55 TRX & Funktionel træning

Antal tilmeldte: 2/50 Alder: 15-99 Pris: 1.140,00 DKK
30/08/2021 - 28/03/2022 Hal 2 Mandag 19:15-20:15
Instruktør: Damaris Krog Slot
Beskrivelse

TRX-træning er den perfekte måde at opbygge eller opretholde en stærk og sund krop. TRX-træning er funktionel træning, som gør dig i stand til at mestre dagligdags aktiviteter, og i modsætning til træning i maskiner, hvor hver muskel trænes isoleret, har TRX-træning den store fordel, at der involveres flere muskler og led, og der er en stor grad af coretræning i alle øvelser.

Med andre ord får du mere ”bang for the buck”.

TRX holdet er for alle, uanset erfaring, da øvelserne nemt kan tilpasses den enkeltes niveau. Du får støtte og vejledning i at udføre øvelserne korrekt, og der kan tages hensyn til evt. individuelle udfordringer.

Det vil primært være TRX’en som vil blive brugt, men baseret på holddeltagernes ønsker, kan der også indgå andre funktionelle øvelser, fx egen kropsvægtstræning, pulstræning og/eller øvelser med ketllebells.

 

Pris: 1.140,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Damaris Krog Slot

damarisslot@gmail.com

30552077

Jeg er uddannet personlig træner fra NEXT i 2018 og har instruktøruddannelse i bla. funktionel træning og TRX (2020). Jeg har undervist siden 2017 i Cross/WOD, TABATA, outdoor, Bootcamp, efterfødselshold, TRX og funktionel træning.
Jeg har stor erfaring med mindre hold med fokus på den enkelte deltager.
Tidligere var jeg i medicinalbranchen, men nu er det udelukkende træning og kostvejledning jeg beskæftiger mig med.
Privat bor jeg her i Ganløse med min mand og mine to børn på 6 og 7 år som er aktive i hhv. gymnastikforeningen og som talentsvømmer. Udover træning elsker jeg at løbe i den smukke natur vi bor midt i.