til sidst ender vi igen i rundkredsen og slutter af sammen.

På mine far/mor og barn hold for alle sved på panden, for her er der ingen som står stille heller ikke far/mor. Jeg ønsker. at I som forældre skal gå foran som et godt eksempel for jeres barn, dvs. alle deltager og møder op i bevægeligt tøj. Jeg anbefaler bare fødder til alle eller gymnastiksko, derfor er hverken nylonstrømper, sokker eller cowboybukser velkomment i hallen.

Kom og vær med. Det bliver supersjovt, og jeg glæder mig til at se jer!

Holdet deltager i forårsopvisningen 2023, og dragtpris er inkluderet i kontingentet.

Pris: 785,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Stephanie Marinsen

stephanie_jaque@msn.com

Jeg har hele mit liv dyrket spring og rytmegymnastik.
Da jeg var 13 år, begyndte jeg som hjælpetræner på forskellige børnehold. Som 15-årig blev jeg uddannet instruktør og har i mange år efterfølgende haft en masse børnehold, springhold og mange familiehold. Jeg er uddannet pædagog med 10 års erfaring og bruger meget bevægelse på mit job og i min hverdag. Jeg er 34 år, mor til to og bor i Ølstykke.
Efter jeg fødte mit barn nummer to i 2014 har jeg haft pause som træner. Nu er jeg klar til endnu engang at lære fra mig af alt det jeg kan. Jeg glæder mig til at lære jer alle at kende.