Velkommen til Ganløse Gymnastik
 
Vi er en lokal idrætsforening i Egedal Kommune, og vi holder til i Ganløse Hallen og Slagslundehallen. Vi har hold for både børn, voksne og pensionister de fleste af ugens dage. Alt fra småbørnshold til rytmisk gymnastik, spring, dans, zumba, crossdance, yoga, styrketræning, parkour og til helt nye holdtyper som hobby horse og qi gong. Hos os er motion en fornøjelse, samtidig med at kvaliteten er høj. Vi glæder os til at se dig!  

 

Udsættelse af ekstraordinær generalforsamling til torsdag 17. juni 2021

Kommunens lokaler bliver ledige for offentlig adgang efter den 21. maj 2021. Vi udsætter derfor vores ekstraordinære generalforsamling til 17. juni 2021, sådan at mødet kan holdes fysisk i klublokalet i Ganløse Hallen.

Der kræves coronapas, og vi skal derfor bede om tilmelding senest mandag den 14. juni, så vi kan tage øvrige forholdsregler i forhold til smitte og forsamlingsrestriktioner.

Indkaldelsen skyldes, at vi har brug for at opdatere vores vedtægter, og de foreslåede vedtægtsændringer kan ses med gul markering her

Dagsorden findes her


  Sommersæson for voksne

 

Du kan nå det endnu -  Puls/styrke tirsdag kl. 19-20 i hallen: start 11/5 - slut 22/5, 7 gange i alt

Vi tilbyder også følgende hold til voksne:
  • Qigong og neigong
  • Yoga
  • Zumba
Se holdbeskrivelser og tilmeld dig under Tilmelding. Der kræves coronapas ved hver træning.

Vi har sat prisen ned på de to hold i udendørs fitness - se dem også under tilmelding. 

 

 Børnehold

To springhold og to hiphop-hold. Holdbeskrivelser og tilmelding er at finde under Holdtilmelding herover.

  

 

 

 Smitteopsporing

Vi har som altid tilbud om to gratis prøvetimer. Men i denne sæson skal man tilmelde sig til instruktøren på forhånd. Instruktøren skal skrive dine kontaktoplysninger ned. Hvis en af deltagerne på holdet bliver testet positiv for covid19, skal vi kunne kontakte dig.

Hvis du selv bliver testet positiv, er det vigtigt, at du viser ansvarlighed: Kontakt bestyrelsen. Så sørger vi for at informere instruktør og resten af holdet. Det sker naturligvis anonymt.

 

Ganløse Foreningshus 

Vi støtter Ganløse Foreningshus - og vi håber, du vil gøre det samme!

 Støt foreningshuset, lyder opfordringen fra den nye forening. Foto: Per Raahauge.

I Ganløse Gymnastik vil vi gerne være med i nye fællesskaber - og ikke mindst i den nye forening Ganløse Foreningshus. For her kan vi få nye muligheder for vores idrætsaktiviteter i fællesskab med Ganløses borgere og andre foreninger.

Ambitionen med projektet er at købe Liselund stuehus af Egedal Kommune og indrette et foreningshus med en bred vifte af aktiviteter.

Foreningen Ganløse Foreningshus sælger nu anparter til private, foreninger og virksomheder og håber hurtigst muligt at kunne rejse tilstrækkelig kapital ad den vej til at købe huset. Lykkes det ikke, refunderes anparterne 100 %.

Støt op om dette fantastiske initiativ og køb en anpart på www.foreningshus.dk. Følg med på Ganløse Foreningshus FB side, hvor opdateringer løbende lægges op https://www.facebook.com/groups/foreningshus.

 

         Vil du arbejde i Ganløse Gymnastik som instruktør eller hjælpeinstruktør?


 Så udfyld vores ansøgningsskema her

Hvis du har et godt forslag til børnehold, voksenhold eller seniorhold (dagtimer), er vi altid meget interesserede!


  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul