Velkommen til Ganløse Gymnastik
 
Vi er en lokal idrætsforening i Egedal Kommune, og vi holder til i Ganløse Hallen og Slagslundehallen. Vi har hold for både børn, voksne og pensionister de fleste af ugens dage. Alt fra småbørnshold til rytmisk gymnastik, spring, dans, zumba, crossdance, yoga, styrketræning, parkour og til helt nye holdtyper som hobby horse og qi gong. Hos os er motion en fornøjelse, samtidig med at kvaliteten er høj. Vi glæder os til at se dig!
 

Nu starter sæson 20/21, og vi skal passe på hinanden. Coronavirus er stadig iblandt os.

Ganløse Gymnastik følger sundhedsmyndighedernes og DGIs anbefalinger i forhold til at hindre smittespredning af COVID-19.

Det betyder bl.a., at vi

· garanterer et minimum af 4 m2 per udøver pr lokale
· sørger for rene redskaber, når de anvendes
· ikke stiller træningsmåtter til rådighed
· sørger for at træningen er mindst muligt risikabel for udøverne (minimum af ansigt-til-ansigt og kropskontakt).
· tilstræber en afstand på 2 meter mellem udøverne
· sørger for hyppig udluftning
· undgår forsamlinger på mere end 100 personer.

Men som udøver har man også selv et ansvar både for andre og sig selv. Tænk derfor over, om du skal til træning, hvis du er særligt sårbar eller har sårbare i dit nære netværk. Og tag hensyn til de andre på dit hold.

Først og fremmest skal man sørge for at overholde de generelle retningslinjer, der også gælder uden for hallen:

· Bliv hjemme hvis du har symptomer
· Hav god håndhygiejne
· Hold afstand og vis hensyn
· Husk af nyse og hoste i albue

Derudover skal vi bede om, at I følger de specifikke retningslinjer, Ganløse Gymnastiks bestyrelse har udarbejdet på baggrund af anbefalinger fra GymDanmark:

· Ankom så tæt som muligt på det tidspunkt, hvor træningen starter. Vent gerne udendørs

· Ankom så vidt mulig omklædt og tag bad derhjemme. Omklædningsrummene i hallen vil dog være åbne, men der er skærpede regler for, hvordan man bruger dem

· Spred jer i forhallen, mens I venter – afstand på 1-2 meter

· Medbring meget gerne egen håndsprit og sørg for at spritte af eller vaske hænderne grundigt, inden du som aktiv går ind i hallen/træningslokalet.

· Skal du aflevere dit barn til træning, så gør det i forhallen. Gå ikke ind i selve hallen/træningslokalet, hvis du ikke selv skal træne

· Skal du selv træne sammen med dit barn, har du ansvaret for afspritning/håndhygiejne både før og i løbet af træningen. NB. Vi bruger håndsprit i løbet af træningen, også til de helt små børn

· Gå ikke ind i hallen, før instruktøren åbner døren – det forrige hold skal ud først

· Hold til højre, når du går ind og ud. Forsøg at undgå at gå forbi andre ansigt til ansigt på vej ind og ud

· Medbring egen måtte/liggeunderlag, hvis det bruges i træningen; for eksempel til yoga – der vil ikke være måtter til rådighed i hallen. Et håndklæde kan evt. også bruges

· Medbring egne redskaber hvis det er muligt

· Undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet under træningen

· Alle redskaber skal rengøres mellem holdene, og instruktørerne vil blive glade for din hjælp

· Der skal også luftes ud mellem hvert hold, så træningen vil slutte lidt tidligere end normalt for at give tid til det


Smittesporing: Prøvetræning og kontakt til bestyrelsen ved positiv test

Vi har som altid tilbud om to gratis prøvetimer. Men i denne sæson skal man tilmelde sig til instruktøren på forhånd. Instruktøren skal skrive dine kontaktoplysninger ned. Hvis en af deltagerne på holdet bliver testet positiv for covid19, skal vi kunne kontakte dig.

Hvis du selv bliver testet positiv, er det vigtigt, at du viser ansvarlighed: Kontakt bestyrelsen. Så sørger vi for at informere instruktør og resten af holdet. Det sker naturligvis anonymt.

Overvej også din deltagelse, hvis du har sårbare personer i din nærmeste omkreds.

Der vil desuden være særlige retningslinjer for de forskellige lokaler og holdtyper. Disse sendes ud til det enkelte hold. 

 

 
Tilmeldingen er åben
 
 
 
I kan se holdbeskrivelserne under Holdtilmelding herover og tilmelde jer ledige pladser på holdene. Husk at oprette en profil først - man skal være logget ind for at kunne tilmelde sig.
 
 
 
 
Tilmeldingen åbner tirsdag den 18. august kl. 19.00
 
 

 


 

  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul