27 Spring Mix 4.-5. kl.

Antal tilmeldte: 14/20 Alder: 9-12 Pris: 1.625,00 DKK
31/08/2021 - 29/03/2022 Hal 1 Tirsdag 18:40-19:55 Instruktør: Amanda Ibsen Cecilie Weiland Dromph
Beskrivelse

På dette hold skal vi springe og have det sjovt. Vi skal øve simple springteknikker som koldbøtter og vejrmøller, men vi skal også udfordre os selv med mere avancerede spring som flikflak, skruer og saltoer i trampolin og meget andet. Hvis du holder af springgymnastik, og hvis du er klar på en rigtig gymnastikudfordring, så er spring 4.-5. klasse lige noget for dig. Det er ikke et krav at have sprunget før - bare du er klar på at lære en masse.

Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning. Opvisningstøjet er inkluderet i kontingentet.

Pris: 1.218,75 DKK

Samlet rabat på 406,25 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Amanda Ibsen

amandaibsen@hotmail.com

Jeg er 19 år gammel og har dyrket gymnastik stort set hele mit liv. Jeg har selv gået til gymnastik i Ganløse i mange år og har herudover været et år på Gymnastikefterskolen Stevns og udviklet mine kompetencer, som jeg gerne vil videregive som instruktør.

Cecilie Weiland Dromph

ceciliedromph@icloud.com

Jeg er 18 år gammel og går på Egedal Gymnasium til hverdag. Jeg har dyrket gymnastik stort set hele mit liv og altid gået på hold i Ganløse Gymnastik. Udover det har jeg gået på Gymnastikefterskolen Stevns og har derfra kunne udvikle mine gymnastiske kompetencer, som jeg glæder mig til at kunne give videre som instruktør. Det er mit første år som instruktør, men jeg har været hjælpertræner ad flere omgange.