Velkommen til Ganløse Gymnastik
 
Vi er en lokal idrætsforening i Egedal Kommune, og vi holder til i Ganløse Hallen og Slagslundehallen. Vi har hold for både børn, voksne og pensionister de fleste af ugens dage. Alt fra småbørnshold til rytmisk gymnastik, spring, dans, zumba, crossdance, yoga, styrketræning, parkour og til helt nye holdtyper som hobby horse og qi gong. Hos os er motion en fornøjelse, samtidig med at kvaliteten er høj. Vi glæder os til at se dig!
 

God sommer!

Vi har ingen træning i Ganløse Gymnastik i juli og august, men vi håber og tror på, at sæson 20/21 kan starte op (næsten) som normalt i den første uge af september.
 
 
 
 
 
Vores trykte program bliver husstandsomdelt i Ganløse, Knardrup, Slagslunde, Buresø, Veksø og Søsum i starten af august. Herunder får I et overblik over programmet - nærmere holdbeskrivelser bliver snart synlige her på siden.
 
 
 
Tilmeldingen åbner tirsdag den 18. august kl. 19.00
 
 
 Aktiv i Sommerferien?
 
Nogle vil dase og ligge på stranden. Hører I ikke til dem, har Værløse Gymnastik tilbud om motion i samarbejde med DGI under sloganet Aktiv i Sommerferien. Se dem her:  
 

og den 7. juli 

Begge arrangementer foregår i Søndersøhallen, og madpakker indtages i den nærliggende skov.

Desuden har foreningen lavet sit eget tumbling-event den 16. og 17. juli med masser af spring i Søndersøhallen - begrænset deltagerantal.

Rigtig god fornøjelse! 


  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul