Anita K Christensen
Beskrivelse

Jeg er 21 år gammel og har været udøvende rytmegymnast i 16 år. Jeg startede selv som gymnast i Ganløse Gymnastik, og sidenhen har jeg været DGI-gymnast på junior, aspirant og ynglinge-Nordsjælland. Udover det har jeg gået til spring, dans, boksning, svømning og fodbold.

Jeg har været træner/instruktør i snart 5 år, og jeg er for andet år i træk DGI-træner. Jeg har både G1- og G2-uddannelsen og en masse gymnastikrelaterede kurser bag mig. Udover det blev jeg i 2019 udannet til alsidig danser hos FP.

Jeg glæder mig til spændende sæson sammen med en masse dygtige børn og unge!

 
Mail:  anitakc@live.dk
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ea Marie Nielsen
Beskrivelse
23951585

Jeg er 26 år gammel, og denne sæson bliver min sjette som springinstruktør. Jeg har dyrket springgymnastik i mange år men måtte stoppe på grund af en skade. Heldigvis har jeg stadig glæden af at kunne lære fra mig, og jeg glæder mig meget til at lære en masse nye ansigter at kende og gense dem, jeg allerede kender.

Jeg læser jeg til socialrådgiver på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Derudover er jeg fotograf, dj og assisterende hvidevaremontør - så jeg har masser at se til ud over gymnastikken!

Mail:  eaniex@gmail.com
Se hele beskrivelsen
  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul