74 Kom godt i gang 1

Antal tilmeldte: 15/20 Alder: 60-99 Pris: 1.425,00 DKK
01/09/2021 - 30/03/2022 Førstesalen Onsdag 09:30-10:45 Instruktør: Anna Miller
Beskrivelse

Holdet er for seniorer, der gerne vil i gang med at bruge deres krop aktivt. Holdet er et hensyntagende hold, hvor skavanker og udfordringer ikke er begrænsende for at deltage.

 

Målgruppen er ikke-aktive seniorer, som gerne vil i gang igen f.eks. efter et sygdomsforløb – eller som bare aldrig er kommet i gang. Du skal selv kunne komme op fra gulvet.

Starter du efter et sygdomsforløb, skal læge, fysioterapeut eller lignende have godkendt opstart på holdet.

Træningen vil fokusere på at forbedre den enkelte deltagers muskelstyrke, kondition, balance og reaktionsevne – alt sammen for at kunne overkomme hverdagens fysiske udfordringer og for at kunne fortsætte et aktivt liv.

Du vil blive hjulpet til at træne rigtigt i et givende fællesskab med andre seniorer, som også kommer med egne udfordringer.

Hver træningslektion varer 90 minutter. Vi starter med et lille teoriindlæg, og efter opvarmning er der muskelstyrketræning, kredsløbstræning, balance- og stabilitetstræning og udstræk. Timen afsluttes med en afslappende afspænding på gulvet.

Pris: 1.068,75 DKK

Samlet rabat på 356,25 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna Miller

annairokser171@gmail.com

Jeg er 50 år og bor i Jyllinge med min kæreste og min hund.
Jeg har arbejdet med træning, bevægelse og undervisning i mere end 25 år i både Danmark, Norge og Sverige.
Jeg er uddannet inden for fysioterapi, personlig træning og coaching, næsten alle former for bevægelse og er uddannet yogalærer.

Jeg er bachelor i psykologi og pædagogik og arbejder på at færdiggøre en kandidatgrad inden for sundhedspsykologi og folkesundhedsvidenskab.

Jeg elsker at være i bevægelse og at være i naturen.
Livet er bare bedre og sjovere med sved på panden, bankende hjerter og i meningsfyldte fællesskaber.