Instruktør
Anders Ruby
Beskrivelse

Jeg går på HHX, og har gået på Bernstorffsminde Efterskole. Derfor har jeg en del færdigheder omkring, hvordan et godt spring/parkourhold ser ud. Jeg springer selv i Værløse og kan videregive noget af min erfaring derfra. Jeg har selv gået til spring i Ganløse Gymnastik og været hjælper og instruktør i foreningen i nogle år.

 
Kontakt: Anders anderstoftruby@gmail.com eller 23861838
Se hele beskrivelsen
Anita K Christensen
Beskrivelse

Jeg er 21 år gammel og har været udøvende rytmegymnast i 16 år. Jeg startede selv som gymnast i Ganløse Gymnastik, og sidenhen har jeg været DGI-gymnast på junior, aspirant og ynglinge-Nordsjælland. Udover det har jeg gået til spring, dans, boksning, svømning og fodbold.

Jeg har været træner/instruktør i snart 5 år, og jeg er for andet år i træk DGI-træner. Jeg har både G1- og G2-uddannelsen og en masse gymnastikrelaterede kurser bag mig. Udover det blev jeg i 2019 udannet til alsidig danser hos FP.

Jeg glæder mig til spændende sæson sammen med en masse dygtige børn og unge!

 
Mail:  anitakc@live.dk
Se hele beskrivelsen
Anna Løwe Nielsen
Beskrivelse

 

Jeg er 18 år gammel og har danset, siden jeg var 7 år.

I løbet af årene har jeg mødt mange forskellige dansegenrer, bl.a. Oldschool/Newschool hip hop, LA Style, Street Jazz, House og Dancehall.

Jeg har tidligere danset på et lukket konkurrencehold kaldet Team Exceptions - et hold jeg og mine dansevenner og -veninder selv har stiftet. Vi har deltaget i mange konkurrencer og optrådt til mange shows, så jeg har derfra meget erfaring med performance og opvisning.

Jeg har også danset på Vuvuzela Kids, som i vinteren 2015 deltog i TV programmet ”Danmark har talent”.

Dette er mit tredje år som instruktør i Ganløse Gymnastik.

Se hele beskrivelsen
Annette Ruggeri
Beskrivelse
 

Jeg begyndte som 3 årig til dans og ballet og udvidede hen ad vejen med gymnastik, atletik og jazzballet.

Jeg har taget både DDSG&I gymnastikgrunduddannelsen og DGI Aerobicinstruktør-uddannelsen og løbende suppleret med diverse spotkurser og conventions. Jeg har undervist børn og voksne i mange, mange år.

Har desuden siddet i DGI Storkøbenhavns Aerobicudvalg i 10 år med tilrettelæggelse af kurser samt afvikling af Aerobic Conventions.

Jeg glæder mig til at undervise de SEJE SENIORER!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Andersen
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel og har selv gået til gymnatik i 10 år. Jeg startede med at gå i Ganløse Gymnastik og har siden gået på DGI Nordsjællands Landsdelshold og et af Hillerøds udtagede springhold. 

 

Jeg elsker selv at dyrke gymnastik, og jeg har derfor en interesse for at lære fra mig og videregive den glæde, som jeg har fået gennem mine mange år som gymnast.

Det er min anden sæson som instruktør på Springmix 0-1. klasse og fjerde sæson som hjælpetræner i foreningen.

Se hele beskrivelsen
Camilla Föh
Beskrivelse

Jeg startede med at dyrke yoga som 18-årig og dyrker selv yoga flere gange ugentlig.

Personligt er jeg inspireret af astanga yoga, som er den mere fysisk krævende del af hatha yoga den klassiske yogatradition med fokus på det åndelige og det fysiske.

Yoga giver mig fysisk styrke kombineret med en dyb ro, da man under udøvelsen fokuserer på åndedrættets samspil med øvelserne.

 
Tlf:  51 22 29 67
Mail: Camilla@foeh.dk
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Carsten Søncksen
Beskrivelse
 
Carsten har undervist i mere end 20 år i standard/latin, salsa, funk, jazz-dance mv., og har deltaget i flere TV-programmer. Har siden 2000 vundet DM i standarddans 10 år i træk for rækken over 35 år.
 
Tlf. 26 13 33 93
Mail: kontakt@undervisningidans.dk 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorrit Vizel
Beskrivelse

Jeg begyndte at dyrke yoga i 2012. Jeg er dog gammel gymnast, og derfor var overgangen til yoga ganske naturlig.

Siden 2014 har jeg dyrket yoga i Ganløse Gymnastik, og siden da er min interesse for yoga vokset og udviklet til et ønske om at undervise.

Jeg er inspireret af den styrke og fleksibilitet, yoga medbringer, samt den ro åndedræt og afslapningsøvelserne giver.

Se hele beskrivelsen
Ea Marie Nielsen
Beskrivelse

Jeg er 26 år gammel, og denne sæson bliver min sjette som springinstruktør. Jeg har dyrket springgymnastik i mange år men måtte stoppe på grund af en skade. Heldigvis har jeg stadig glæden af at kunne lære fra mig, og jeg glæder mig meget til at lære en masse nye ansigter at kende og gense dem, jeg allerede kender.

Jeg læser jeg til socialrådgiver på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Derudover er jeg fotograf, dj og assisterende hvidevaremontør - så jeg har masser at se til ud over gymnastikken!

Mail:  eaniex@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Gitte Lagersted
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hans Ørting
Beskrivelse
Jeg er ny instruktør her i foreningen. Jeg er 42 år og bosat i Ganløse med min familie.
Jeg er uddannet fysioterapeut og styrketræningsinstruktør, Men ud over min faglige baggrund tager jeg mange års undervisningserfaring med mig: Jeg har undervist i flere forskellige sportsgrene i flere forskellige foreninger gennem de sidste 25 år.
For mig er det vigtigt, at træningen er både  sjov og givende, og at man går fra træning med både et fysisk og mentalt udbytte. God træning giver styrke og energi til hverdagen!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Heidi Kristiansen
Beskrivelse

For ca. 10 år siden fik jeg lokket min mor med til yoga, da jeg gerne ville have, at vi lavede noget sammen. Det var en stor glæde for mig, at vi kunne være mange aldersgrupper sammen og alle få noget ud af øvelserne. Ud over socialt samvær gav det mig styrke, men også en dejlig ro. Jeg har lige siden holdt fast i yogaen og har sideløbende påbegyndt et uddannelsesforløb i Hatha yoga.

Jeg er 49 år og satser på at blive en stærk, smidig og glad gammel dame!

Telefon: 41 14 90 09

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Helle Bruun
Beskrivelse
 
Jeg bor i Slagslunde med min mand og vores familie, som tæller 3 aktive børn i alderen 2-12 år. Jeg har dyrket gymnastik fra barns ben og har i flere perioder beskæftiget mig med fitness. Jeg er uddannet folkeskolelærer, og jeg ved fra min erfaring med undervisning, hvor vigtigt det er, at børn rører sig og får styrket deres motorik, fra de er helt små. Derfor kaster jeg mig nu ud i at blive instruktør for forældre/barn-holdet i Slagslunde fra sæson 2019/20, og jeg glæder mig meget til at møde jer alle og lave en masse sjov gymnastik.
 
Se hele beskrivelsen
Hjlp Julie Ziegler Vissing
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Isabella Hamann
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Jacqueline P. Dietrich
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel og har gået til gymnastik, siden jeg var helt lille. Jeg kan rigtig godt lide at have med børn at gøre, og derfor har jeg også valgt at blive instruktør i Ganløse Gymnastik. Jeg har været i foreningen i 4 år, hvor jeg startede med at være hjælpetræner, og derefter blev jeg så instruktør på 0-1 klasse springmix.

Se hele beskrivelsen
Jette Littau Hammerich
Beskrivelse

Jeg har altid været en aktiv udøver af motion og dans i mange stilarter - de sidste mange år i Ganløse Gymnastik. Jeg holder meget af at kunne forene min interesse for motion og bevægelse med en aktiv indsats for foreningen. Jeg glæder mig til en ny sæson med flere hold og ikke mindst en masse sjove, hyggelige og udfordrende timer sammen med byens børn og voksne.

Se hele beskrivelsen
Karina Kastrup Ibsen
Beskrivelse

Jeg har været aktiv på flere hold i Ganløse Gymnastik igennem mange år og har altid været glad for dans og fitness. Efter et par år som deltager på Zumbahold tog jeg Zumba-instruktøruddannelsen i sommeren 2012. Zumba giver masser af sved på panden og ikke mindst energi og godt humør. Jeg glæder mig til endnu en sæson i Ganløse Gymnastik og til at give den gode energi videre.

 
Tlf: 25652654
Mail: karinakastrup@hotmail.com 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Lene Matzau
Beskrivelse
 
Lene blev uddannet zumbainstruktør i sommeren 2010.
Hun underviser både i fitnesscenter, i firmasportsforening, til private events, og i Ganløses Gymnastik.
Lene er certificeret i Zumba Fitness B1 og B2, Zumba Gold, Zumba Aqua og Zumba Sentao.
Ved siden af Zumbaen er Lene også uddannet instruktør i Bokwa og Bodyflow.
 
Lene har en baggrund med bl.a. jazzballet, acrobatik, rytme- og redskabsgymnastik, salsa og mavedans.
 
Tlf. 40 75 01 81
 
Se hele beskrivelsen
Marie Broen Magersholt
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel. Til daglig går jeg i gymnasiet og sjipper en hel masse. Jeg er uddannet rope skipping-instruktør, og jeg har selv dyrket sporten i 10 år.

Sjipning er en mega fed sport, hvor man har det super sjovt, samtidig med at man udvikler sine tekniske evner. Samarbejde og kreativitet er en stor del af sjipning, derfor kan man altid blive bedre og udvikle sig.

 
Se hele beskrivelsen
Mark Møllebro Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Nicolaj Friis Hansen
Beskrivelse

Jeg er 23 år gammel, og jeg har været aktiv springgymnast, lige siden jeg var helt lille. Jeg har gået på DGIs Aspiranthold, på Stevns Gymnastikefterskole og på Ollerup Højskole med tumbling som hovedforløb. Udover det har jeg stor interesse inden for tricking og parkour. Jeg har været træner/instruktør i 11 år og DGI-instruktør i 5 år. Dette er mit første år som træner her i Ganløse Gymnastik, og jeg glæder mig til at komme i gang med at dygtiggøre en masse børn og unge.

Se hele beskrivelsen
NO NAME
Beskrivelse
Vi har endnu ikke fundet en instruktør til skitræning, så hvis du kender en eller selv er interesseret, må du meget gerne kontakte os. Det skal nok lykkes, så vær ikke nervøs for, at holdet ikke bliver oprettet.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Patricia Travers Hamann
Beskrivelse
 
Jeg er 21 år og arbejder i en børnehave og vuggestue. Jeg har tidligere gået på forskellige gymnastikhold og har også gået til dans i flere år, hvilket jeg har elsket og fået et smil på læben af. Dette vil jeg føre videre på mit hold og skabe en glæde for andre ligeså meget, som det har haft skabt en glæde for mig.
 
Se hele beskrivelsen
Simon Meincke
Beskrivelse

Jeg hedder Simon, og jeg er 16 år gammel. Jeg er uddannet rope skipping-instruktør, og jeg har selv sjippet i 9 år. Jeg synes, det er verdens fedeste sportsgren. Den er anderledes, og den udfordrer én. Jeg synes af samme grund, at det er det fedeste at lære fra mig.

Kontakt: simonmeincke@gmail.com
 
Se hele beskrivelsen
Thomas Boutrup Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Thomas, er er 38 år og bosat i Ganløse med kone og to børn. Til hverdag er jeg byggeleder i et tagfirma.

Jeg er uddannet i brand og redning, uddannet crossinstruktør i 2014, uddannet bodybike instruktør siden 2005 og  har dyrket crossfit og funktionel træning de sidste 5 år. Jeg elsker at presse mig selv og andre ud, hvor det gør lidt ekstra ondt, så vi kan mærke at vi lever -)

Kig forbi, det bliver sjovt!

Se hele beskrivelsen
Trine Stengade
Beskrivelse
 
Jeg tog i 2005 en uddannelse som aerobic-instruktør, da Ganløse Gymnastik manglede en instruktør, og jeg selv havde gået på hold i foreningen i mange år. Jeg har siden da haft hold i foreningen hver sæson og har suppleret uddannelsen med en række kurser inden for både styrke- og konditionstræning.
Jeg har i 10 år haft “Tæskeholdet” og de seneste to år også “Kondiholdet”. Har også tidligere haft Ropeskipping for børn og sad i knap 10 år i bestyrelsen for foreningen.
Jeg har i 2014/2015 taget en uddannelse som fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder, og jeg har i 2015/2016 taget DGI´s certificerede uddannelse som seniorinstruktør og som ryginstruktør.  
Jeg brænder for at gøre en forskel for mennesker, der ønsker at leve sundere, hvorfor jeg håber, at jeg også kan motivere teenagere, voksne og seniorer i Ganløse og omegn til at få trænet.
 
Tlf. 48 18 05 10
Mail: Trinestengade@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Victoria Hamann
Beskrivelse

Jeg har selv været gymnast siden jeg var helt lille, og har gået i Ganløse Gymnastik i mange år. Oven i det har jeg også gået på DGI Nordsjællands landsdelhold de sidste 3 år. Jeg har gennem min tid som gymnast prøvet en masse forskellige dansearter af og elsker at få pulsen lidt op.
Alt de gode minder jeg har fra gymnastikken verden lige fra da jeg var helt lille er jeg nu klar til at sende videre til mit nye hold. hvor jeg håber jeg kan starte en fritidsinteresse, der vil vare ved, som den gjorde hos mig.

Tlf: 60774819
mail: victoria.hamann1@jubii.dk

Se hele beskrivelsen
  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul