Velkommen til Ganløse Gymnastik
 
Vi er en lokal idrætsforening i Egedal Kommune, og vi holder til i Ganløse Hallen og Slagslundehallen. Vi har hold for både børn, voksne og pensionister de fleste af ugens dage. Alt fra småbørnshold til rytmisk gymnastik, spring, dans, zumba, crossdance, yoga, styrketræning, parkour og til helt nye holdtyper som hobby horse og qi gong. Hos os er motion en fornøjelse, samtidig med at kvaliteten er høj. Vi glæder os til at se dig!  

 

Vi har lige fundet en instruktør til to nye sommerhold for seniorer og voksne!

Fra næste uge udbyder vi dermed også

 • Puls/styrke tirsdag kl. 19-20 i hallen: start 11/5 - slut 22/5, 7 gange i alt
 • Seniorhold torsdag kl. 10.00-11.15 på førstesalen: start torsdag d. 20/5 – slut 24/6, 6 gange i alt
Anna er ny instruktør i Ganløse Gymnastik, og hun kommer til at overtage alle Trines hold i sæson 21/22. Kom og mød Anna - og kom i gang med gymnastikken igen!

Vi tilbyder også følgende voksenhold:

 • Zumba
 • Crossdance
 • Yoga
 • Qigong og neigong 
Se holdbeskrivelser og tilmeld dig under Tilmelding. Der kræves coronapas ved hver træning - dvs. negativ test eller færdig vaccination. Men det er en lille pris for langt om længe at kunne træne igen! 

Vi har sat prisen ned på de to hold i udendørs fitness - se dem også under tilmelding. 

Vel mødt i og uden for hallen! Vi glæder os til at se jer igen. 

 

 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Ganløse Gymnastik torsdag den 20. maj 2021 kl. 19.00 i klublokalet over badminton. Tilmelding skal ske senest den 18. maj kl. 20.00, da vi skal sikre pladsforholdene af hensyn til coronaretningslinjerne. Af samme grund er coronapas påkrævet for alle deltagere.

Anledningen til den ekstraordinære generalforsamling er den, at Egedal kommune har pålagt alle foreninger at tilpasse vedtægter, så de ensrettes og opfylder nogle specifikke betingelser.

Senest en uge før generalforsamlingen offentliggøres bestyrelsens forslag til vedtægtsændringerne, som der skal stemmes om.

Dagsorden findes her.

 

Endelig!

Nu kan vi få lov at træne i hallen, og vi starter fire børnehold op fra mandag den 26. april: To springhold og to hiphop-hold. Se beskrivelser og tilmeld jer under Holdtilmelding herover. Holdbeskrivelser og tilmelding er tilgængelig fredag 23. april 2021 kl. 20:00. Vi glæder os helt vildt til at træne med jer igen!

 

Forhåbentlig kan vi også tilbyde voksenhold fra den 6. maj. 

 

 

 To nye hold i udendørs gaming-event starter lige efter påske!

- tilmeld dig og læs mere under holdtilmelding hold 65 og 66

 Vi glæder os til at se dig! 

 

 

Ganløse Foreningshus 

Vi støtter Ganløse Foreningshus - og vi håber, du vil gøre det samme!

 Støt foreningshuset, lyder opfordringen fra den nye forening. Foto: Per Raahauge.

I Ganløse Gymnastik vil vi gerne være med i nye fællesskaber - og ikke mindst i den nye forening Ganløse Foreningshus. For her kan vi få nye muligheder for vores idrætsaktiviteter i fællesskab med Ganløses borgere og andre foreninger.

Ambitionen med projektet er at købe Liselund stuehus af Egedal Kommune og indrette et foreningshus med en bred vifte af aktiviteter.

Foreningen Ganløse Foreningshus sælger nu anparter til private, foreninger og virksomheder og håber hurtigst muligt at kunne rejse tilstrækkelig kapital ad den vej til at købe huset. Lykkes det ikke, refunderes anparterne 100 %.

Støt op om dette fantastiske initiativ og køb en anpart på www.foreningshus.dk. Følg med på Ganløse Foreningshus FB side, hvor opdateringer løbende lægges op https://www.facebook.com/groups/foreningshus.

 

 

Udendørs fitness! Endelig kan vi tilbyde:

to nye forårshold med begrænset deltagerantal tirsdag og torsdag kl. 17-18

 

Først til mølle! Vil du være med til at træne udendørs med Thomas en time tirsdag (14 træningsgange) eller torsdag (12 træningsgange), skal du slå til nu! Se holdbeskrivelsen og meld dig til under Holdtilmelding herover - hold 62 og 63.

Vi overholder coronaretningslinjer fra regeringen og DGI. Det betyder:

 

 • Der er max 24 pladser på hvert hold, så forsamlingsforbuddet på over 25 personer respekteres.
 • Vi holder god afstand
 • Vi benytter ingen redskaber
 • Der er ikke adgang til omklædning eller bad i hallen
 • Maske ikke nødvendig under træningen.  

 

Vi træner frem til midten af juni, og der er stadig pladser på begge hold. 

 

Vi afslutter vintersæsonen nu

Nu er det klart, at indendørs idræt ikke kommer med i første fase af genåbningen. Derfor har vi erkendt, at der ikke bliver mere træning i vintersæsonen, som officielt slutter den sidste uge i marts. (Dette gælder dog ikke yogaholdene, som har kørt online uafbrudt og fortsætter til og med uge 12)

DGI anbefaler, at foreningerne ikke refunderer medlemskontingenter, og det råd følger langt de fleste foreninger omkring os.

Vi har imidlertid valgt - helt ekstraordinært - at gøre et ret stort indhug i foreningens reserver, så både instruktører, hjælpere og medlemmer delvist kompenseres. Det vil indebære et større underskud på årets regnskab, men foreningens økonomi er sund, og derfor er det muligt for os at prioritere på den måde - denne gang.

 


 

Vi aflyser vores forårsopvisning og ser i stedet frem til næste sæson, som forhåbentlig bliver normal. 

Vi glæder os virkelig meget til at se jer igen i hallen.

Er der spørgsmål, kan man altid kontakte foreningen via forening@ganlosegymnastik.dk. 

 

 

Kender du en der gerne vil arbejde i Ganløse Gymnastik

som instruktør eller hjælpeinstruktør?

 

 Så lad dem endelig udfylde vores ansøgningsskema her

Vi er i fuld gang med at planlægge sæson 2021/2022, der starter op til september. Vi ved allerede nu, at vi kommer til at mangle instruktører til: Mor/far-barn-gymnastik, spring, voksenhold med puls/styrke eller andre discipliner samt seniorgymnastik (i formiddagstimer). 


 

 

 

 Nye børnehold og tilskud fra Guldpuljen

Vi har nu den glæde at kunne tilbyde et nyt hold: Vi har fundet en instruktør, der er frisk på at undervise de 4-5-årige, så nu kan vi oprette endnu et Børnehavetons. Dermed kan vi imødekomme den lange venteliste, vi har på det eksisterende hold og samtidig tilbyde endnu flere børn sjov gymnastik.

Det nye hold kommer til at ligge tirsdag kl. 17.20-18.05 og starter op den 1. december. Holdet er uden deltagelse af forældre. Tilmeldingen er åben! Vælg hold nr. 60.

Tilskud fra Toms Guldpulje 

En anden god nyhed er, at Ganløse Gymnastik har modtaget et tilskud fra Toms Guldpulje på 18.000 kr. til børneredskaber. Det får alle vores småbørnshold glæde af.

Hobby horse kan fortsætte

Vi kan også oprette et nyt hobby horse-hold efter jul – samme træningsdag og -tid. Og der er plads til nye, der har lyst til at prøve det af. Det er god og sjov motion for hesteglade piger og drenge, og man får lov selv at vælge en hest, som bliver ens egen på holdet. Tilmeldingen åbner den 1. december – vælg hold nr. 61


CORONA

 

Regeringens seneste udmelding om restriktioner for at undgå smittespredning får betydning for træningen i Ganløse Gymnastik.

Børnehold og børnehold med voksendeltagelse bliver ikke berørt bortset fra, at alle voksne nu skal bære mundbind i forhallen. 

For alle øvrige hold gælder, at vi ikke må forsamle mere end 10 personer. Bestyrelsen  har i samarbejde med instruktørerne udarbejdet en plan for de næste fire uger, som meldes ud til hvert hold individuelt pr. mail. 

 

Generelt tilstræber Ganløse Gymnastik at følge DGI’s anbefalinger i forhold til forsamlinger, også uden for træningslokalet, f.eks. i forhold til forældre, der venter på deres børn, der er til træning.

DGI anbefaler, at man fortrinsvis venter udendørs. Ønsker man at opholde sig i forhallen, bør man sørge for at holde afstand og bære maske. Samtidigt bør man inddele sig i grupper på højst 10 personer.

I Ganløse Hallens forhal må der maksimalt være 37 personer ad gangen. Vores instruktører har ikke mulighed for at håndhæve disse retningslinjer, men vi håber, at I vil passe på hinanden dernede.Vi er rigtig kede af situationen og håber på alles forståelse - og på at kunne træne normalt igen snart!           Generalforsamling i Ganløse Gymnastik - referat

 


Ganløse Gymnastik afholdt generalforsamling torsdag den 29. oktober kl. 18.30. Referatet kan ses her

Årsregnskab for 2019-20 kan ses her

 Vi passer på hinanden. Coronavirus er stadig iblandt os.

 Ganløse Gymnastik følger sundhedsmyndighedernes og DGIs anbefalinger i forhold til at hindre smittespredning af COVID-19.

Det betyder bl.a., at vi

· garanterer et minimum af 4 m2 per udøver pr lokale
· sørger for rene redskaber, når de anvendes
· ikke stiller træningsmåtter til rådighed
· sørger for at træningen er mindst muligt risikabel for udøverne (minimum af ansigt-til-ansigt og kropskontakt).
· tilstræber en afstand på 2 meter mellem udøverne
· sørger for hyppig udluftning
· undgår forsamlinger på mere end 100 personer.

Men som udøver har man også selv et ansvar både for andre og sig selv. Tænk derfor over, om du skal til træning, hvis du er særligt sårbar eller har sårbare i dit nære netværk. Og tag hensyn til de andre på dit hold.

Først og fremmest skal man sørge for at overholde de generelle retningslinjer, der også gælder uden for hallen:

· Bliv hjemme hvis du har symptomer
· Hav god håndhygiejne
· Hold afstand og vis hensyn
· Husk af nyse og hoste i albue

Derudover skal vi bede om, at I følger de specifikke retningslinjer, Ganløse Gymnastiks bestyrelse har udarbejdet på baggrund af anbefalinger fra GymDanmark:

· Ankom så tæt som muligt på det tidspunkt, hvor træningen starter. Vent gerne udendørs

· Ankom så vidt mulig omklædt og tag bad derhjemme. Omklædningsrummene i hallen vil dog være åbne, men der er skærpede regler for, hvordan man bruger dem

· Spred jer i forhallen, mens I venter – afstand på 1-2 meter

· Medbring meget gerne egen håndsprit og sørg for at spritte af eller vaske hænderne grundigt, inden du som aktiv går ind i hallen/træningslokalet.

· Skal du aflevere dit barn til træning, så gør det i forhallen. Gå ikke ind i selve hallen/træningslokalet, hvis du ikke selv skal træne

· Skal du selv træne sammen med dit barn, har du ansvaret for afspritning/håndhygiejne både før og i løbet af træningen. NB. Vi bruger håndsprit i løbet af træningen, også til de helt små børn

· Gå ikke ind i hallen, før instruktøren åbner døren – det forrige hold skal ud først

· Hold til højre, når du går ind og ud. Forsøg at undgå at gå forbi andre ansigt til ansigt på vej ind og ud

· Medbring egen måtte/liggeunderlag, hvis det bruges i træningen; for eksempel til yoga – der vil ikke være måtter til rådighed i hallen. Et håndklæde kan evt. også bruges

· Medbring egne redskaber hvis det er muligt

· Undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet under træningen

· Alle redskaber skal rengøres mellem holdene, og instruktørerne vil blive glade for din hjælp

· Der skal også luftes ud mellem hvert hold, så træningen vil slutte lidt tidligere end normalt for at give tid til det


Smittesporing: Prøvetræning og kontakt til bestyrelsen ved positiv test

Vi har som altid tilbud om to gratis prøvetimer. Men i denne sæson skal man tilmelde sig til instruktøren på forhånd. Instruktøren skal skrive dine kontaktoplysninger ned. Hvis en af deltagerne på holdet bliver testet positiv for covid19, skal vi kunne kontakte dig.

Hvis du selv bliver testet positiv, er det vigtigt, at du viser ansvarlighed: Kontakt bestyrelsen. Så sørger vi for at informere instruktør og resten af holdet. Det sker naturligvis anonymt.

Overvej også din deltagelse, hvis du har sårbare personer i din nærmeste omkreds.

Der vil desuden være særlige retningslinjer for de forskellige lokaler og holdtyper. Disse sendes ud til det enkelte hold. 

 

 
 
 
 
 
 
 

 


 

  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul