19 Akro & Dans 2.-3. kl

Antal tilmeldte: 2/2 Venteliste: 1 Alder: 8-9 Pris: 1.110,00 DKK
30/08/2022 - 31/03/2023 Førstesalen Tirsdag 16:50-17:50 Instruktør: Anna Jensen Danielle Iversen
Beskrivelse

Holdet er for dig, der kan lide at give den gas til god og glad musik og samtidig gerne vil træne gymnastiske færdigheder som balance, smidighed (spagat/split) mv. Vi skal dyrke samarbejdet og tilliden til hinanden og bliver udfordret i sjove akrobatiske løft (til målgruppen) og øvelser. Vi skal danse og have det sjovt med forskellige stilarter inden for dansens verden. Det hele samler vi til små akrobatiske dansekoreografier - og vi kan ikke vente med at komme i gang. Vi håber at du vil være med!

OBS. Hold 18 & 19 træner sammen.

Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning. Opvisningstøjet er inkluderet i kontingentet.

Pris: 1.110,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna Jensen

anna.lindknud@outlook.com

51220603

Jeg har gået til spring som lille og lærte nogle danse der. Senere gik jeg til hip hop her i Ganløse gymnastik, og derefter har jeg fået danseundervisning i Værløse i nogle år.
Jeg er 15 år og går i 10. klasse. Jeg er en meget omsorgsfuld person.

Danielle Iversen

aldbergmann@gmail.com

Jeg er tidligere Grand Prix-/rytmisk sportsgymnast. Jeg begyndte som hjælpetræner på forskellige børnehold som 13-årig og fik egne hold som 15-årig.
Siden da har jeg undervist på forskellige hold lige fra 2-årige til 15-årige i familiegymnastik, dansegymnastik og rytmisk gymnastik.
Jeg elsker foreningslivet og har udover træning og undervisning arbejdet i administrationen i en gymnastikforening igennem 10 år. Jeg glæder mig til at lære jer alle at kende og forhåbentlig lave en masse sjov gymnastik.