RABATORDNINGER
 

Ganløse Gymnastik har to typer rabat: husstandssrabat  og seniorrabat:

 

HUSSTANDSRABAT

Husstandsrabat:

1) Husstandsrabat gives, når et og samme medlem tilmelder sig det 3. hold. Rabatten er fastsat til 40% af den ordinære pris på sidst tilmeldte hold .

2) Husstandsrabat gives, når 3. person i husstanden tilmelder sig et hold. Rabatten er fastsat til 40% af den ordinære pris på sidst tilmeldte hold. (Eksempel: Mor og datter har hver tilmeldt sig et hold. Når far tilmelder sig opnås rabatten på de 40% af kontingentet på dette hold).

Det kan betale sig at tilmelde det dyreste hold sidst. Men sørg selv for den rigtige rækkefølge i tilmeldingerne. Ganløse Gymnastik refunderer ikke betalte beløb, hvis en husstand kunne have fået en lavere pris ved at ændre rækkefølgen på sine tilmeldinger.  

Det er vigtigt at angive nøjagtigt samme adresse på alle i husstanden, for at opnå rabatten. Ændring/kontrol af adresse foretages under profil efter login. Ekstra mellemrum i adressen vil medføre, at der ikke udløses rabat.Der vil ikke blive tilbagebetalt kontingent, såfremt denne betingelse ikke er opfyldt.

Generelt:

Der ydes ingen rabatter på sommerhold ud over seniorrabat.

Kombi billetten er IKKE omfattet rabatordningerne. Prisen er fast.

 

SENIORRABAT

Alle, der er fyldt 60 år inden 1. september den pågældende sæson, får 30% rabat på deres tilmeldinger.

Seniorrabat kan ikke kombineres med andre rabattyper (husstandsrabat). Seniorhold, der starter efter årsskiftet, er på forhånd reguleret for alle rabatter, og kontingentet vil således ikke blive yderligere nedsat automatisk ved tilmelding.

 


  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul