Efterår 2018 til forår 2019 03.09.2018  -  28.06.2019
Vejledning

01 Forældre-Barn 2-4 år Mandag (FRBMa)

Mor/far-barn holdet er for legebørn i alderen 2-4 år (barnet skal være fyldt 2 år inden sæsonstart). Holdet er for børn, som elsker at hoppe, danse, løbe og lege – og for deres forældre! Vi skal med hjælp fra redskaber samt mor/far lave en masse gymnastik! Vi synger, slår kolbøtter, hopper, danser, griner, hygger og leger. Vi kæmper os igennem sjove forhindringsbaner, og hører gerne høj musik til. Vi får sved på panden, og sidst men ikke mindst får vi alle en sjov mandag.

 

Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning lørdag d. 23. marts 2019, så reserver dagen. Betaling for opvisningstøj vil blive opkrævet før jul.  

 

Tidspunkt: Mandag kl. 16.15-17:00

 

Instruktør:  Jette jettelh@me.com eller 41406114

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

02 Forældre-Barn 2-4 år Onsdag (FRBOn)

Dette hold er for legebørn, i alderen 2-4 år (barnet skal være fyldt 2 år inden sæsonstart), og deres seje forældre, som er klar på give den maks gas hver onsdag! I løbet af sæsonen vil vi udfordrer balancen, lærer at slå kolbøtter, vi hopper, danser, hygger, synger og leger, klatrer over redskabsbaner og vi hører også gerne høj musik. Det vil være et hold hvor forhåbentlig både de søde små gymnaster, deres forældre og jeg selv, går trætte hjem efter en dejlig træning. 

Vi er selvfølgelig også med, når Ganløse Gymnastik afholder sin forårsopvisning lørdag d. 23 marts 2019, så sæt allerede kryds i kalenderen nu. Betaling for opvisningstøj vil blive opkrævet før jul.

 

Tidspunkt: Onsdag  kl. 16.50-17.35

 

Instruktør: Victoria victoria.hamann1@jubii.dk eller 60774819

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

03 Krudtuglerne 4 år-1. kl. (KRU)

Krudtuglerne er et hold for energiske børn i alderen 4-6 år, som er friske på at skulle fræse rundt i hallen uden mor eller far. I løbet af sæsonen vil vi gennem leg, både med og uden redskaber, styrke børnenes grundmotoriske udvikling og indøve grundelementer fra gymnastikkensverden. Vi vil sammen med børnene løbe rundt i hellen, danse til god musik, hoppe, springe og grine sammen, så vi alle kan tage trætte hjem efter gymnastik! 

Vi er selvfølgelig også med, når Ganløse Gymnastik afholder sin forårsopvisning lørdag d. 23 marts, 2019, så sæt allerede kryds i kalenderen nu.

 Betaling for opvisningstøj, vil blive opkrævet før jul. 
 

Tidspunkt: Onsdag kl. 17.40-18.25

Instruktør: Victoria victoria.hamann1@jubii.dk eller 60774819

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

04 Børnehavetons 4-6 år (BØT)

Børnehavetons er holdet for raske piger og drenge i alderen 4-6 år, som er friske på at fræse rundt i hallen uden mor eller far. Vi skal lave masser af lege, tumlen og sjove udfordrende redskabsbaner. Derigennem styrker vi børnenes motoriske udvikling og indøver grundelementer fra gymnastikken.

Det er vigtigt for os, at børnene oplever at være en del af et fællesskab, finder glæde ved at bruge deres krop uanset deres individuelle niveau, og sidst men ikke mindst får en sjov mandag.

Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning lørdag d. 23. marts 2019, så reserver dagen. Betaling for opvisningstøj, vil blive opkrævet før jul. 

 

Tidspunkt: Mandag kl. 17:05-17.50

 

Instruktører:

Jette jettelh@me.com eller 41406114

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

05 GirlStyle 5.-7. kl. (GILST)
GirlStyle er for dem der holder af fysisk aktivitet og udfordring, men vigtigst af alt at have det sjovt.
For at gå på dette hold kræver det hverken topform eller stor erfaring med dans.
Undervisningen er bygget op af følgende: en grundig opvarmning efterfulgt af en kort session med styrketræning, og derefter undervisning af diverse dansegenrer. Formålet med holdet her er at udforske forskellige dansegenrer og holde kroppen i form.
 
Slut på året vil der blive sammensat en koreografi af de forskellige stilarter, vi gennem sæsonens forløb har arbejdet med.
 
 
Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning den 23. marts 2019.
Betaling for opvisningstøj, vil blive opkrævet før jul. 
 
Tidspunkt: Tirsdag kl. 16.45-17.45
 
 
Instruktør: Anna acln@hotmail.dk 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

06 Hip Hop mix 0.-1. kl. (HIP1)

Holdet er for både piger og drenge.

Undervisningen vil være inspirerende og underholdende med fokus på legende læring. Men selvom der altid er plads til sjov og ballade, er der tale om en dansetime, og det er vigtigt at forstå. Det forventes, at eleverne hører efter og retter sig efter instruktørens anvisninger.

I slutningen af sæsonen deltager vi sandsynligvis i en DGI forårsopvisning og helt sikkert i Ganløse Gymnastiks egen opvisning den 23. marts 2019. Det kommer vi til at træne til, og betaling for T-shirts til lejligheden, vil blive opkrævet før jul

 

Tidspunkt: Torsdag kl. 16.00-16.45

 

Instruktør: Michael m.larsen5@icloud.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

07 Hip Hop mix 2.-4. kl. (HIP2)

Holdet er for både drenge og piger.

Undervisningen vil være inspirerende og underholdende med fokus på legende læring. Men selvom der altid er plads til sjov og ballade, er der tale om en dansetime, og det er vigtigt at forstå. Det forventes, at eleverne hører efter og retter sig efter instruktørens anvisninger. 

For hiphop-eleverne er undervisningen lidt mere seriøs. På dette hold ligger niveauet højere pga. elevernes alder, og programmet er tættere end på de yngre hiphop-hold. Eleverne forventes at være indstillet på en dansetime - som selvfølgelig også har plads til sjov og ballade - men hvor de skal kunne fokusere på undervisningen.

I slutningen af sæsonen deltager vi sandsynligvis i DGI forårsopvisningen og helt sikkert i Ganløse Gymnastiks egen opvisning den 23. marts 2019. Det kommer vi til at træne til, og betaling for T-shirts til lejligheden bliver opkrævet før jul.  

 

Tidspunkt: Torsdag kl. 16.45-17.30

 

Instruktør: Michael m.larsen5@icloud.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

08 Hip Hop Junior Udtaget (HPBUD)

Dette hold er kun for deltagere, som har modtaget besked fra instruktøren om, at de er blevet udtaget.

Holdet kommer til at deltage i turnering. 
 

Tidspunkt: Mandag fra kl 18:00-19:00 på 1. sal og Torsdag 18.00-19.00 i kulturhuset

 

Instruktør: Michael m.larsen5@icloud.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

09 Rope Skipping 2.-7. kl. (ROSK1)
Sjippehold er for både piger og drenge.

Vi træner alle mulige forskellige discipliner indenfor sjipning, såsom enkelttov, double dutch, speed, traveller og chinese wheel.

Gennem leg træner vi styrke, kondition og smidighed, da det er vigtige byggesten for at blive en rigtig god sjipper.

Det er ikke nødvendigt at medbringe tov. Træningssko med fjedring i forfoden er en fordel (f.eks. en løbesko), da vi kommer til at hoppe en del.

 
Vi deltager i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning den 23. marts 2019, og betaling for opvisningstøj bliver opkrævet til jul.
  
 
Tidspunkt: Tirsdag kl. 17.15-18.15
 

Instruktører: 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

11 Spring mix 0.-1. kl. (SPM1)

Springmix er et hold hvor deltagerne får indflydelse på træningen. De første par gange vil der være fokus på det sociale, så alle lærer hinanden at kende. I løbet af sæsonen vil der være fokus på samarbejde og teknik, men selvfølgelig skal der også være plads til leg. Vi vil arbejde med kolbøtter, vejrmøller samt de første trin i spring.

Alle er velkomne uanset om man har gået til gymnastik før eller blot har lyst til at prøve det af.

I slutningen af sæsonen deltager vi i Ganløse Gymnastiks forårsopvisning d. 23 marts 2019 og viser, hvad vi har lært i løbet af året. Betaling for opvisningstøjet vil blive opkrævet før jul.

Vi glæder os til at se dig!

 

Tidspunkt: Tirsdag kl. 17.25-18.25

 

Instruktører: Ea eaniex@gmail.com 

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

12 Spring piger 2.-3. kl. (SPP2)

På dette springhold favner vi både dem, som har prøvet at gå til springgymnastik før, og dem der er helt nye og godt vil prøve kræfter med det. Vi skal have det sjovt! Springe saltoer, flikflakker, vejrmøller osv., men vi skal også lege, blive stærke og smidige.

Til foråret vil vi deltage i en eller to opvisninger, så vi kan vise, hvor gode vi er blevet igennem sæsonen. Betaling af opvisningstøj vil blive opkrævet før jul.


Kom og spring med, få nye venner og lær at springe på både Team-Track og trampolin!

Vi glæder os til at se jer!

 

Tidspunkt: Mandag kl. 18.00-19.15

 

Instruktører: Ea eaniex@gmail.com og Stine stineskov@live.dk

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

13 Spring mix 4.-5. kl. (SPM3)

På dette springhold, som både er for piger og drenge, arbejder vi med alle grundspring, og så videreudvikler vi dem.

Det er både for dig, som er øvet, og for dig som måske er helt ny og aldrig har prøvet at springe før. Her er plads til alle.
Der vil blive lagt meget vægt på styrketræning og smidighed, så vi bliver fantastiske til alle vores spring!

Så er du til salto, flikflak, kraftspring eller noget helt andet, så kom og spring med.
Vi skal til foråret til en enkelt eller to opvisninger, så vi kan vise hvor gode vi er blevet!

Betaling for opvisningstøjet vil blive opkrævet før jul.

Vi glæder os til at se dig!

 
Tidspunkt: Tirsdag kl. 18:30-19:55
 

Instruktører: Ea eaniex@gmail.com 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

14 Spring mix fra 6. kl. (SPM4)

Dette er et mixhold, og for at starte her skal du mindst gå i  6. klasse. På holdet vil der være fokus på spring, styrke, rytme og ikke mindst en masse sjov.

Vi instruktører er to unge mennesker, der nok skal sørge for, at det ikke bliver kedeligt! Vi har en forventning, at vores gymnaster er villige til at udfordre sig selv og ikke mindst have interesse i spring og rytme - og at alle møder op til træning hver mandag, friske på at lære noget nyt!

 

Vi deltager selvfølgelig i forårsopvisningen den 23. marts 2019 her i Ganløse, og hvem ved, om vi også tager et smut til Farum. Betaling opvisningstøjet vil blive opkrævet før jul.

Vi håber, at vi ses i den kommende sæson! 

Tidspunkt: Mandag kl. 19.25-20:40  

Instruktører:
Anders og Victoria victoria.hamann1@jubii.dk
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

15 Spring Udtaget (SPUDT)

Dette hold er kun for deltagere, som har modtaget besked fra instruktøren efter og have været til udtagelse d 26 august fra kl 15 til 17 og ellers overholder de krav som der påkræves for at komme til udtagelsen.

Holdet vil deltage til opvisningen i Farum samt Ganløse Gymnastiks forårsopvisning den 23. marts 2019.
Betaling for opvisningstøjet vil blive opkrævet før jul.
 

Tidspunkt: Onsdag kl. 16.50-18.20

 
Instruktører: Emma og Silvia silviatmilligan@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

16 Seje Rødder, Spring/Parko (SEJDR)

Fra 1. klasse.

For drenge og Piger der gerne vil snuse til parkour træning og udfordres gennem leg, styrke og spring.

Vi vil undervise/vejlede i en udfordrende atmosfære. Målet er:

· At-  træningen er målrettet mod drengenes niveau, behov og motorik

· At - gøre træningen med drengene sjov, energifyldt og at sikre et højt aktivitetsniveau

· At - drengene vænnes til redskaber og gøres parkour- og springparate

· At - træne drengenes balance, styrke og koordination

Drengene bliver introduceret til parkourelementer, håndstand, salto, en række for-øvelser til sværere spring – og meget mere. Der vil gennem sæsonen blive indøvet øvelser, som grundlæggende vil sætte drengene i stand til at bruge kroppen i alle sportsgrene med hovedvægt på springgymnastik/parkour.

Med udgangspunkt i drengenes forskellighed ser vi frem til en sæson fyldt med sjov læring. Vi forventer, at drengene kommer af lyst og viser hensyn til og respekt for andre.

Vi deltager selvfølgelig i Ganløse Gymnastiks egen opvisning lørdag den 23. marts 2019.

Tøjet til formålet vil blive opkrævet før jul.

 

Tidspunkt: Tirsdag kl. 16.00-17.15
 

Instruktør: Torben Tlf: 2144 1473 mail: torbenskov67@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

17 Parkour mix fra 4. kl begyn (PARB)

Nybegyndere og let øvede fra 4. klasse/10 år og op.

Dette hold vil være for nybegyndere, nysgerrige og dem, der har prøvet noget men ikke er sikre i de mest basale begreber og sikkerhedsøvelser inden for parkour og free-running. Sikkerheden er en del af fundamentet for undervisningen, og der vil være stort fokus på rullefald - en basal kunnen inden for parkour og free-running

Man skal være klar over, at parkour og free-running kræver styrke, smidighed og god balance og derfor god træningsmoral. Man skal være indstillet på, at der bliver lagt stor vægt på disse discipliner under opvarmningen (opvarmning og konditionering ca. 30 min hver gang). Der vil blive instrueret i styrkeøvelser, der kan og bør laves hjemme.

For at kvaliteten i undervisningen på begge parkourhold bliver så høj som muligt, forbeholder instruktørerne sig ret til at flytte rundt på enkelte udøvere, så holdets og udøvers niveau passer sammen.

Begge parkourhold deltager med et fælles indslag på den årlige forårsopvisning den 23. marts 2019.

 

Tidspunkt: Mandag kl. 17.30-18.45

 

Instruktør: Torben Tlf: 2144 1473 mail: torbenskov67@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

18 Parkour mix fra 5. kl. øve (PARØ)

Øvede fra 5 klasse og op

Parkour og free-running kræver styrke, smidighed og god balance - og derfor god træningsmoral. Man skal være indstillet på, at der bliver lagt stor vægt på disse discipliner under opvarmningen (opvarmning og konditionering ca. 30 min hver gang). Der vil blive instrueret i styrkeøvelser, der kan og bør laves hjemme.

For at komme på det øvede hold skal man opfylde følgende krav:

· Kende og kunne udføre de mest basale parkour- og free-runningsbegreber og -øvelser såsom rullefald, Precision, Cat, Monky, Lazy, Dash og Tic-tac

· Man skal have modet til at udforske og give sig selv udfordringer

· Samt vise initiativ og interesse i at skabe en udviklende atmosfære under træningen.

For at kvaliteten i undervisningen på begge parkourhold bliver så høj som muligt, forbeholder instruktørerne sig ret til at flytte rundt på enkelte udøvere, så holdets og udøvers niveau passer sammen.

Begge parkourhold deltager med et fælles indslag på vores årlige forårsopvisning den 23. marts 2019.

  

Tidspunkt: Mandag kl. 18.45-20.00

 

Instruktør: Torben 2144 1473 torbenskov67@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

22 Yoga M/K (YOV1)

Mandags Yoga:

En oplevelse af yoga, som vil give krop, sind og sjæl mulighed for at komme sig oven på hverdagens stress og jag. 
Timen fokuserer på ro, inspiration, styrke og smidighed. Instruktionen varieres og der tages hensyn.
Alle kan deltage.
 
Tidspunkt: Mandag 20.10-21.10
Instruktør: Dorrit  dorritvizel@gmail.com  31882258

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

23 Yoga M/K (YOV2)

Fra 8. klasse.

Yoga er for alle - det er aldrig for sent at starte!

I yoga kan du altid få udbytte af øvelserne, idet du kontinuerligt kan udvikle dig både fysisk og mentalt.

Under udøvelsen fokuserer vi på åndedrættets samspil med øvelserne. Det giver dig fysisk smidighed og styrke samt mental ro.

Det er optimalt for din yogaudøvelse, at du ikke har spist et stort måltid to timer forinden.

 

Tidspunkt: Onsdag 16.35-17.35

Instruktør: Camilla Camilla@foeh.dk 51222967

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

24 Yoga M/K (YOV3)

Fra 8. klasse.

Yoga er for alle - det er aldrig for sent at starte!

I yoga kan du altid få udbytte af øvelserne, idet du kontinuerligt kan udvikle dig både fysisk og mentalt.

Under udøvelsen fokuserer vi på åndedrættets samspil med øvelserne. Det giver dig fysisk smidighed og styrke samt mental ro.

Det er optimalt for din yogaudøvelse, at du ikke har spist et stort måltid to timer forinden.

 

Tidspunkt: Onsdag kl. 17.40-18.40

Instruktør: Camilla Camilla@foeh.dk 51222967

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

25 Yoga M/K (YOV4)

Til dig som tør komme ud til yoga lørdag morgen, du vil opleve en time med ro og inspiration. 
Hvor din krop, sind og sjæl vil have mulighed for at komme sig ovenpå den forløbne uges stress og jag.
Vi fokuserer på styrke og smidighed, ro og balance. Instruktionen varieres og der tages hensyn.
Alle kan deltage
 
Tidspunkt: Lørdag kl. 08.30-09.30
Instruktør: Dorrit  dorritvizel@gmail.com 31882258
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

27 Kombi billet (KOMBI)

Med en Sommer kombibillet kan du frit kombinere din træning på FemininFitness, Zumba® Fitness, Crossdance™, SommerStyrke, Funktionel Fitness og TRX

Yoga 1 og 2 kan også komme ind under sommer-kombibilletten, hvis de ikke bliver overtegnet ved almindelig tilmelding. Der vil tilgå kombibillet-deltagere besked ang. yoga, når sommersæsonen starter.  
 
Der er 2 hold mandag, 2 hold tirsdag, 3 hold (inkl. yoga) onsdag og 1 hold torsdag. Du har på denne måde mulighed for at prøve kræfter med de forskellige hold og også træne flere gange om ugen.
 
Kombi-billetten er et rigtig godt tilbud og en mulighed for fleksibel træning det meste af ugen. Den kan IKKE kombineres med andre rabatordninger, og den koster derfor det samme, uanset hvornår på sæsonen du tilmelder dig. 


 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

28 Zumba® Fitness (ZUMFI)

Dette hold indgår i ordningen om kombibillet – betal 2.000 kr. for hele sæsonen og træn på syv forskellige hold fordelt på hele ugen

 
Zumba® Fitness er for alle!

Et mix af bevægelser med høj og lav intensitet gør Zumba Fitness til effektiv intervaltræning, hvor dans kombineret med styrkende fitnessøvelser giver sved på panden og forbrænder masser af kalorier. Der er ingen forudsætninger for at deltage, lad dig blot rive med. Super effektivt! Super sjovt!

 
Tidspunkt: Mandag 19.05-20.05
 

Instruktør: Karina karinakastrup@hotmail.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

29 Crossdance™ (CRSDA)
Dette hold indgår i ordningen om kombibillet – betal 2.000 kr. for hele sæsonen og træn på syv forskellige hold fordelt på hele ugen 
  
Dans og intervaltræning i samme time. En time med både sjov og alvor ... og svedgaranti.

Crossdance™ er et dance fitness koncept baseret på moduler med dance, bodytoning, cardio og balance.

Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning.

Dance - lækre rytmer og varierende stilarter (f.eks samba, cha cha og disco)

Bodytoning - opstramning og toning af kroppen. Styrke af fokuspunkter.

Cardio - udfordrende, tempofyldt forbrænding og kondition.

Balance - bløde bevægelser for holdning og fokus.

Alt sammen til populærmusik - nutids som oldies med garanti masser af dejlig musik du kan synge med på.

Medtag vand og fodtøj, som er beregnet til dancefitness – det vil sige: ikke løbesko!

  
Tidspunkt: Onsdag kl.  19:00-20.00
  
Instruktør: Lene Matzau l.matzau@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

30 Puls/Styrke: Fyraftensmotio (PSFYM)
Dette hold indgår i ordningen om kombibillet – betal 2.000 kr. for hele sæsonen og træn på syv forskellige hold fordelt på hele ugen 
 
Menuen står på effektiv konditions- og styrketræning for kvinder og mænd. Vi styrker alle de store muskelgrupper, træner balance, træner konditionen og vedligeholder vores smidighed. Løb og hop vil indgå, men der vil være alternativer, hvis kroppen driller.

Vi træner til musik og i en humoristisk og afslappet atmosfære, hvor der ind imellem puls og sved er plads til grin og højt humør. Tag ægtefælle og/eller naboen under armen og kom afsted.

Husk at være glad for hver dag, du kan bevæge dig. Holdet er for alle aldersgrupper.
 

Tidspunkt: Tirsdag kl. 18.30-19.45

 

Instruktør: Trine Trinestengade@gmail.com . 48 18 05 10

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

31 Puls/Styrke: H.I.T. fra 8. (PSHIT)

Dette hold indgår i ordningen om kombibillet – betal 2.000 kr. for hele sæsonen og træn på syv forskellige hold fordelt på hele ugen 

 
HIT er forkortelsen for "høj intensiv træning”. HIT er for dig, der vil udfordres på såvel konditionen som i styrketræningen.

Du får en alsidig og intensiv træning baseret på naturlige bevægelser og med garanti for sved på panden. Vi træner til inspirerende musik. Uanset din grundform kan du deltage på holdet i eget tempo. Vi bygger konditionen op med intervaltræning (løb/sjip/hop) og styrker kroppens største muskler med egen kropsvægt og diverse håndredskaber. Du ved aldrig, hvilken træning, du møder op til - ikke to tirsdage er ens!

Hver træningsgang indeholder en grundig opvarmning, konditions- og styrketræning og som afslutning udstræk til sikring af smidigt bindevæv.

Motion skal også være sjovt, så hiv veninden/vennen med og medbring dit gode humør - giv den gas, og du vil gå hjem med glæde og ny energi.

Holdet er for alle aldersgrupper - fra 8. klasse og op.

 

Tidspunkt: Tirsdag kl. 19.50-21.05

 

Instruktør: Trine Trinestengade@gmail.com  48 18 05 10


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

35 Partydans (PTYDA)

Her danser vi til den musik, der spilles i radioen og til fest.  Her er ingen vals og tango, men lidt "rock", jive, disco, cha cha, salsa og merenque. Alt foregår fra bunden, så både begyndere og let øvede dansere kan have stor glæde af undervisningen og blive klar til at give den gas til private fester og i nattelivet. Vi får forhåbentlig den største fest i Ganløse by - selv på en mandag aften. Kom og tag en prøvetime!

Tidspunkt: mandag kl. 19.00-20.00 start den 24.9.
 
Instruktør: Carsten kontakt@undervisningidans.dk
 
Undervisningen kommer til at ligge på nedenstående datoer:
 

2018:
24.9,
1.10, 8.10 og 29.10
5.11, 12.11 og 19.11
3.12, 10.12 og 17.12. (julehygge og dans)
 
2019:
 
7.1, 14.1, og 21.1
4.2 og 25.2,
4.3, 11.3, 18.3, 21.3(mad/hygge og dans) samt Ganløse Gymnastiks forårsopvisning 23.3.19
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

36 Dans øvede (DAØ)
På dette hold har hyggen meget stor betydning. Grundkernen af holdet har danset sammen i flere år., og der er løbende kommet nye til, som der er blevet taget rigtig godt imod. I den kommende sæson er målet, at vi skal danse tre forskellige danse i løbet af hver lektion. Vi vil fortsætte med at danse de traditionelle danse som vals, cha cha, tango, jive, slowfox, rumba og quickstep. Såfremt tiden er til det, kan det også ske  at vi et par få gange "smager" på en alternativ dans.  Og nye par er velkomne!
 
Tidspunkt: mandag kl. 20.00-21.00, start den 24/9.
Instruktør: Carsten kontakt@undervisningidans.dk
Undervisningen kommer til at ligge på nedenstående datoer:
 
2018:
24.9,
1.10, 8.10 og 29.10
5.11, 12.11 og 19.11
3.12, 10.12 og 17.12.17 (julehygge og dans)
 
2019:
 
7.1, 14.1, og 21.1
4.2 og 25.2,
4.3, 11.3, 18.3, 21.3(mad/hygge og dans) samt Ganløse Gymnastiks forårsopvisning 23.3.19
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

37 Dans rutineret (DARUT)
Dette hold udfordres på figurer, og der arbejdes ligeledes i dybden med teknik, hvilket var en stor succes i forrige sæson. Vi danser vals, cha cha, tango, jive, rumba, quickstep samt slowfox. Måske kan vi også nå at smage på en ny dans.
Humøret er højt, og der er fart over feltet og de 60 minutters undervisning flyver afsted.
Parrene her har danset på dette hold igennem 3-6 år og tager godt imod nye par, der har lyst til at lære en masse og få sved på panden.
 
Tidspunkt: mandag kl. 21.00-22.00 start den 24.9.
Instruktør: Carsten kontakt@undervisningidans.dk
 
Undervisningen kommer til at ligge på nedenstående datoer:
 

2018:
24.9,
1.10, 8.10 og 29.10
5.11, 12.11 og 19.11
3.12, 10.12 og 17.12.17 (julehygge og dans)
 
2019:
 
7.1, 14.1, og 21.1
4.2 og 25.2,
4.3, 11.3, 18.3, 21.3(mad/hygge og dans) samt Ganløse Gymnastiks forårsopvisning 23.3.19
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

41 Alsidig Senior gym. kvinder (AMKVI)

Glad og alsidig Senior gymnastik for kvinder.

Her dyrkes motionsgymnastik ledsaget af glad musik. Alle muskler bliver rørt, og vi slutter timen med at slappe af på måtten til stille musik.
 
Tidspunkt: Tirsdag kl. 9.30-10.45
 

Instruktør: Kirsten kirsten.m.jensen@live.dk 50 22 03 09

 
NB. Seniorholdene starter i uge 36
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

42 Alsidig Senior gym. M/K (AMMK)

Glad og Alsidig Senior gymnastik M/K

Her dyrkes motionsgymnastik ledsaget af glad musik. Alle muskler bliver rørt, og vi slutter timen med at slappe af på måtten til stille musik.
 
Tidspunkt: Tirsdag kl. 11.00-12.15
 

Instruktør: Kirsten kirsten.m.jensen@live.dk 50 22 03 09

  
NB. Seniorholdene starter i uge 36.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

43 Hold dig i form M/K (HLIF1)

Holdet er for 60+ årige mænd og kvinder, som er vant til at være aktive, og som har fysik, energi og vilje til at få trænet kondition, styrke i de store muskelgrupper, balance,  mave- og ryg og til at opnå en smidig og vedvarende bevægelighed. Alt sammen i selskab med humørfyldte seniorer og glad musik.

Timen starter med en grundig opvarmning af hele kroppen. Vi arbejder med forskellige redskaber som små træningsbolde, elastikker, vægte mv.
Timen afsluttes med udstræk og afslappende afspænding. 
 

Tidspunkt: Torsdag 9.30-10.45

 

Instruktør: Trine Stengade trinestengade@gmail.com 40960510

 
NB. Seniorholdene starter i uge 36
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

44 Hold dig i form M/K (HLIF2)

Holdet er for 60+ årige mænd og kvinder, som er vant til at være fysisk aktive, og som har fysik, energi og vilje til at få trænet kondition, styrke i de store muskelgrupper, balance, mave- og ryg og til at opnå en smidig og vedvarende bevægelighed. Alt sammen i selskab med humørfyldte seniorer og glad musik.

Timen starter med en grundig opvarmning af hele kroppen. Vi arbejder med forskellige redskaber som små træningsbolde, elastikker, vægte mv.
Timen afsluttes med udstræk og afslappende afspænding.
 

Tidspunkt: Torsdag 11.00-12.15

 
Instruktør: Trine Stengade trinestengade@gmail.com 40960510
 
NB. Seniorholdene starter i uge 36
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

50 Yoga M/K (YOV3)
 NYT LOKALE!!! LOKALE 2000, 1.SAL TIL VENSTRE
 

En times yoga fyldt med nye som velkendte yogakombinationer.

Vi fokuserer på afspænding, fleksibilitet, balance og styrke, mens vi arbejder med vejrtrækningen.

Glæder mig til de nye udfordringer som yogainstruktør for jer.

 Instruktør: Dorrit Vizel 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

32 Puls/Styrke: Funktionel Træ (PSFTR)

Hvis du har en vinter kombibillet, gælder denne også for sommerholdene.

Træningen har fokus på en stærk krop. Styrkedelen i funktionel træning er ofte træning med egen kropsvægt, WOD (workout of the day) med sandsække, kettlebells, medicinbolde og TRX i forskellige intervaller. Tilsammen giver øvelserne og kombinationerne dig en stærkere krop og en god balance med fokus på en stærk core. Træningen/sværhedsgraden kan tilpasses, så alle kan være med.
Første tirsdag i hver måned fungerer som introduktion, så nye deltagere kan hoppe på.
 
NB. Dette hold træner helt frem til ultimo juni 2019 og ikke kun i vintersæsonen.
  

Tidspunkt: Tirsdag kl. 20.00-21.00

 

Instruktør:

Thomas Boutrup Jensen activeoutdoor@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

33 Puls/Styrke: TRX (PSTRX)
Hvis du har en vinter kombibillet, gælder denne også for sommerholdene.
  
TRX-træning er en multifunktionel træningsmetode, der giver en unik mulighed for at træne både den indre stabilitetsmuskulatur (core) og den ydre bevægelsesmuskulatur samtidig. Træning i slynger (TRX) er for alle, uanset træningsniveau, en både sjov, udfordrende og effektiv træningsform, hvor du mærker resultater fra gang til gang. Træningen med TRX vil/kan blive kombineret med kettlebells.

Man bruger kroppen som modstand, hvorved man let kan justere træningsniveauet, således at det giver den enkelte udøver optimalt træningsudbytte.

Sidste torsdag i hver måned fungerer som introduktion, så nye deltagere kan hoppe på.
 
NB. Dette hold træner helt frem til ultimo juni 2019 og ikke kun i vintersæsonen.
 

Tidspunkt: Torsdag kl. 20.00-21.00

 
Instruktør: Thomas Boutrup Jensen activeoutdoor@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

90 Kom godt i gang, hold 1 (KGI1)

Holdet er for seniorer, der gerne vil bruge deres krop aktivt. Holdet er et hensyntagende hold, hvor skavanker og udfordringer ikke er begrænsende for at deltage. Målgruppen er seniorer, som enten har deltaget på ”Senior – Kom godt i gang” i vinteren 2016, eller som er vant til at være fysisk aktive. Starter man efter et sygdomsforløb, skal læge, fysioterapeut eller lignende have godkendt opstart på holdet. Træningen vil fokusere på at forbedre den enkelte deltagers muskelstyrke, kondition, balance og reaktionsevne – alt sammen for at kunne fastholde hverdagens fysiske udfordringer og for at kunne fortsætte et aktivt liv. Man vil blive hjulpet til at træne rigtigt i et givende fællesskab med andre seniorer, som også kommer med egne udfordringer. Holdet er et 10 ugers træningsforløb efter et koncept udarbejdet af DGI Sundhedsidræt, og instruktør Trine Stengade er certificeret seniorinstruktør fra DGI Sundhedsidræt. Hver træningslektion varer 90 minutter. Vi starter hver lektion med et lille teoriindlæg, og efter opvarmning er der muskelstyrketræning, kredsløbstræning, balance- og stabilitetstræning og udstræk. Timen afsluttes med en afslappende afspænding på gulvet. Der er plads til max. 16 deltagere på holdet. Der er opstart på holdet 2 gange i løbet af sæsonen.

Du er velkommen til at kontakte instruktør Trine Stengade, hvis du har spørgsmål til holdet. 

 

Tidspunkt: Onsdag kl. 09.30-11.00.

 
Holdet opstartes onsdag d. 9. januar 2019 og afsluttes d. 10. april 2019. 
 

Instruktør: Trine Trinestengade@gmail.com  48 18 05 10

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

91 Kom godt i gang, hold 2 (KGI2)

Holdet er for seniorer, der gerne vil i gang med at bruge deres krop aktivt. Holdet er et hensyntagende hold, hvor skavanker og udfordringer ikke er begrænsende for at deltage. Målgruppen er ikke-aktive seniorer, som gerne vil i gang igen f.eks. efter et sygdomsforløb – eller som bare aldrig er kommet i gang. Du skal selv kunne komme op fra gulvet. Starter du efter et sygdomsforløb, skal læge, fysioterapeut eller lignende have godkendt opstart på holdet. Træningen vil fokusere på at forbedre den enkelte deltagers muskelstyrke, kondition, balance og reaktionsevne – alt sammen for at kunne overkomme hverdagens fysiske udfordringer og for at kunne fortsætte et aktivt liv. Du vil blive hjulpet til at træne rigtigt i et givende fællesskab med andre seniorer, som også kommer med egne udfordringer. Hver træningslektion varer 90 minutter. Vi starter hver lektion med et lille teoriindlæg, og efter opvarmning er der muskelstyrketræning, kredsløbstræning, balance- og stabilitetstræning og udstræk. Timen afsluttes med en afslappende afspænding på gulvet.

Holdet er et 11 ugers træningsforløb efter et koncept udarbejdet af DGI Sundhedsidræt, og instruktør Trine Stengade er certificeret Seniorinstruktør fra DGI Sundhedsidræt.
 
Der er plads til max. 16 deltagere på holdet. Der er opstart på holdet 2 gange i løbet af sæsonen.

Du er velkommen til at kontakte instruktør Trine Stengade, hvis du har spørgsmål til holdet.

 
Tidspunkt: Onsdag kl. 11.15-12.45
 
 
Holdet opstartes onsdag d. 9. januar 2019 og afsluttes d. 10. april 2019.
 

Instruktør: Trine Trinestengade@gmail.com . 48 18 05 10

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

92 Træning i fitnesslokalet (TFIT1)

I fitnesslokalet har du mulighed for at blive fortrolig med træning i maskiner. På et hold med max. 13 deltagere bliver du grundigt introduceret til de enkelte maskiner, hvoraf nogle er til konditionstræning (løbebånd, motionscykler og romaskiner), mens andre er styrketræningsmaskiner til træning af de store muskelgrupper. Træningen vil foregå som cirkeltræning, hvor man skiftevis træner på/i de enkelte maskiner. Hver time indledes med fælles opvarmning og afsluttes med fælles udstræk.

Holdet opstartes mandag d. 7. januar 2019 med afslutning 8. april 2019
Tidspunkt: Mandag kl. 9.00-9.55
 

Instruktør: Trine Stengade Trinestengade@gmail.com  48 18 05 10

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

93 Træning i fitnesslokalet (TFIT2)
Fitness for seniorer 60+  er holdet for dig, der er fortrolig med træning i fitness-maskiner og som  gerne vil træne i fællesskab med andre. Træningen foregår som cirkeltræning, hvor man skiftevis træner på/i de enkelte maskiner og hvor teknik og sikkerhed er i fokus. Hver time indledes med fælles opvarmning og afsluttes med fælles mave/ryg træning og udstræk. Der er max. 13 deltagere på holdet. 
 

Holdet opstartes d. 7. januar 2019  med afslutning d. 8. april 2019.

 Tidspunkt: Mandag kl. 10.00-10.55
 

Instruktør: Trine Stengade Trinestengade@gmail.com . 48 18 05 10

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

94 SMART Training - Hold hjern (SMTTR)
“SMART Training” Hold hjernen fit

SMART Training har som formål at forbedre hjernens kapacitet og gøre den hurtigere, skarpere og mere fleksibel. Træningsformen styrker blandt andet hukommelsen, balancen, koncentrations- og koordinationsevnen.

Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret. For at holde hjernen i topform skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

SMART Training er med andre ord fitness for hjernen. Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne udfordrer og stimulerer hjernen og øger derved det neurale netværk. Alle kan være med og få udbytte af træningen – uanset alder, fysik og niveau. Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på, at det skal være sjovt at træne sammen.

På youtube kan du se denne korte videopræsentation udarbejdet af DGI:

https://www.youtube.com/watch?v=DQ0VmxLmTIk&feature=youtu.be

Træningen foregår hver torsdag fra kl. 12.30-13.30 på 1. sal i Ganløse Hallen.  

13 lektioner i alt. 

Første træning: 10 januar 2019

Sidste træning:  11. april  2019

PAS PÅ: Der er risiko for at komme til at grine – vi griner ad os selv og med alle andre.

Praktisk info omkring tøj og sko: Behageligt tøj, du kan bevæge dig i og enten bare tæer eller indendørs træningssko. 

Instruktør: Trine Trinestengade@gmail.com 48 18 05 10

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)
  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul