Instruktør
Anders Ruby
Beskrivelse

Jeg er lige kommet hjem fra Bernstorffsminde Efterskole (10. klasse) og har fået en masser færdigheder med hjem, som jeg er klar til at give videre. Jeg har selv gået til spring i Ganløse Gymnastik og været hjælper i foreningen i 2 år. Jeg har tidligere været gymnast i Ølstykke på Drenge og Mix spring-hold. Jeg er en humoristisk og åben person med fokus på, at alle trives, og jeg glæder mig til at komme igang.

Se hele beskrivelsen
Anna Løwe Nielsen
Beskrivelse

Mit navn er Anna og jeg er 16 år. Jeg har danset siden jeg var 7.

I løbet af årene har jeg mødt mange forskellige dansegenrer, bl.a. Oldschool/Newschool hip hop, LA Style, Street Jazz, House og Dancehall. Jeg har tidligere danset i Farum på danseskolen Swingtime, og i København på en danseskole ved navn Hotstepper.
De sidste 3 år har jeg danset på et lukket konkurrencehold kaldet Team Exceptions - et hold jeg og mine dansevenner og -veninder selv har stiftet. Vi har deltaget i mange konkurrencer optrådt til mange shows, så jeg har derfra meget erfaring med performance og opvisning.
Jeg har også danset på Vuvuzela Kids, som i vinteren 2015 deltog i TV programmet ”Danmark har talent”.

Ved siden af min dansetræning har jeg tilsvarende dyrket en del styrke- og intervaltræning for at holde min form.

Se hele beskrivelsen
Annette Ruggeri
Beskrivelse
 

Jeg begyndte som 3 årig til dans og ballet og udvidede hen ad vejen med gymnastik, atletik og jazzballet.

Tog DDSG&I gymnastikgrunduddannelsen i 󈨞/󈨟 og DGI Aerobicinstruktør-uddannelsen i 󈨤/󈨥. Jeg har løbende suppleret med diverse spotkurser og conventions – og har undervist børn og voksne siden 󈨞.

Har desuden siddet i DGI Storkøbenhavns Aerobicudvalg i 10 år med tilrettelæggelse af kurser samt afvikling af Aerobic Conventions.

Jeg glæder mig til at undervise de SEJE SENIORER!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Föh
Beskrivelse

Jeg startede med at dyrke yoga som 18-årig og dyrker selv yoga flere gange ugentlig.

Personligt er jeg inspireret af astanga yoga, som er den mere fysisk krævende del af hatha yoga den klassiske yogatradition med fokus på det åndelige og det fysiske.

Yoga giver mig fysisk styrke kombineret med en dyb ro, da man under udøvelsen fokuserer på åndedrættets samspil med øvelserne.

 
Tlf:  51 22 29 67
Mail: Camilla@foeh.dk
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Carsten Søncksen
Beskrivelse
Tlf. 26 13 33 93
Mail: kontakt@undervisningidans.dk
Carsten har undervist i mere end 20 år i standard/latin, salsa, funk, jazz-dance mv., og har deltaget i flere TV-programmer. Har siden 2000 vundet DM i standarddans 10 år i træk for rækken over 35 år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorrit Vizel
Beskrivelse

Jeg begyndte at dyrke yoga i 2012. Jeg er dog gammel gymnast, og derfor var overgangen til yoga ganske naturlig.

Siden 2014 har jeg dyrket yoga i Ganløse Gymnastik, og siden da er min interesse for yoga vokset og udviklet til et ønske om at undervise.

Jeg er inspireret af den styrke og fleksibilitet, yoga medbringer, samt den ro åndedræt og afslapningsøvelserne giver.

Se hele beskrivelsen
Ea Marie Nielsen
Beskrivelse
Jeg er 21 år gammel og har været udøvende gymnast i 11 år. 
Jeg stoppede som udøver grundet skader efter en opvisning, lige efter at  jeg var blevet optaget på DGI''''s springhold.
Derudover har jeg gået til dans, svømning, yoga, håndbold og dyrker nu fitness.
Men springgymnastik har altid været lige mig, da der er så stort fokus på den enkeltes niveau, og det giver en fed anledning til at presse sig selv og se resultater. Sidste sæson hjalp jeg til på voksenspring her i Ganløse Gymnastik, og det gjorde, at jeg har fundet min passion frem igen!
Udsigten til at undervise på mine egne hold er spændende og jeg glæder mig!
 
Mail:  eaniex@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emma Reimer
Beskrivelse

Mit navn er Emma Reimer. Jeg er 17 år gammel og fylder 18 til sommer. Jeg bor i Ølstykke med mine forældre og 2 søskende. Sidste år gik jeg på Sorø Gymnastikefterskole, hvilket var et helt fantastisk år med en masse udfordrende gymnastik. Lige nu går jeg på Egedal Gymnasium, hvor jeg netop har afsluttet 1.g på en samfunds/matematikfaglig linje.

Jeg har været hjælpetræner siden en alder af 12 år og har i år været ansvarshavende på 2 hold i Stenløse Gymnastikforening.

Jeg har altid været meget glad for gymnastik. Jeg startede som 6-årig til Teamgym i Ølstykke Gymnastikforening, som er konkurrencegymnastik. Jeg gik 10 år i foreningen, før jeg skiftede til Slagelse Teamgym, hvor jeg nu træner gymnastik på højt plan. Jeg elsker spændingen ved konkurrencer og juhu-oplevelsen når man lærer nye spring. Derudover elsker jeg også at glæde andre med gymnastikken og se gymnaster forbedre sig.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Eva Gerdes
Beskrivelse

Jeg hedder Eva. Jeg er 19 år gammel og blev student fra Egedal Gymnasium i sommers. Jeg har gået til rope skipping i otte år, heraf fem år på konkurrenceniveau. Udover rope skipping har jeg gået til springgymnastik og ”almindelig” gymnastik.

For mig er sjipning sjovt og dejlig hårdt. Jeg elsker sjipning på grund af musikken, rytmen og det at sporten er anderledes og overraskende. Da det er en relativt lille sport vil jeg også gerne være med til at udbrede den.

Sæsonen 18/19 er mit fjerde år som instruktør i Ganløse Gymnastik, og jeg glæder mig meget til at gense tidligere sjippere og lære nye at kende.

Se hele beskrivelsen
Jette Littau Hammerich
Beskrivelse
Jeg har altid været en aktiv udøver af motion og dans i mange stilarter - de sidste mange år i Ganløse Gymnastik. Her i mit tredje år som instruktør ser jeg frem til fortsat at kunne forene min interesse for motion og bevægelse med en aktiv indsats for foreningen. Jeg glæder mig til en ny sæson med flere hold og ikke mindst en masse sjove, hyggelige og udfordrende timer sammen med byens børn og voksne.
Se hele beskrivelsen
Karina Kastrup Ibsen
Beskrivelse

Jeg har været aktiv på flere hold i Ganløse Gymnastik igennem mange år og har altid været glad for dans og fitness. Efter et par år som deltager på Zumbahold tog jeg Zumba-instruktøruddannelsen i sommeren 2012. Zumba giver masser af sved på panden og ikke mindst energi og godt humør. Jeg glæder mig til endnu en sæson i Ganløse Gymnastik og til at give den gode energi videre.

 
Tlf: 25652654
Mail: karinakastrup@hotmail.com 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Kirsten Møller Jensen
Beskrivelse
Kirsten har været medlem af Ganløse Gymnastik siden 1976.
Kirsten har tidligere været formand og instruktør i foreningen.
 
Mail: kirsten.m.jensen@live.dk 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lea Wagner
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel og er instruktør på de to sjippehold. Jeg har selv sjippet i 6 år og deltaget i mange konkurrencer, heriblandt EM i 2015 og VM i 2016. Inden jeg begyndte at konkurrere, gik jeg selv i foreningen, hvor jeg både dyrkede springgymnastik og rope skipping (sjipning). I 2015 startede jeg sjippeholdet op med Eva, men har taget et års pause på grund af efterskole. Jeg glæder mig til endnu en sæson!

Tlf: 40496949

Mail: leadwagner@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Lene Matzau
Beskrivelse
Tlf. 40 75 01 81
Lene blev uddannet zumbainstruktør i sommeren 2010.
Hun underviser både i fitnesscenter, i firmasportsforening, til private events, og i Ganløses Gymnastik.
Lene er certificeret i Zumba Fitness B1 og B2, Zumba Gold, Zumba Aqua og Zumba Sentao.
Ved siden af Zumbaen er Lene også uddannet instruktør i Bokwa og Bodyflow.
 
Lene har en baggrund med bl.a. jazzballet, acrobatik, rytme- og redskabsgymnastik, salsa og mavedans.
Se hele beskrivelsen
Lise Vedel Hansen
Beskrivelse

Jeg elsker springgymnastik og har selv gået til det siden jeg var lille og godt op i mine voksenår. Jeg har de sidste 10-12 år været aktiv i Ganløse Gymnastik – både som medlem på holdene, som instruktør og som hjælper. Jeg har også været formand for foreningen i tre år, og tilhørsforholdet til Ganløse Gymnastik betyder således meget for mig.

Jeg glæder mig til at give glæden ved gymnastikken og sammenholdet i Ganløse Gymnastik videre til børnene – vi får mange sjove og aktive timer sammen i hallen!

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mark Møllebro Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Michael Juhl Larsen
Beskrivelse

Jeg har danset hiphop siden jeg var 17 år, samt konkurrencer i 6 år. Og det er blevet til 3 DM guldmedaljer. Jeg har undevist med stor passion de sidste 9 år, og det er stadig nogen af det bedste jeg ved.

På mine hold vil der blive undevist på en sjov og komisk måde, for det har jeg erfaret at der kommer det bedste resultat ud af. Jeg stiller krav til mine elever, så de hele tiden er i udvikling. Der vil være en moral af professionel høflighed på holdene, der skal være plads til og allesammen. Så husk hvad der er du er der for.

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Silvia T. Milligan
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel og skal til at gå i 1.g. Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var helt lille, hvor jeg startede ud i Ganløse Gymnastikforening. Her gik jeg i nogle år, før jeg begyndte at dyrke konkurrencegymnastik: Teamgym, som jeg har gået til i snart 10 år. Jeg er netop vendt hjem efter et år på Gymnastikefterskolen Stevns, hvor jeg har fået mange nyttige erfaringer med i bagagen. Jeg har før efterskolen været hjælpeinstruktør på springhold to år i foreningen, og jeg glæder mig til at vende tilbage som instruktør!

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Stine Skov
Beskrivelse

Mit navn er Stine, jeg er 20 år,  og udover gymnastikken studerer jeg på Københavns Universitet.  Jeg har hele mit liv gået til gymnastik og dans og har i mange år gået på landsdelshold hos DGI Nordsjælland. Jeg startede selv i Ganløse Gymnastik som lille og har gået på mange hold op igennem årene. Jeg har siden 2013 arbejdet som hjælpetræner i foreningen og har i de sidste fire år været træner for mange af børneholdene i foreningen. Jeg prøver hele tiden at udvide mit repertoire både igennem min egen gymnastik men også via kurser. Jeg færdiggjorde i 2014 DGI’s trænerkursus og i efteråret 2016 afsluttede jeg uddannelsen hos DGI.  Jeg glæder mig til en ny sæson med flere hold og mange flere timer med en masse sjov.

Mail: stineskov@live.dk

Mobil: 21608486

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Thomas Boutrup Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Thomas, er er 38 år og bosat i Ganløse med kone og to børn. Til hverdag er jeg byggeleder i et tagfirma.

Jeg er uddannet i brand og redning, uddannet crossinstruktør i 2014, uddannet bodybike instruktør siden 2005 og  har dyrket crossfit og funktionel træning de sidste 5 år. Jeg elsker at presse mig selv og andre ud, hvor det gør lidt ekstra ondt, så vi kan mærke at vi lever -)

Kig forbi, det bliver sjovt!

Se hele beskrivelsen
Torben Skov
Beskrivelse

Torben har dyrket gymnastik, siden han var 3 år.

Er instruktør for ”De seje drenge”, hvor der er lagt vægt på det traditionelle inden for gymnastikken omkring motorik og kropsforståelse.

Han er også instruktør for begge foreningens parkourhold. Her er man helt væk fra det traditionelle og ovre i det urbane og det individuelle, hvor der i stedet er lagt væk på sikkerheden, når det, der læres i hallen, overføres til det urbane miljø.

Torben har taget parkourinstruktøruddannelsen i 2010 og har flere kurser inden for bl.a. springmodtagning.
 
Telefon: 4818 1473 eller 2144 1473
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Trine Stengade
Beskrivelse
Jeg tog i 2005 en uddannelse som aerobic-instruktør, da Ganløse Gymnastik manglede en instruktør, og jeg selv havde gået på hold i foreningen i mange år. Jeg har siden da haft hold i foreningen hver sæson og har suppleret uddannelsen med en række kurser inden for både styrke- og konditionstræning.
Jeg har i 10 år haft “Tæskeholdet” og de seneste to år også “Kondiholdet”. Har også tidligere haft Ropeskipping for børn og sad i knap 10 år i bestyrelsen for foreningen.
Jeg har i 2014/2015 taget en uddannelse som fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder, og jeg har i 2015/2016 taget DGI´s certificerede uddannelse som seniorinstruktør og som ryginstruktør.  
Jeg brænder for at gøre en forskel for mennesker, der ønsker at leve sundere, hvorfor jeg håber, at jeg også kan motivere teenagere, voksne og seniorer i Ganløse og omegn til at få trænet.
 
Tlf. 48 18 05 10
Mail: Trinestengade@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Victoria Hamann
Beskrivelse

Jeg har selv været gymnast siden jeg var helt lille, og har gået i Ganløse Gymnastik i mange år. Oven i det har jeg også gået på DGI Nordsjællands landsdelhold de sidste 3 år. Jeg har gennem min tid som gymnast prøvet en masse forskellige dansearter af og elsker at få pulsen lidt op.
Alt de gode minder jeg har fra gymnastikken verden lige fra da jeg var helt lille er jeg nu klar til at sende videre til mit nye hold. hvor jeg håber jeg kan starte en fritidsinteresse, der vil vare ved, som den gjorde hos mig.

Tlf: 60774819
mail: victoria.hamann1@jubii.dk

Se hele beskrivelsen
  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul