15 Forældre / barn 4-5 år

Antal tilmeldte: 44/44 Venteliste: 3 Alder: 4-5 Pris: 855,00 DKK
31/08/2021 - 29/03/2022 Slagslundehallen Tirsdag 17:20-18:05 Instruktør: Helle Bruun
Beskrivelse

Holdet er for børn i alderen 4-5 år, som har lyst til at fortsætte - eller begynde - til gymnastik sammen med deres mor, far eller en anden voksen.

Her kan både børn og voksne forvente at få sved på panden i den gode familieforms tjeneste, når vi giver den gas i sjove og afvekslende aktiviteter. Vi lægger vægt på at have en legende tilgang, når vi øver grundelementerne fra gymnastikken, og vi skal bl.a. hoppe, danse, løbe, lege, springe, svinge, balancere og rotere samt styrke vores muskler på en masse forskellige måder.

En træning består typisk af et fælles goddag, opvarmning, øvelser, leg samt ture rundt på udfordrende redskabsbaner. Vi slutter hver gang med en fælles aktivitet samt afspænding og farvel.

Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning. Opvisningstøjet er inkluderet i kontingentet.

Pris: 641,25 DKK

Samlet rabat på 213,75 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Helle Bruun

helle-bruun@live.dk

Jeg bor i Slagslunde med min mand og vores familie, som tæller 3 aktive børn i alderen 2-12 år. Jeg har dyrket gymnastik fra barns ben og har i flere perioder beskæftiget mig med fitness. Jeg er uddannet folkeskolelærer, og jeg ved fra min erfaring med undervisning, hvor vigtigt det er, at børn rører sig og får styrket deres motorik, fra de er helt små.
Derfor fortsætter jeg som instruktør for to forældre/barn-hold i Slagslunde, og jeg glæder mig meget til at møde jer alle (igen) og lave en masse sjov gymnastik.