Velkommen til Ganløse Gymnastik
 
Vil du dyrke motion i Ganløse tæt på Stenløse (Egedal Kommune), er vi den lokale gymnastikforening for dig.
Vi har hold for små og store børn, voksne og ældre (rabat til pensionister).
Hos os kan du gå til alt fra børnegymnastik, spring, parkour, rytmisk gymnastik, dans og styrketræning til zumba, yoga, seniorgymnastik og hjernetræning
 
 
 HUSK: INGEN TRÆNING GRUNDLOVSDAG

- VI HOLDER FRI!
 
Lørdag den 9. juni: Kæmpe foreningsdag i Ganløse idrætsanlæg. Masser af gratis aktiviteter både i hallen, i vandet og på banerne kl. 10.00-13.00. Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.
Se programmet her
 
FEMININ FITNESS!
... er balsam for sjæl og krop, rolige bevægelser til dejlig musik; men tag endelig ikke fejl: der er tale om effektiv styrke- balancetræning! Kom og prøv det på førstesalen over hallen kl. 19.35-20.35 mandag aften frem til sommerferien!
 
Tak for en flot forårsopvisning!
 
Der var eventyr over hele linjen, dygtige gymnaster og et veloplagt publikum.
Vi i Ganløse Gymnastik er glade for den store opbakning fra alle sider.
 
I kan se billeder fra dagen her!
Fotograferne er Mai Olsson og Nicky Hauerbach Vetterstein,
hvis billeder også er i Frederiksborg Amts Avis og Lokalavisen Ugenyt
 
  
 
Der ligger også nogle øjebliksbilleder og video fra dagen lige her 
Og endelig kan du se opslag på ganløseby.dk og deres facebookside. 
 
 
 
 
 
Sommerhold! 
I uge 15 starter vores sommersæson med flere forskellige hold både for børn og voksne. Der er typisk 8-10 træningsgange pr. hold.
 
Se beskrivelserne  og tilmeld dig under Holdtilmelding, hold 60 og frem
 
Voksne, der har haft kombi-billet i vintersæsonen, kan frit træne på alle sommervoksenhold.
Man kan også erhverve sig en sommerkombi-billet for 500 kr. og træne på alle sommervoksenhold, hvis man ikke foretrækker blot at tilmelde sig et enkelt.
Betal for kombi-billet under hold nr. 28.
 
 
Meld dig til hjernetræning! 
 
Holdet startede onsdag den 28. februar kl. 13-14. Og der trænes i Ganløse Hallen, første sal - ikke som tidligere annonceret i Slagslunde. Man kan stadig nå at være med - meld dig til under Holdtilmelding herover. Husk at logge ind først (eller opret en profil)

Træningen udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og kræver derfor din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, så det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde. Og dine lattermuskler! Vi griner ad os selv og med hinanden og har det hyggeligt og sjovt. Du er velkommen til prøvetime de to første træningsgange!

Vælg SMART Training fordi det:
• forbedrer din koncentrationsevne
• gør hjernen hurtigere og mere effektiv
• forbedrer din hukommelse
• styrker din balanceevne og koordination
• gør dig bedre til at skabe overblik og strukturere komplekse opgaver
• styrker din indlæringsevne
• gør dig bedre til at træffe beslutninger
• forbedrer dit samsyn, så du bedre kan styre og time dine bevægelser

Instruktør: Trine Stengade
 
Tilmelding:  
Klik på Holdtilmelding i bjælken herover og gå find hold nr. 56 (det sidste på listen). For at tilmelde sig, skal man i forvejen have oprettet ind profil (Opret profil i nederste venstre hjørne) og logge sig ind med sit password. Se mere her

 
 
Nye åbningstider i fitnessrummet ved svømmebadet!
 
Vi har modtaget nedenstående fra EIF - Egedal Idrætsfællesskab. Som medlem af Ganløse Gymnastik kan man købe medlemsskab til EIF-fitness og dermed til fitnessrummene både i Ganløse og Smørum resten af sæsonen frem til sommerferien for 275 kr.
 
Desuden skal man købe en lille chip, som man bruger til at åbne indgangsdøren både til rummet og til adgang udefra. Den koster 35 kr. og bliver udleveret af Trine Stengade, når man har betalt for den. Den aktiveres i det øjeblik, man har købt medlemsskab til rummet.
 
Nu kan man med chip og medlemsskab altså træne fra tidlig morgen til sen aften. Tilmeld og køb chip her. God fornøjelse!
 

Åbningstiderne i EIF Fitness Ganløse er ændret og er fra dags dato således:


Åbningstiden er fra kl. 6 om morgenen til kl. 23 om aftenen. Rummet er tilgængeligt for medlemmerne i de blå og lyseblå tider. De lyseblå tider angiver, hvornår rummet er tilgængeligt uden for anlæggets normale åbningstider.

Åbningstider kan som altid ses på egedal-if.halbooking.dk

Som konsekvens af, at der nu er åbnet udenfor bemandingens arbejdstid, er der opsat videoovervågning i rummet. Der er opsat skiltning herom.

Ved benyttelse af fitnessrummet udenfor åbningstid er der KUN adgang til lokalet via bagdøren, og der er ikke mulighed for at benytte omklædningsrummene i resten af anlægget. Vær opmærksom herpå, såfremt rummet benyttes om aftenen før anlæggets øvrige lukketid – efterlad ikke tøj og effekter i omklædningsrummene, da alt aflåses.

I ferier og helligdage, hvor anlægget i øvrigt er lukket, vil der være adgang til lokalet via bagdøren. Husk igen, at der ikke er mulighed for adgang til omklædningsrum og bad.


Med venlig hilsen

Egedal IdrætsFælledsskab

Dan Haugbøll
Trine Stengade

Copyright © 2018 Egedal Idrætsfællesskab - EIF
Mailliste for medlemmer af Smørum og Ganløse Fitness (EIF)

Our mail addresse er:

Egedal Idrætsfællesskab - EIF

Flodvej 62

Smørum 2765

Denmark


Add us to your address bookEmail Marketing Powered by MailChimp

  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul