14 Børnehavetons 4-5 år

Antal tilmeldte: 22/22 Venteliste: 8 Årgang: 2017-2018 Pris: 915,00 DKK
29/08/2022 - 31/03/2023 Hal 1 Mandag 16:25-17:10 Instruktør: Jette Littau Hammerich
Beskrivelse

“Børnehavetons” er holdet for raske piger og drenge i alderen 4-5 år, som er friske på at gå til gymnastik, uden at mor eller far er med. Vi skal lave masser af sjove lege, tumle rundt og være vilde. Vi skal øve elementer fra gymnastikken, som fx vejrmøller og håndstand, og arbejde med spændende og udfordrende redskabsbaner. Derigennem styrker vi børnenes motoriske udvikling og indøver gymnastiske kompetencer.

Det er vigtigt for os, at børnene oplever at være en del af et fællesskab på holdet, at de finder glæde ved at bruge deres krop uanset deres individuelle niveau, og at vi med en legende tilgang til gymnastikken både får en sjov og lærerig mandag.

Igen i år tilbydes to på hinanden følgende hold med “Børnehavetons” om mandagen, så bemærk derfor tidspunktet. 

Vi deltager også i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning, hvor opvisningstøjet er inkluderet i kontingentet.

Pris: 915,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Jette Littau Hammerich

jettelh@me.com

41406114

Jeg har altid været en aktiv udøver af motion og dans i mange stilarter - de sidste mange år i Ganløse Gymnastik, og jeg holder meget af at kunne forene min interesse for motion og bevægelse med en aktiv indsats for vores lokale forening.
Jeg glæder mig til en ny sæson med en masse sjove, hyggelige og udfordrende timer, denne gang med et særligt fokus på de 4-5 årige, deres læring og ikke mindst glæde ved gymnastikken.