26 Spring Piger 2.-3. kl.

Antal tilmeldte: 15/20 Alder: 7-10 Køn: Piger Pris: 1.625,00 DKK
31/08/2021 - 29/03/2022 Hal 1 Tirsdag 17:20-18:35 Instruktør: Amanda Ibsen Cecilie Weiland Dromph
Beskrivelse

Dette springhold er for dig, som kan lide at springe, eller dig som gerne vil lære at springe. Du kan tilmelde dig holdet både som øvet men også som ny gymnast, der ønsker at prøve kræfter med springgymnastik.

Vi øver en masse spring, men også smidighed og styrketræning vil indgå i undervisningen. Du kan forvente, at vi på dette hold øver spring som kolbøtter, vejrmøller, kraftspring, begyndende flikflak, salto og andet, som styrker dine gymnastiske kompetencer.

Vi vil lægge fokus på den enkelte deltager og hendes udvikling, og der er derfor plads til alle på dette hold.

Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning.  Opvisningstøjet er inkluderet i kontingentet.

Pris: 1.218,75 DKK

Samlet rabat på 406,25 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Amanda Ibsen

amandaibsen@hotmail.com

Jeg er 19 år gammel og har dyrket gymnastik stort set hele mit liv. Jeg har selv gået til gymnastik i Ganløse i mange år og har herudover været et år på Gymnastikefterskolen Stevns og udviklet mine kompetencer, som jeg gerne vil videregive som instruktør.

Cecilie Weiland Dromph

ceciliedromph@icloud.com

Jeg er 18 år gammel og går på Egedal Gymnasium til hverdag. Jeg har dyrket gymnastik stort set hele mit liv og altid gået på hold i Ganløse Gymnastik. Udover det har jeg gået på Gymnastikefterskolen Stevns og har derfra kunne udvikle mine gymnastiske kompetencer, som jeg glæder mig til at kunne give videre som instruktør. Det er mit første år som instruktør, men jeg har været hjælpertræner ad flere omgange.