44 Neigong & qigong

Antal tilmeldte: 7/20 Alder: 20-99 Pris: 1.140,00 DKK
02/09/2021 - 30/03/2022 Førstesalen Torsdag 08:20-09:20 Instruktør: Kim Balling
Beskrivelse

Kinesiske helseøvelser kombineret med stående meditation. Øvelserne kan udføres af alle uanset alder og fysisk formåen. Og de kan laves både stående og siddende. Ved at træne får vi ikke bare øget kropsbevidsthed, bedre balance, centrering og opstilling, men også kontrol med vores mentale tilstand og ressourcer.

Undervisningen vil bestå af Neigong (“Standing meditation”) og Qigong (Qi = energi arbejde). Begge dele arbejder på hver deres måde med kroppens energi og forsøger at optimere vores krops potentiale, styrke og udholdenhed.

Qigong er bløde bevægelser, som er designet til at optimere kroppens cirkulation af blod, lymfe og energi.

Neigong er statiske stillinger kombineret med meditation. Disse statiske stillinger bidrager også til øget cirkulation i kroppen.

Pris: 855,00 DKK

Samlet rabat på 285,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Kim Balling

Jeg er uddannet massør og akupunktør og har min egen klinik i Værløse. Da jeg i 2007 uddannede mig til akupunktør, var en del af undervisningen bl.a. Qigong, som er en fællesbetegnelse for et væld af kinesiske helbredsøvelser.
Jeg har siden hen prøvet forskellige stilarter – og glæder mig til at dele en anderledes måde at opnå bevægelighed på.
Jeg er 54 år og har boet med min familie i Ganløse siden 1997 – og har været medlem af Ganløse Gynmastik i mange år, hvor jeg også går til dans sammen med min kone Louise.