50 Kombi billet

Antal tilmeldte: 27/50 Alder: 14-99 Pris: 2.000,00 DKK
30/08/2021 - 31/03/2022 Hal 2 Mandag 18:00-18:10 Instruktør: Anna Miller Karina Kastrup Ibsen Thomas Jensen Damaris Krog Slot Anette Kjær Sille Winther Hjernø
Beskrivelse

Pris: 1.500,00 DKK

Samlet rabat på 500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna Miller

annairokser171@gmail.com

Jeg er 50 år og bor i Jyllinge med min kæreste og min hund.
Jeg har arbejdet med træning, bevægelse og undervisning i mere end 25 år i både Danmark, Norge og Sverige.
Jeg er uddannet inden for fysioterapi, personlig træning og coaching, næsten alle former for bevægelse og er uddannet yogalærer.

Jeg er bachelor i psykologi og pædagogik og arbejder på at færdiggøre en kandidatgrad inden for sundhedspsykologi og folkesundhedsvidenskab.

Jeg elsker at være i bevægelse og at være i naturen.
Livet er bare bedre og sjovere med sved på panden, bankende hjerter og i meningsfyldte fællesskaber.

Karina Kastrup Ibsen

karinakastrup@hotmail.com

25652654

Jeg bor i Ganløse, har været aktiv deltager på flere af Ganløse Gymnastiks hold igennem rigtig mange år, og har altid været glad for dans og fitness. Jeg har de seneste 9 sæsoner undervist i Zumba, som giver masser af sved på panden og ikke mindst energi og godt humør. Derfor glæder jeg mig til endnu en sæson i Ganløse Gymnastik og til at give den gode energi videre.

Thomas Jensen

tbj-cross-functional@outlook.dk

Jeg bor i Ganløse med kone og to børn. Til hverdag er jeg byggeleder i et tagfirma.

Jeg er uddannet i brand og redning, uddannet crossinstruktør i 2014, uddannet bodybike instruktør siden 2005 og har dyrket crossfit og funktionel træning de sidste 5 år. Jeg elsker at presse mig selv og andre ud, hvor det gør lidt ekstra ondt, så vi kan mærke at vi lever -)

Kig forbi, det bliver sjovt!

Damaris Krog Slot

damarisslot@gmail.com

30552077

Jeg er uddannet personlig træner fra NEXT i 2018 og har instruktøruddannelse i bla. funktionel træning og TRX (2020). Jeg har undervist siden 2017 i Cross/WOD, TABATA, outdoor, Bootcamp, efterfødselshold, TRX og funktionel træning.
Jeg har stor erfaring med mindre hold med fokus på den enkelte deltager.
Tidligere var jeg i medicinalbranchen, men nu er det udelukkende træning og kostvejledning jeg beskæftiger mig med.
Privat bor jeg her i Ganløse med min mand og mine to børn på 6 og 7 år som er aktive i hhv. gymnastikforeningen og som talentsvømmer. Udover træning elsker jeg at løbe i den smukke natur vi bor midt i.

Anette Kjær

akj@dcscandinavia.dk

28740248

Jeg elsker at danse og har stort set altid gået til en eller anden for dans, og selvfølgelig sprang jeg også med på Zumba-bølgen, da den ramte.
Jeg blev Zumbainstruktør i 2009 og har siden undervist i både almindelig Zumba, Zumba for børn, Zumba for ældre og Zumba Step i Ganløse Gymnastik.
Efter et par års pause skal jeg nu tilbage som instruktør – og det glæder jeg mig helt vildt til. Det bliver superfedt igen at give den gas på dansegulvet - det er jo ikke kun de helt unge, der har savnet ”Floor”!

Sille Winther Hjernø

silleren@gmail.com