Info
I fitnesslokalet ved svømmebadet har du mulighed for at blive fortrolige med træning i maskiner. På dette hold med max. 12 deltagere bliver du grundigt introduceret til de enkelte maskiner samt til, hvad styrketræning egentlig er for noget.
Nogle af maskinerne er til konditionstræning (løbebånd, motionscykler og romaskiner), og andre er styrketræningsmaskiner til træning af de store muskelgrupper.
 
Træningen vil foregår som cirkeltræning, hvor man skiftevis træner på/i de enkelte maskiner. Hver time indledes med fælles opvarmning og afsluttes med fælles nedvarmning/udstræk.
Seniorrabat er allerede fratrukket holdkontingentet. 
 
Holdet opstartes d. 6/5-2020 og afsluttes d. 10/6-2020.
 
Tidspunkt: Onsdag kl. 13.00-13.55
 
Instruktør: Hans Ørting hansio@hotmail.com el. 21450545

Er du ikke medlem af Ganløse Gymnastik i forvejen? Så skal du først oprette en profil i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Dernæst skal du logge ind med navn og password - og så er du klar til at melde dig på holdet!
 
På grund af GDPR-reglerne kan bestyrelsen desværre ikke tilbyde at yde telefonisk assistance, hvis man har problemer med at indtaste oplysninger om betalingskort mv. Vi må ikke se eller få oplæst cifre på jeres NemID. Derfor må vi henvise til, at man søger hjælp hos venner eller slægtninge. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul