Klik her for at oprette en profil


 

Brugernavn
 
  Password
                         Glemt login info?  
Instruktør
Anette Kjær
Beskrivelse

Jeg har altid elsket at danse og har lige fra barnsben gået til alt fra jazzballet til folkedans. Da zumbabølgen ramte Danmark, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget for mig. Jeg har siden suppleret min Zumbainstruktøruddannelse med  Zumbatomic-kurset (børn),  Zumba Gold (seniorer og begyndere), og Zumba Step (med stepbænke). Jeg nyder meget at undervise og glæder mig til at fortsætte som zumbainstuktør for de mange danseglade i Ganløse.

 
Tlf. 28740248
Se hele beskrivelsen
Anita K Christensen
Beskrivelse
Jeg har selv været gymnast i Ganløse Gymnastik, siden jeg var lille. De seneste to år har jeg gået på DGI Nordsjællands Landsdelshold, og det har jeg tænkt mig at blive ved med.
Igennem årene har jeg fået en masse inspiration fra forskellige dansearter og fra de hold, jeg har gået på jeg bestræber mig hele tiden på at lære noget nyt.
Jeg er ny som træner men har været hjælpetræner sidste år her i foreningen.
Jeg elsker at danse og glæder mig virkelig meget til at skulle have mit eget hold.
 
Mail:  anitakc@live.dk
Se hele beskrivelsen
Anna Løwe Nielsen
Beskrivelse

Mit navn er Anna og jeg er 16 år. Jeg har danset siden jeg var 7.

I løbet af årene har jeg mødt mange forskellige dansegenrer, bl.a. Oldschool/Newschool hip hop, LA Style, Street Jazz, House og Dancehall. Jeg har tidligere danset i Farum på danseskolen Swingtime, og i København på en danseskole ved navn Hotstepper.
De sidste 3 år har jeg danset på et lukket konkurrencehold kaldet Team Exceptions - et hold jeg og mine dansevenner og -veninder selv har stiftet. Vi har deltaget i mange konkurrencer optrådt til mange shows, så jeg har derfra meget erfaring med performance og opvisning.
Jeg har også danset på Vuvuzela Kids, som i vinteren 2015 deltog i TV programmet ”Danmark har talent”.

Ved siden af min dansetræning har jeg tilsvarende dyrket en del styrke- og intervaltræning for at holde min form.

Se hele beskrivelsen
Camilla Andersen
Beskrivelse

Jeg hedder Camilla, og jeg er 15 år. Jeg har gået til gymnastik i ni år i forskellige foreninger. Da jeg var mindre, gik jeg i Ganløse Gymnastik, men i dag går jeg i HGI, som er Hillerøds gymnastikforening. Jeg har været hjælpetræner i et år, og det er mit første år som instruktør.

Se hele beskrivelsen
Camilla Föh
Beskrivelse

Jeg startede med at dyrke yoga som 18-årig og dyrker selv yoga flere gange ugentlig.

Personligt er jeg inspireret af astanga yoga, som er den mere fysisk krævende del af hatha yoga den klassiske yogatradition med fokus på det åndelige og det fysiske.

Yoga giver mig fysisk styrke kombineret med en dyb ro, da man under udøvelsen fokuserer på åndedrættets samspil med øvelserne.

 
Tlf:  51 22 29 67
Mail: Camilla@foeh.dk
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Caroline Kjær
Beskrivelse

Jeg har altid godt kunne lide at være aktiv og har, siden jeg var lille, været aktiv her i foreningen. Jeg har i mange år gået til springgymnastik og zumba, og har også gået 2 år til rytmegymnastik på holdet ‘New Rhythmics’.

Jeg elsker at danse og går i dag til dans på et konkurrencehold i Farum flere gange om ugen, hvor jeg blandt andet blev udtaget til DM.

Jeg har nu arbejdet som hjælpetræner her i foreningen i 3 år og glæder mig meget til endnu en sæson, hvor jeg for første gang selv skal være instruktør.

Se hele beskrivelsen
Carsten Søncksen
Beskrivelse
Tlf. 26 13 33 93
Mail: kontakt@undervisningidans.dk
Carsten har undervist i mere end 20 år i standard/latin, salsa, funk, jazz-dance mv., og har deltaget i flere TV-programmer. Har siden 2000 vundet DM i standarddans 10 år i træk for rækken over 35 år.
Se hele beskrivelsen
Dorrit Vizel
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ea Marie Nielsen
Beskrivelse
Jeg er 21 år gammel og har været udøvende gymnast i 11 år. 
Jeg stoppede som udøver grundet skader efter en opvisning, lige efter at  jeg var blevet optaget på DGI''''s springhold.
Derudover har jeg gået til dans, svømning, yoga, håndbold og dyrker nu fitness.
Men springgymnastik har altid været lige mig, da der er så stort fokus på den enkeltes niveau, og det giver en fed anledning til at presse sig selv og se resultater. Sidste sæson hjalp jeg til på voksenspring her i Ganløse Gymnastik, og det gjorde, at jeg har fundet min passion frem igen!
Udsigten til at undervise på mine egne hold er spændende og jeg glæder mig!
 
Mail:  eaniex@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Emily Thorsgaard Milligan
Beskrivelse

Jeg er 20 år gammel og har netop afsluttet 3.g på Egedal Gymnasium og HF.

Jeg har gennem årene selv gået på diverse hold i foreningen, herunder særligt springholdene. Jeg har senere hen været udøvende konkurrencegymnast i Ølstykke, hvor jeg gik til Team-Gym (spring og rytmisk gymnastik). Efter folkeskolen tog på jeg Gymnastikefterskolen Stevns, hvor jeg havde både rytme og spring samt var på skolens Grand Prix hold.
Jeg nyder at være aktiv og springer stadig i ny og næ, når jeg har mulighed for det!
 
Mail:  emily.tmilligan@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Eva Gerdes
Beskrivelse

Jeg hedder Eva. Jeg er 18 år gammel og går i 3.g. Jeg har gået til rope skipping i otte år, heraf fem år på konkurrenceniveau. Udover rope skipping har jeg gået til springgymnastik og ”almindelig” gymnastik.

For mig er sjipning sjovt og dejlig hårdt. Jeg elsker sjipning på grund af musikken, rytmen og det at sporten er anderledes og overraskende. Da det er en relativt lille sport vil jeg også gerne være med til at udbrede den.

Sæsonen 17/18 er mit tredje år som instruktør i Ganløse Gymnastik, og jeg glæder mig meget til at gense tidligere sjippere og lære nye at kende.

Se hele beskrivelsen
Ingrid Föh
Beskrivelse

 

Jeg er 16 år og går i 1.g på Marie Kruse Skole.

Jeg har gået til gymnastik, siden jeg var lille. Specielt dans har altid været min interesse. Her i foreningen har jeg gået til Zumba som yngre og New Rhythmics, da jeg blev lidt ældre.

Jeg har arbejdet som hjælpetræner gennem to sæsoner og instruktør for Rytmepigerne sidste sæson.

Mail: ingrid.foeh@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Jacqueline P. Dietrich
Beskrivelse

Jeg hedder Jacqueline, og jeg er 15 år gammel. Jeg har selv gået til gymnastik i Ganløse Gymnastik siden børnehaven og går nu til Teen-styrke i foreningen. Det er mit første år som instruktør, og indtil nu har jeg været hjælpetræner i to år.

Se hele beskrivelsen
Jette Littau Hammerich
Beskrivelse
Jeg har altid været en aktiv udøver af motion og dans i mange stilarter - de sidste mange år i Ganløse Gymnastik. Her i mit tredje år som instruktør ser jeg frem til fortsat at kunne forene min interesse for motion og bevægelse med en aktiv indsats for foreningen. Jeg glæder mig til en ny sæson med flere hold og ikke mindst en masse sjove, hyggelige og udfordrende timer sammen med byens børn og voksne.
Se hele beskrivelsen
Karina Kastrup Ibsen
Beskrivelse

Jeg har været aktiv på flere hold i Ganløse Gymnastik igennem mange år og har altid været glad for dans og fitness. Efter et par år som deltager på Zumbahold tog jeg Zumba-instruktøruddannelsen i sommeren 2012. Zumba giver masser af sved på panden og ikke mindst energi og godt humør. Jeg glæder mig til endnu en sæson i Ganløse Gymnastik og til at give den gode energi videre.

 
Tlf: 25652654
Mail: karinakastrup@hotmail.com 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Kenneth Kjær-Axelsen
Beskrivelse

Kenneth er 37 år og bor i Værløse. Til daglig arbejder han som underviser på en produktionsskole, og tidligere har han både været soldat udsendt til Balkan og ambulanceredder herhjemme.

Kenneth har dyrket boksning og kampsport siden teenagealderen og har for nylig taget taget instruktøruddannelsen i CrossFitness gennem DGI. Han underviser flere gange ugentligt i CrossFitness og selvforsvar på jobbet.

Han bruger en del af sin fritid på  at cykle  og har også undervist i spinning/Bodybike. Han har desuden gennemført et antal maratonløb og to triathlon i Ironman-distancen.

Kenneth glæder sig til at undervise hver tredje gang på CrossFitness-holdet (tidligere ACT), hvor han vil lægge noget af vægten på motions- og kickboksning.

 
Email: Kenneth.combatfit@gmail.com 
Se hele beskrivelsen
Kirsten Møller Jensen
Beskrivelse
Kirsten har været medlem af Ganløse Gymnastik siden 1976.
Kirsten har tidligere været formand og instruktør i foreningen.
 
Mail: kirsten.m.jensen@live.dk 
Se hele beskrivelsen
Lea Wagner
Beskrivelse

Jeg er 16 år gammel og er instruktør på de to sjippehold. Jeg har selv sjippet i 6 år og deltaget i mange konkurrencer, heriblandt EM i 2015 og VM i 2016. Som lille gik jeg selv i foreningen, hvor jeg både dyrkede springgymnastik og rope skipping (sjipning). I 2015 startede jeg sjippeholdet op med Eva, men har taget et års pause på grund af efterskole. Jeg glæder mig meget til at vende tilbage som instruktør i foreningen!

Tlf: 40496949

Mail: leadwagner@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Lene Matzau
Beskrivelse
Tlf. 40 75 01 81
Lene blev uddannet zumbainstruktør i sommeren 2010.
Hun underviser både i fitnesscenter, i firmasportsforening, til private events, og i Ganløses Gymnastik.
Lene er certificeret i Zumba Fitness B1 og B2, Zumba Gold, Zumba Aqua og Zumba Sentao.
Ved siden af Zumbaen er Lene også uddannet instruktør i Bokwa og Bodyflow.
 
Lene har en baggrund med bl.a. jazzballet, acrobatik, rytme- og redskabsgymnastik, salsa og mavedans.
Se hele beskrivelsen
Mette Lindegaard Nielsen
Beskrivelse

Jeg elsker at være aktiv og dyrke forskellige former for sport. Jeg har været i gymnastikforeningen, siden jeg var lille og gået på mange forskellige hold bl.a. spring-, styrke- og dansehold. Jeg har været hjælpetræner i to år på et børnehavehold og skal nu være instruktør på et rytmehold for piger, hvilket jeg glæder mig meget til.

Se hele beskrivelsen
Michael Juhl Larsen
Beskrivelse

Jeg har danset hiphop siden jeg var 17 år, samt konkurrencer i 6 år. Og det er blevet til 3 DM guldmedaljer. Jeg har undevist med stor passion de sidste 9 år, og det er stadig nogen af det bedste jeg ved.

På mine hold vil der blive undevist på en sjov og komisk måde, for det har jeg erfaret at der kommer det bedste resultat ud af. Jeg stiller krav til mine elever, så de hele tiden er i udvikling. Der vil være en moral af professionel høflighed på holdene, der skal være plads til og allesammen. Så husk hvad der er du er der for.

 
Se hele beskrivelsen
Silvia T. Milligan
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel og skal til at gå i 1.g. Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var helt lille, hvor jeg startede ud i Ganløse Gymnastikforening. Her gik jeg i nogle år, før jeg begyndte at dyrke konkurrencegymnastik: Teamgym, som jeg har gået til i snart 10 år. Jeg er netop vendt hjem efter et år på Gymnastikefterskolen Stevns, hvor jeg har fået mange nyttige erfaringer med i bagagen. Jeg har før efterskolen været hjælpeinstruktør på springhold to år i foreningen, og jeg glæder mig til at vende tilbage som instruktør!

Se hele beskrivelsen
Stine Skov
Beskrivelse

Jeg er 18 år, og udover gymnastikken er jeg på mit tredje år på Egedal Gymnasium og HF. Jeg har hele mit liv gået til gymnastik og dans og er stadig aktiv rytmegymnast på DGI’s landsdelshold. Jeg startede selv i Ganløse Gymnastik som lille og har gået på mange hold op igennem årene. Jeg har siden 2013 arbejdet som hjælpetræner i foreningen og har i de sidste par år været træner for New Rhythmics, mor/far-barn holdet i Slagslunde og Krudtuglerne. I år starter jeg sammen med Anita Ganløses Junior Piger op. Jeg prøver hele tiden at udvide mit repertoire både igennem min egen gymnastik men også via kurser. Jeg færdiggjorde i 2014 DGI’s trænerkursus og skal til efteråret på et videregående kursus. Jeg glæder mig til en ny sæson med flere hold og mange flere timer med en masse sjov.

Mail: stineskov@live.dk

Mobil: 21608486

Se hele beskrivelsen
Thomas Boutrup Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Thomas, er er 38 år og bosat i Ganløse med kone og to børn. Til hverdag er jeg byggeleder i et tagfirma.

Jeg er uddannet i brand og redning, uddannet crossinstruktør i 2014, uddannet bodybike instruktør siden 2005 og  har dyrket crossfit og funktionel træning de sidste 5 år. Jeg elsker at presse mig selv og andre ud, hvor det gør lidt ekstra ondt, så vi kan mærke at vi lever -)

Kig forbi, det bliver sjovt!

Se hele beskrivelsen
Torben Skov
Beskrivelse

Torben har dyrket gymnastik, siden han var 3 år.

Er instruktør for ”De seje drenge”, hvor der er lagt vægt på det traditionelle inden for gymnastikken omkring motorik og kropsforståelse.

Han er også instruktør for begge foreningens parkourhold. Her er man helt væk fra det traditionelle og ovre i det urbane og det individuelle, hvor der i stedet er lagt væk på sikkerheden, når det, der læres i hallen, overføres til det urbane miljø.

Torben har taget parkourinstruktøruddannelsen i 2010 og har flere kurser inden for bl.a. springmodtagning.
 
Telefon: 4818 1473 eller 2144 1473
 
Se hele beskrivelsen
Trine Stengade
Beskrivelse
Jeg tog i 2005 en uddannelse som aerobic-instruktør, da Ganløse Gymnastik manglede en instruktør, og jeg selv havde gået på hold i foreningen i mange år. Jeg har siden da haft hold i foreningen hver sæson og har suppleret uddannelsen med en række kurser inden for både styrke- og konditionstræning.
Jeg har i 10 år haft “Tæskeholdet” og de seneste to år også “Kondiholdet”. Har også tidligere haft Ropeskipping for børn og sad i knap 10 år i bestyrelsen for foreningen.
Jeg har i 2014/2015 taget en uddannelse som fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder, og jeg har i 2015/2016 taget DGI´s certificerede uddannelse som seniorinstruktør og som ryginstruktør.  
Jeg brænder for at gøre en forskel for mennesker, der ønsker at leve sundere, hvorfor jeg håber, at jeg også kan motivere teenagere, voksne og seniorer i Ganløse og omegn til at få trænet.
 
Tlf. 48 18 05 10
Mail: Trinestengade@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Victoria Hamann
Beskrivelse

Jeg har selv været gymnast siden jeg var helt lille, og har gået i Ganløse Gymnastik i mange år. Oven i det har jeg også gået på DGI Nordsjællands landsdelhold de sidste 3 år. Jeg har gennem min tid som gymnast prøvet en masse forskellige dansearter af og elsker at få pulsen lidt op.
Alt de gode minder jeg har fra gymnastikken verden lige fra da jeg var helt lille er jeg nu klar til at sende videre til mit nye hold. hvor jeg håber jeg kan starte en fritidsinteresse, der vil vare ved, som den gjorde hos mig.

Tlf: 60774819
mail: victoria.hamann1@jubii.dk

Se hele beskrivelsen
Forældrehjælper
Cristina Dyreborg Wagner
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Denne side er drevet af Klubmodul.dk