Instruktør
Anders Ruby
Beskrivelse

Jeg går på HHX, og sidste år gik jeg på Bernstorffsminde Efterskole (10. klasse). Derfor har jeg en del færdigheder omkring, hvordan et godt spring/parkourhold ser ud. Jeg dyrker desuden springgymnastik i Værløse og kan derfor videregive noget af min erfaring derfra.

Jeg har selv gået til spring i Ganløse Gymnastik og været hjælper og instruktør i foreningen i 3 år. Jeg har tidligere været gymnast i Ølstykke på Drenge og Mix spring-hold.
 
Kontakt: Anders anderstoftruby@gmail.com eller 23861838
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anita K Christensen
Beskrivelse

Jeg er 21 år gammel og har været udøvende rytmegymnast i 16 år. Jeg startede selv som gymnast i Ganløse Gymnastik, og sidenhen har jeg været DGI-gymnast på junior, aspirant og ynglinge-Nordsjælland. Udover det har jeg gået til spring, dans, boksning, svømning og fodbold.

Jeg har været træner/instruktør i snart 5 år, og jeg er for andet år i træk DGI-træner. Jeg har både G1- og G2-uddannelsen og en masse gymnastikrelaterede kurser bag mig. Udover det blev jeg i 2019 udannet til alsidig danser hos FP.

Jeg glæder mig til spændende sæson sammen med en masse dygtige børn og unge!

 
Mail:  anitakc@live.dk
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anna Løwe Nielsen
Beskrivelse

Mit navn er Anna og jeg er 16 år. Jeg har danset siden jeg var 7.

I løbet af årene har jeg mødt mange forskellige dansegenrer, bl.a. Oldschool/Newschool hip hop, LA Style, Street Jazz, House og Dancehall. Jeg har tidligere danset i Farum på danseskolen Swingtime, og i København på en danseskole ved navn Hotstepper.
De sidste 3 år har jeg danset på et lukket konkurrencehold kaldet Team Exceptions - et hold jeg og mine dansevenner og -veninder selv har stiftet. Vi har deltaget i mange konkurrencer optrådt til mange shows, så jeg har derfra meget erfaring med performance og opvisning.
Jeg har også danset på Vuvuzela Kids, som i vinteren 2015 deltog i TV programmet ”Danmark har talent”.

Ved siden af min dansetræning har jeg tilsvarende dyrket en del styrke- og intervaltræning for at holde min form.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Annette Ruggeri
Beskrivelse
 

Jeg begyndte som 3 årig til dans og ballet og udvidede hen ad vejen med gymnastik, atletik og jazzballet.

Jeg har taget både DDSG&I gymnastikgrunduddannelsen og DGI Aerobicinstruktør-uddannelsen og løbende suppleret med diverse spotkurser og conventions. Jeg har undervist børn og voksne i mange, mange år.

Har desuden siddet i DGI Storkøbenhavns Aerobicudvalg i 10 år med tilrettelæggelse af kurser samt afvikling af Aerobic Conventions.

Jeg glæder mig til at undervise de SEJE SENIORER!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Andersen
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel og har selv gået til gymnatik i 10 år. Jeg startede med at gå i Ganløse Gymnastik og har siden gået på DGI Nordsjællands Landsdelshold og et af Hillerøds udtagede springhold. 

 

Jeg elsker selv at dyrke gymnastik, og jeg har derfor en interesse for at lære fra mig og videregive den glæde, som jeg har fået gennem mine mange år som gymnast.

Det er min anden sæson som instruktør på Springmix 0-1. klasse og fjerde sæson som hjælpetræner i foreningen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Föh
Beskrivelse

Jeg startede med at dyrke yoga som 18-årig og dyrker selv yoga flere gange ugentlig.

Personligt er jeg inspireret af astanga yoga, som er den mere fysisk krævende del af hatha yoga den klassiske yogatradition med fokus på det åndelige og det fysiske.

Yoga giver mig fysisk styrke kombineret med en dyb ro, da man under udøvelsen fokuserer på åndedrættets samspil med øvelserne.

 
Tlf:  51 22 29 67
Mail: Camilla@foeh.dk
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Carsten Søncksen
Beskrivelse
Tlf. 26 13 33 93
Mail: kontakt@undervisningidans.dk
Carsten har undervist i mere end 20 år i standard/latin, salsa, funk, jazz-dance mv., og har deltaget i flere TV-programmer. Har siden 2000 vundet DM i standarddans 10 år i træk for rækken over 35 år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorrit Vizel
Beskrivelse

Jeg begyndte at dyrke yoga i 2012. Jeg er dog gammel gymnast, og derfor var overgangen til yoga ganske naturlig.

Siden 2014 har jeg dyrket yoga i Ganløse Gymnastik, og siden da er min interesse for yoga vokset og udviklet til et ønske om at undervise.

Jeg er inspireret af den styrke og fleksibilitet, yoga medbringer, samt den ro åndedræt og afslapningsøvelserne giver.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ea Marie Nielsen
Beskrivelse
Jeg er 21 år gammel og har været udøvende gymnast i 11 år. 
Jeg stoppede som udøver grundet skader efter en opvisning, lige efter at  jeg var blevet optaget på DGI''''s springhold.
Derudover har jeg gået til dans, svømning, yoga, håndbold og dyrker nu fitness.
Men springgymnastik har altid været lige mig, da der er så stort fokus på den enkeltes niveau, og det giver en fed anledning til at presse sig selv og se resultater. Sidste sæson hjalp jeg til på voksenspring her i Ganløse Gymnastik, og det gjorde, at jeg har fundet min passion frem igen!
Udsigten til at undervise på mine egne hold er spændende og jeg glæder mig!
 
Mail:  eaniex@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Heidi Kristiansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Helle Bruun
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jacqueline P. Dietrich
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel og har gået til gymnastik, siden jeg var helt lille. Jeg kan rigtig godt lide at have med børn at gøre, og derfor har jeg også valgt at blive instruktør i Ganløse Gymnastik. Jeg har været i foreningen i 4 år, hvor jeg startede med at være hjælpetræner, og derefter blev jeg så instruktør på 0-1 klasse springmix.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jette Littau Hammerich
Beskrivelse
Jeg har altid været en aktiv udøver af motion og dans i mange stilarter - de sidste mange år i Ganløse Gymnastik. Her i mit tredje år som instruktør ser jeg frem til fortsat at kunne forene min interesse for motion og bevægelse med en aktiv indsats for foreningen. Jeg glæder mig til en ny sæson med flere hold og ikke mindst en masse sjove, hyggelige og udfordrende timer sammen med byens børn og voksne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karina Kastrup Ibsen
Beskrivelse

Jeg har været aktiv på flere hold i Ganløse Gymnastik igennem mange år og har altid været glad for dans og fitness. Efter et par år som deltager på Zumbahold tog jeg Zumba-instruktøruddannelsen i sommeren 2012. Zumba giver masser af sved på panden og ikke mindst energi og godt humør. Jeg glæder mig til endnu en sæson i Ganløse Gymnastik og til at give den gode energi videre.

 
Tlf: 25652654
Mail: karinakastrup@hotmail.com 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lene Matzau
Beskrivelse
Tlf. 40 75 01 81
Lene blev uddannet zumbainstruktør i sommeren 2010.
Hun underviser både i fitnesscenter, i firmasportsforening, til private events, og i Ganløses Gymnastik.
Lene er certificeret i Zumba Fitness B1 og B2, Zumba Gold, Zumba Aqua og Zumba Sentao.
Ved siden af Zumbaen er Lene også uddannet instruktør i Bokwa og Bodyflow.
 
Lene har en baggrund med bl.a. jazzballet, acrobatik, rytme- og redskabsgymnastik, salsa og mavedans.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lise Vedel Hansen
Beskrivelse

Jeg elsker springgymnastik og har selv gået til det siden jeg var lille og godt op i mine voksenår. Jeg har de sidste 10-12 år været aktiv i Ganløse Gymnastik – både som medlem på holdene, som instruktør og som hjælper. Jeg har også været formand for foreningen i tre år, og tilhørsforholdet til Ganløse Gymnastik betyder således meget for mig.

Jeg glæder mig til at give glæden ved gymnastikken og sammenholdet i Ganløse Gymnastik videre til børnene – vi får mange sjove og aktive timer sammen i hallen!

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marie Broen Magersholt
Beskrivelse

Jeg er 17 år gammel. Til daglig går jeg i gymnasiet og sjipper en hel masse. Jeg er uddannet rope skipping-instruktør, og jeg har selv dyrket sporten i 10 år.

Sjipning er en mega fed sport, hvor man har det super sjovt, samtidig med at man udvikler sine tekniske evner. Samarbejde og kreativitet er en stor del af sjipning, derfor kan man altid blive bedre og udvikle sig.

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mark Møllebro Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nicolaj Friis Hansen
Beskrivelse

Jeg er 23 år gammel, og jeg har været aktiv springgymnast, lige siden jeg var helt lille. Jeg har gået på DGIs Aspiranthold, på Stevns Gymnastikefterskole og på Ollerup Højskole med tumbling som hovedforløb. Udover det har jeg stor interesse inden for tricking og parkour. Jeg har været træner/instruktør i 11 år og DGI-instruktør i 5 år. Dette er mit første år som træner her i Ganløse Gymnastik, og jeg glæder mig til at komme i gang med at dygtiggøre en masse børn og unge.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
NO NAME
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Patricia Travers Hamann
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Simon Meincke
Beskrivelse

Jeg hedder Simon, og jeg er 16 år gammel. Jeg er uddannet rope skipping-instruktør, og jeg har selv sjippet i 9 år. Jeg synes, det er verdens fedeste sportsgren. Den er anderledes, og den udfordrer én. Jeg synes af samme grund, at det er det fedeste at lære fra mig.

Kontakt: simonmeincke@gmail.com
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Thomas Boutrup Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Thomas, er er 38 år og bosat i Ganløse med kone og to børn. Til hverdag er jeg byggeleder i et tagfirma.

Jeg er uddannet i brand og redning, uddannet crossinstruktør i 2014, uddannet bodybike instruktør siden 2005 og  har dyrket crossfit og funktionel træning de sidste 5 år. Jeg elsker at presse mig selv og andre ud, hvor det gør lidt ekstra ondt, så vi kan mærke at vi lever -)

Kig forbi, det bliver sjovt!

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Trine Stengade
Beskrivelse
Jeg tog i 2005 en uddannelse som aerobic-instruktør, da Ganløse Gymnastik manglede en instruktør, og jeg selv havde gået på hold i foreningen i mange år. Jeg har siden da haft hold i foreningen hver sæson og har suppleret uddannelsen med en række kurser inden for både styrke- og konditionstræning.
Jeg har i 10 år haft “Tæskeholdet” og de seneste to år også “Kondiholdet”. Har også tidligere haft Ropeskipping for børn og sad i knap 10 år i bestyrelsen for foreningen.
Jeg har i 2014/2015 taget en uddannelse som fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder, og jeg har i 2015/2016 taget DGI´s certificerede uddannelse som seniorinstruktør og som ryginstruktør.  
Jeg brænder for at gøre en forskel for mennesker, der ønsker at leve sundere, hvorfor jeg håber, at jeg også kan motivere teenagere, voksne og seniorer i Ganløse og omegn til at få trænet.
 
Tlf. 48 18 05 10
Mail: Trinestengade@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Victoria Hamann
Beskrivelse

Jeg har selv været gymnast siden jeg var helt lille, og har gået i Ganløse Gymnastik i mange år. Oven i det har jeg også gået på DGI Nordsjællands landsdelhold de sidste 3 år. Jeg har gennem min tid som gymnast prøvet en masse forskellige dansearter af og elsker at få pulsen lidt op.
Alt de gode minder jeg har fra gymnastikken verden lige fra da jeg var helt lille er jeg nu klar til at sende videre til mit nye hold. hvor jeg håber jeg kan starte en fritidsinteresse, der vil vare ved, som den gjorde hos mig.

Tlf: 60774819
mail: victoria.hamann1@jubii.dk

Se hele beskrivelsen
Vis hold
  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul