12 Forældre / barn 2-3 år

Antal tilmeldte: 38/40 Alder: 2-3 Pris: 810,00 DKK
31/08/2021 - 29/03/2022 Slagslundehallen Tirsdag 16:30-17:15 Instruktør: Helle Bruun
Beskrivelse

Holdet er for børn i alderen 2-3 år, som har lyst til at komme og røre sig sammen med deres mor, far eller en anden voksen. Gennem nærvær og sjove aktiviteter stifter børnene stille og roligt bekendtskab med gymnastikkens verden. Vi skal bl.a. hoppe, danse, løbe, lege, trille, tumle, klatre, balancere og meget mere. Både børn og voksne skal møde omklædt og kan forvente at få sved på panden til god musik.

En træning består typisk af en fælles goddag-sang, opvarmning, øvelser og leg samt ture rundt på udfordrende forhindringsbaner. Vi slutter hver gang med en fælles aktivitet samt afspænding og en farvel-sang.

Det er krav, at barnet er fyldt 2 år ved sæsonstart.

Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning. Opvisningstøjet er inkluderet i kontingentet.

 

Pris: 607,50 DKK

Samlet rabat på 202,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Helle Bruun

helle-bruun@live.dk

Jeg bor i Slagslunde med min mand og vores familie, som tæller 3 aktive børn i alderen 2-12 år. Jeg har dyrket gymnastik fra barns ben og har i flere perioder beskæftiget mig med fitness. Jeg er uddannet folkeskolelærer, og jeg ved fra min erfaring med undervisning, hvor vigtigt det er, at børn rører sig og får styrket deres motorik, fra de er helt små.
Derfor fortsætter jeg som instruktør for to forældre/barn-hold i Slagslunde, og jeg glæder mig meget til at møde jer alle (igen) og lave en masse sjov gymnastik.