Instruktør
Amanda Kastrup Ibsen
Beskrivelse

Jeg er 18 år gammel og har dyrket gymnastik stort set hele mit liv. Jeg har selv gået til gymnastik i Ganløse i mange år og har herudover været et år på Gymnastikefterskolen Stevns og udviklet mine kompetencer, som jeg gerne vil videregive som instruktør.

Det er min første sæson som instruktør, men jeg har dog tidligere været hjælpetræner i foreningen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anders Ruby
Beskrivelse

Jeg går på HHX, og har gået på Bernstorffsminde Efterskole. Derfor har jeg en del færdigheder omkring, hvordan et godt spring/parkourhold ser ud. Jeg springer selv i Værløse og kan videregive noget af min erfaring derfra. Jeg har selv gået til spring i Ganløse Gymnastik og været hjælper og instruktør i foreningen i nogle år.

 
Kontakt: Anders anderstoftruby@gmail.com eller 23861838
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Andrea Højer Hansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anita Kjeldgaard Christensen
Beskrivelse

Jeg er 21 år gammel og har været udøvende rytmegymnast i 16 år. Jeg startede selv som gymnast i Ganløse Gymnastik, og sidenhen har jeg været DGI-gymnast på junior, aspirant og ynglinge-Nordsjælland. Udover det har jeg gået til spring, dans, boksning, svømning og fodbold.

Jeg har været træner/instruktør i snart 5 år, og jeg er for andet år i træk DGI-træner. Jeg har både G1- og G2-uddannelsen og en masse gymnastikrelaterede kurser bag mig. Udover det blev jeg i 2019 udannet til alsidig danser hos FP.

Jeg glæder mig til spændende sæson sammen med en masse dygtige børn og unge!

 
Mail:  anitakc@live.dk
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Annette Ruggeri
Beskrivelse
 

Jeg begyndte som 3 årig til dans og ballet og udvidede hen ad vejen med gymnastik, atletik og jazzballet.

Jeg har taget både DDSG&I gymnastikgrunduddannelsen og DGI Aerobicinstruktør-uddannelsen og løbende suppleret med diverse spotkurser og conventions. Jeg har undervist børn og voksne i mange, mange år.

Har desuden siddet i DGI Storkøbenhavns Aerobicudvalg i 10 år med tilrettelæggelse af kurser samt afvikling af Aerobic Conventions.

Jeg glæder mig til at undervise de SEJE SENIORER!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Bjarke Taaning
Beskrivelse

Jeg er femten år og jeg har gået til parkour i gymnastikforeningen i cirka syv år. Jeg har rigtig meget erfaring med computerspil. Jeg spiller spil som Fortnite og jeg træner CSGO ved Hydr hvor man bliver trænet af dygtige og professionelle CSGO spillere. Derfor har jeg en del erfaring med strategi og samarbejde.

Jeg har også tidligere været hjælpegårdvagt i gården på Ganløse skole, hvor jeg har hjulpet børnene med at få skabt et godt fællesskab i frikvartererne.

Tlf : 30422140

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Föh
Beskrivelse

Jeg startede med at dyrke yoga som 18-årig og dyrker selv yoga flere gange ugentlig.

Personligt er jeg inspireret af astanga yoga, som er den mere fysisk krævende del af hatha yoga den klassiske yogatradition med fokus på det åndelige og det fysiske.

Yoga giver mig fysisk styrke kombineret med en dyb ro, da man under udøvelsen fokuserer på åndedrættets samspil med øvelserne.

 
Tlf:  51 22 29 67
Mail: Camilla@foeh.dk
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Carsten Søncksen
Beskrivelse
 
Carsten har undervist i mere end 20 år i standard/latin, salsa, funk, jazz-dance mv., og har deltaget i flere TV-programmer. Har siden 2000 vundet DM i standarddans 10 år i træk for rækken over 35 år.
 
Tlf. 29 48 79 01
Mail: kontakt@undervisningidans.dk 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorrit Vizel
Beskrivelse

Jeg begyndte at dyrke yoga i 2012. Jeg er dog gammel gymnast, og derfor var overgangen til yoga ganske naturlig.

Siden 2014 har jeg dyrket yoga i Ganløse Gymnastik, og siden da er min interesse for yoga vokset og udviklet til et ønske om at undervise.

Jeg er inspireret af den styrke og fleksibilitet, yoga medbringer, samt den ro åndedræt og afslapningsøvelserne giver.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emily Thorsgaard Milligan
Beskrivelse

 

Mit navn er Emily og jeg er 23 år gammel. Efter næsten tre års pause som gymnastiktræner er jeg igen tilbage i foreningen, og jeg ser denne sæson frem til at have spring piger 4.-5. klasse. Til daglig læser jeg film- og medievidenskab på Københavns Universitet, og så arbejder jeg i Danmarks Radio ved siden af.

Jeg har gennem årene selv gået på diverse springhold i foreningen, som jeg har været super glad for. Senere har jeg været udøvende konkurrencegymnast i Ølstykke samt på Gymnastikefterskolen Stevns. Jeg nyder at være aktiv og springer stadig i ny og næ i DGI-byen, når jeg får mulighed for det.:-)


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Filippa Hallett
Beskrivelse

Jeg er 17 år, og jeg går i 2.g. Jeg har danset hip hop i 8 år i Ganløse Gymnastik blandt andet på konkurrenceholdet. Jeg har både danset duo og i hold til Danmarksmesterskaberne. Jeg har været på sommerferiekurser på blandt andet Beat Jumps danseskole.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freya Larsen Moltsen
Beskrivelse

Jeg er 16 år, og jeg går i 1.g. Jeg har danset hip hop i 8 år i Ganløse Gymnastik, blandt andet på konkurrenceholdet. Jeg har både danset duo og i hold til Danmarksmesterskaberne. Jeg har været på sommerferiekurser på blandt andet Beat Jumps danseskole.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frida Kastrup Ibsen
Beskrivelse

Jeg er 15 år gammel og har selv dyrket gymnastik siden jeg var helt lille. Spring har altid interesseret mig, og jeg har sprunget her i Ganløse hele mit liv, også på det udtagede springhold. Det er mit første år som instruktør i foreningen, men jeg har de sidste 2 år været hjælpetræner på flere springhold og har derfor erfaring i forhold til, hvordan en undervisning foregår.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gitte Lagersted
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hans Ørting
Beskrivelse
Jeg er uddannet fysioterapeut og styrketræningsinstruktør, Men ud over min faglige baggrund tager jeg mange års undervisningserfaring med mig: Jeg har undervist i flere forskellige sportsgrene i flere forskellige foreninger gennem de sidste 25 år.
For mig er det vigtigt, at træningen er både  sjov og givende, og at man går fra træning med både et fysisk og mentalt udbytte. God træning giver styrke og energi til hverdagen!
Jeg er 42 år og bosat i Ganløse med min familie. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Helle Bruun
Beskrivelse
 
Jeg bor i Slagslunde med min mand og vores familie, som tæller 3 aktive børn i alderen 2-12 år. Jeg har dyrket gymnastik fra barns ben og har i flere perioder beskæftiget mig med fitness. Jeg er uddannet folkeskolelærer, og jeg ved fra min erfaring med undervisning, hvor vigtigt det er, at børn rører sig og får styrket deres motorik, fra de er helt små. Derfor kaster jeg mig nu ud i at blive instruktør for forældre/barn-holdet i Slagslunde fra sæson 2019/20, og jeg glæder mig meget til at møde jer alle og lave en masse sjov gymnastik.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Isabella Hamann
Beskrivelse
22468949
Jeg har fået æren af at have holdet børnehavetons om tirsdagen.
Har selv dyrket gymnastik siden jeg var lille og jeg har gået på alverdens hold såsom pigespring,
DGI-hold, Junior-hold og 18+ hold mm.
Jeg er uddannet instruktør i Gym Danmark. Har derudover været på gymnastikefterskolen Stevns i 10. kl.
Siden hen har jeg været træner de sidste to år og har flere års erfaring  med børnehold i flere forskellige aldre.
Jeg ser frem til en masse gode timer med Børnehavetons. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jacqueline P. Dietrich
Beskrivelse

Jeg er 18 år gammel og har gået til gymnastik, siden jeg var helt lille. Jeg kan rigtig godt lide at have med børn at gøre, og derfor har jeg også valgt at blive uddannet instruktør i Ganløse Gymnastik. Jeg har været i foreningen i 5 år, hvor jeg startede med at være hjælpetræner, og derefter blev jeg instruktør på 0-1 klasse springmix. I denne sæson underviser jeg hhv. piger og drenge i 0.-1. klasse i spring.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jette Littau Hammerich
Beskrivelse

Jeg har altid været en aktiv udøver af motion og dans i mange stilarter - de sidste mange år i Ganløse Gymnastik. Jeg holder meget af at kunne forene min interesse for motion og bevægelse med en aktiv indsats for foreningen. Jeg glæder mig til en ny sæson med flere hold og ikke mindst en masse sjove, hyggelige og udfordrende timer sammen med byens børn og voksne.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julie Ziegler Vissing
Beskrivelse

Jeg er 18 år gammel og går til dagligt i gymnasiet. Jeg har selv været gymnast i Ganløse Gymnastik  i mange år, hvor jeg nu er hjælper og instruktør i stedet. Jeg kan godt lide at videregive min erfaring inden for rytmisk og generelt gymnastik.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karina Kastrup Ibsen
Beskrivelse

Jeg har været aktiv på flere hold i Ganløse Gymnastik igennem mange år og har altid været glad for dans og fitness. Efter et par år som deltager på Zumbahold tog jeg Zumba-instruktøruddannelsen i sommeren 2012. Zumba giver masser af sved på panden og ikke mindst energi og godt humør. Jeg glæder mig til endnu en sæson i Ganløse Gymnastik og til at give den gode energi videre.

 
Tlf: 25652654
Mail: karinakastrup@hotmail.com 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kim Balling
Beskrivelse

Jeg er uddannet massør og akupunktør og har min egen klinik i Værløse. Da jeg i 2007 uddannede mig til akupunktør var en del af undervisningen bl.a. Qigong, som er en fællesbetegnelse for et væld af kinesiske helbredsøvelser.

Jeg har siden hen prøvet forskellige stilarter – og glæder mig til at dele en anderledes måde at opnå styrke på.

Jeg er 54 år og har boet med min familie i Ganløse siden 1997 – og har været medlem af Ganløse Gynmastik i mange år, hvor jeg også går til dans sammen med min kone Louise.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lene Matzau
Beskrivelse
 
Lene blev uddannet zumbainstruktør i sommeren 2010.
Hun underviser både i fitnesscenter, i firmasportsforening, til private events, og i Ganløses Gymnastik.
Lene er certificeret i Zumba Fitness B1 og B2, Zumba Gold, Zumba Aqua og Zumba Sentao.
Ved siden af Zumbaen er Lene også uddannet instruktør i Bokwa og Bodyflow.
 
Lene har en baggrund med bl.a. jazzballet, acrobatik, rytme- og redskabsgymnastik, salsa og mavedans.
 
Tlf. 40 75 01 81
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marie Broen Magersholt
Beskrivelse

Jeg er 18 år gammel. Til daglig går jeg i gymnasiet og sjipper en hel masse. Jeg er uddannet rope skipping-instruktør, og jeg har selv dyrket sporten i 11 år.

Sjipning er en mega fed sport, hvor man har det super sjovt, samtidig med at man udvikler sine tekniske evner. Samarbejde og kreativitet er en stor del af sjipning, derfor kan man altid blive bedre og udvikle sig.

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mark Møllebro Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nicolaj Friis Hansen
Beskrivelse

Jeg er 23 år gammel, og jeg har været aktiv springgymnast, lige siden jeg var helt lille. Jeg har gået på DGIs Aspiranthold, på Stevns Gymnastikefterskole og på Ollerup Højskole med tumbling som hovedforløb. Udover det har jeg stor interesse inden for tricking og parkour. Jeg har været træner/instruktør i 11 år og DGI-instruktør i 5 år. Dette er mit første år som træner her i Ganløse Gymnastik, og jeg glæder mig til at komme i gang med at dygtiggøre en masse børn og unge.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Noah Leerbeck Van Wagenen
Beskrivelse
42366009

Jeg er 19 år og går i 3G på HTX på Frederiksberg, hvor jeg studerer bioteknologi og matematik. Udover den tid, jeg bruger på mit skolearbejde, har jeg en enorm interesse for teknologi og computere. Jeg har spillet computer, siden jeg var 9 år gammel, og et af de spil, jeg startede med i 2010, var Minecraft.

Udover Minecraft har jeg været igennem mange forskellige spil, alt fra tre generationer af Counter-Strike, Half-Life og til et af de mere nye kompetitive spil, Valorant.

Udover at spille computer har jeg også en stor interesse i deres ”inner workings.” Jeg har programmeret i seks år, med alt fra programmer til spil. Jeg har også bygget og repareret computere og telefoner og er kendt for at være ”tech-fyren” blandt familie og venner.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oliver Henriksen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Patricia Travers Hamann
Beskrivelse
 
Jeg er 21 år og arbejder i en børnehave og vuggestue. Jeg har tidligere gået på forskellige gymnastikhold og har også gået til dans i flere år, hvilket jeg har elsket og fået et smil på læben af. Dette vil jeg føre videre på mit hold og skabe en glæde for andre ligeså meget, som det har haft skabt en glæde for mig.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Silvia T. Milligan
Beskrivelse

Jeg er 20 år gammel og lige blevet student fra gymnasiet. Siden jeg var helt lille har gymnastikken fyldt mit liv, hvor jeg startede ud med konkurrencegymnastik. Efter et år på Gymnastikefterskolen Stevns udforskede jeg rytmegymnstikken og har gået på flere udtagede hold i Købehavn siden da. Jeg har tidligere været springinstruktør her i Ganløse Gymnastik i to år og derudover også været hjælpeinstruktør. Jeg glæder mig meget til at videregive min glæde for gymnastikken og have det sjovt.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Simon Meincke
Beskrivelse

Jeg hedder Simon, og jeg er 17 år gammel. Jeg er uddannet rope skipping-instruktør, og jeg har selv sjippet i 10 år. Jeg synes, det er verdens fedeste sportsgren. Den er anderledes, og den udfordrer én. Jeg synes af samme grund, at det er det fedeste at lære fra mig.

Kontakt: simonmeincke@gmail.com
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Thomas Boutrup Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Thomas, er er 38 år og bosat i Ganløse med kone og to børn. Til hverdag er jeg byggeleder i et tagfirma.

Jeg er uddannet i brand og redning, uddannet crossinstruktør i 2014, uddannet bodybike instruktør siden 2005 og  har dyrket crossfit og funktionel træning de sidste 5 år. Jeg elsker at presse mig selv og andre ud, hvor det gør lidt ekstra ondt, så vi kan mærke at vi lever -)

Kig forbi, det bliver sjovt!

Se hele beskrivelsen
Torben Skov
Beskrivelse

Torben har dyrket gymnastik, siden han var 3 år.

Er instruktør for ”De seje drenge”, hvor der er lagt vægt på det traditionelle inden for gymnastikken omkring motorik og kropsforståelse.

Han er også instruktør for begge foreningens parkourhold. Her er man helt væk fra det traditionelle og ovre i det urbane og det individuelle, hvor der i stedet er lagt væk på sikkerheden, når det, der læres i hallen, overføres til det urbane miljø.

Torben har taget parkourinstruktøruddannelsen i 2010 og har flere kurser inden for bl.a. springmodtagning.
 
Telefon: 4818 1473 eller 2144 1473
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Trine Stengade
Beskrivelse
 
Jeg tog i 2005 en uddannelse som aerobic-instruktør, da Ganløse Gymnastik manglede en instruktør, og jeg selv havde gået på hold i foreningen i mange år. Jeg har siden da haft hold i foreningen hver sæson og har suppleret uddannelsen med en række kurser inden for både styrke- og konditionstræning.
Jeg har i 10 år haft “Tæskeholdet” og de seneste to år også “Kondiholdet”. Har også tidligere haft Ropeskipping for børn og sad i knap 10 år i bestyrelsen for foreningen.
Jeg har i 2014/2015 taget en uddannelse som fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder, og jeg har i 2015/2016 taget DGI´s certificerede uddannelse som seniorinstruktør og som ryginstruktør.  
Jeg brænder for at gøre en forskel for mennesker, der ønsker at leve sundere, hvorfor jeg håber, at jeg også kan motivere teenagere, voksne og seniorer i Ganløse og omegn til at få trænet.
 
Tlf. 48 18 05 10
Mail: Trinestengade@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Vis hold
  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul