Velkommen til Ganløse Gymnastik

Vi er en lokal idrætsforening i Egedal Kommune, og vi holder til i Ganløse Hallen og Slagslundehallen. Vi har hold for både børn, voksne og pensionister de fleste af ugens dage. Alt fra småbørnshold til rytmisk gymnastik, spring, dans, zumba, crossdance, yoga, styrketræning, parkour og til helt nye holdtyper som tik tok og qi gong. Hos os er motion en fornøjelse, samtidig med at kvaliteten er høj. 

Tilmelding til sæson 2021-22 åbner den 17. august kl. 19.00, og vi glæder os til atter at kunne træne i hallerne!

Dette er vores nye hjemmeside. Da vi har skiftet udbyder, er det nødvendigt, at alle både tidligere og nye medlemmer opretter en profil. Dernæst kan man tilmelde sig vores hold.

 1. Først skal du have en profil. Klik på OPRET PROFIL i menuen øverst og udfyld felter. Der skal oprettes en profil for hver person, der skal tilmeldes et hold.
 2. Ved oprettelse af profil skal du bekræfte, at du er bekendt med og enig i vores Brugerbetingelser og Privatlivspolitik
 3. Du modtager en bekræftelse på oprettelse af profil på din mail
 4. Under menupunktet TILMELDING finder du det hold, du ønsker at tilmelde dig. Du kan sortere i holdene øverst i bl.a. holdgrupper, tidspunkter eller lokationer. Klik på holdnavnet. (indtil der åbnes for tilmeldingen, er det ikke muligt at komme videre end hertil)
 5. Klik herefter på "Læs mere & tilmeld" på det ønskede hold (hvis holdet er fyldt, så tryk på venteliste for at tilmelde dig venteliste på holdet)
 6. Ved tilmelding har du mulighed for at opdele betalingen i 2 rater. 1. rate betales ved tilmelding og 2. rate trækkes automatisk d. 1. oktober.
 7. Klik herefter på "Fortsæt til kurven"
 8. Accepter "Brugerbetingelser"
 9. Klik på "Gå til betaling"
 10. Betal med dankort, visa eller mastercard
 11. Du modtager en mail som kvittering for din betaling og optagelse på holdet

Modtager du ikke mail på oprettelse af profil og/eller kvittering for betaling beder vi dig tjekke spam-filter.

 Se de samlede program for næste sæson under fanen "Sæson 2021-2022" øverst. 

Nyheder

Bliv medlem af Ganløse Gymnastik i dag

Gå til tilmelding