Klik her for at oprette en profil


 

Brugernavn
 
  Password
                         Glemt login info?  
 
Velkommen til Ganløse Gymnastik
 
Vil du dyrke motion i Ganløse tæt på Stenløse (Egedal Kommune), er vi den lokale gymnastikforening for dig.
Vi har hold for små og store børn, voksne og ældre (rabat til pensionister).
Hos os kan du gå til alt fra børnegymnastik, spring, parkour, rytmisk gymnastik, dans og styrketræning til zumba, yoga, seniorgymnastik og hjernetræning (sidstnævnte foregår i Slagslunde Hallen på Slagslunde Skole - se under Find Vej i venstremenuen). 
 
 
Tak for en flot forårsopvisning! 
Der var eventyr over hele linjen, dygtige gymnaster og et veloplagt publikum.
Vi i Ganløse Gymnastik er glade for den store opbakning fra alle sider.
 
 
 
 I løbet af nogle dage kommer der et link til billeder her på siden - men der ligger også nogle stykker her 
 
 
 
 
 
Sommerhold! 
I uge 15 starter vores sommersæson med flere forskellige hold både for børn og voksne. Der er typisk 8-10 træningsgange pr. hold.
 
Se beskrivelserne under Holdtilmelding, hold 60 og frem. Tilmelding kan først ske fra lørdag den 17. marts.
 
Voksne, der har haft kombi-billet i vintersæsonen, kan frit træne på alle sommervoksenhold.
Man kan også erhverve sig en sommerkombi-billet for 500 kr. og træne på alle sommervoksenhold, hvis man ikke foretrækker blot at tilmelde sig et enkelt.
Betal for kombi-billet under hold nr. 28 - men først fra lørdag den 17. marts.
 
 
Meld dig til hjernetræning! 
 
Holdet startede onsdag den 28. februar kl. 13-14. Og der trænes i Ganløse Hallen, første sal - ikke som tidligere annonceret i Slagslunde. Man kan stadig nå at være med - meld dig til under Holdtilmelding herover. Husk at logge ind først (eller opret en profil)

Træningen udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og kræver derfor din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, så det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde. Og dine lattermuskler! Vi griner ad os selv og med hinanden og har det hyggeligt og sjovt. Du er velkommen til prøvetime de to første træningsgange!

Vælg SMART Training fordi det:
• forbedrer din koncentrationsevne
• gør hjernen hurtigere og mere effektiv
• forbedrer din hukommelse
• styrker din balanceevne og koordination
• gør dig bedre til at skabe overblik og strukturere komplekse opgaver
• styrker din indlæringsevne
• gør dig bedre til at træffe beslutninger
• forbedrer dit samsyn, så du bedre kan styre og time dine bevægelser

Instruktør: Trine Stengade
 
Tilmelding:  
Klik på Holdtilmelding i bjælken herover og gå find hold nr. 56 (det sidste på listen). For at tilmelde sig, skal man i forvejen have oprettet ind profil (Opret profil i nederste venstre hjørne) og logge sig ind med sit password. Se mere her

 
 
Nye åbningstider i fitnessrummet ved svømmebadet!
 
Vi har modtaget nedenstående fra EIF - Egedal Idrætsfællesskab. Som medlem af Ganløse Gymnastik kan man købe medlemsskab til EIF-fitness og dermed til fitnessrummene både i Ganløse og Smørum resten af sæsonen frem til sommerferien for 275 kr.
 
Desuden skal man købe en lille chip, som man bruger til at åbne indgangsdøren både til rummet og til adgang udefra. Den koster 35 kr. og bliver udleveret af Trine Stengade, når man har betalt for den. Den aktiveres i det øjeblik, man har købt medlemsskab til rummet.
 
Nu kan man med chip og medlemsskab altså træne fra tidlig morgen til sen aften. Tilmeld og køb chip her. God fornøjelse!
 

Åbningstiderne i EIF Fitness Ganløse er ændret og er fra dags dato således:


Åbningstiden er fra kl. 6 om morgenen til kl. 23 om aftenen. Rummet er tilgængeligt for medlemmerne i de blå og lyseblå tider. De lyseblå tider angiver, hvornår rummet er tilgængeligt uden for anlæggets normale åbningstider.

Åbningstider kan som altid ses på egedal-if.halbooking.dk

Som konsekvens af, at der nu er åbnet udenfor bemandingens arbejdstid, er der opsat videoovervågning i rummet. Der er opsat skiltning herom.

Ved benyttelse af fitnessrummet udenfor åbningstid er der KUN adgang til lokalet via bagdøren, og der er ikke mulighed for at benytte omklædningsrummene i resten af anlægget. Vær opmærksom herpå, såfremt rummet benyttes om aftenen før anlæggets øvrige lukketid – efterlad ikke tøj og effekter i omklædningsrummene, da alt aflåses.

I ferier og helligdage, hvor anlægget i øvrigt er lukket, vil der være adgang til lokalet via bagdøren. Husk igen, at der ikke er mulighed for adgang til omklædningsrum og bad.


Med venlig hilsen

Egedal IdrætsFælledsskab

Dan Haugbøll
Trine Stengade

Copyright © 2018 Egedal Idrætsfællesskab - EIF
Mailliste for medlemmer af Smørum og Ganløse Fitness (EIF)

Our mail addresse er:

Egedal Idrætsfællesskab - EIF

Flodvej 62

Smørum 2765

Denmark


Add us to your address bookEmail Marketing Powered by MailChimp

 
 
 

Tillykke Trine!

 

Lørdag den 27. januar modtog vores instruktør Trine Stengade årets Humørlegat fra Lions Club Ganløse.

Humørlegatet uddeles hvert år til "en eller flere personer eller en forening, der ved sin adfærd og personlige indsats har været med til at gøre Ganløse, Slagslunde og lokalsamfundet lidt fornøjeligere at bo i, til glæde for alle dets borgere." 

 

Det er der ingen tvivl om, at Trine gør. Hun er instruktør på hele 10 af Ganløse Gymnastiks hold – det svarer til en femtedel. Og langt over 200 af vores 800 tilmeldinger i denne sæson er på Trines hold.

Dermed er Trine faktisk instruktør for cirka 25% af vores medlemmer!

Hun har hold i fitnessrummet, seniortræning, ”Kom godt i gang”-hold, puls/styrke for voksne, skigymnastik og hjernetræning.

 
 

 Trine til prisoverrækkelse hos Lions Club, der tæller adskillige deltagere på hendes hold!

 
Al Trines undervisning er planlagt minutiøst og tilpasset den specifikke målgruppe. Der bliver udvalgt ny musik og øvelser til hver eneste træningsgang, og Trine er glad, positiv og energifyldt på samtlige hold.
 
Lige for tiden gennemfører hun oven i købet hele programmet med højre arm i slynge efter en skulderoperation.
Ingen sygemelding, næh nej! Trine brænder nemlig for foreningen, træningen og alle os her i Ganløse.
 
Derfor er Humørlegatet så ualmindelig velfortjent.
 

Kæmpestort tillykke fra Ganløse Gymnastik

 
 Job i foreningen?
  
 
 
Vil du gerne være instruktør eller hjælpeinstruktør i Ganløse Gymnastik?
Så gå ind under "Job i foreningen" i venstremenuen og udfyld ansøgningsskema. Du skal være fyldt 13 år.
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
 
  
GENERALFORSAMLING I GANLØSE GYMNASTIK 
Formandens beretning kan ses her
Foreningens årsregnskab kan ses her.


Tusind tak alle sammen!
  
Lyserød Lørdag blev en fantastisk fest med over 100 deltagere, højt humør og kæmpe engagement.
Tak fordi I kom, tak fordi I bidrog både med jeres tid, penge og aktive deltagelse.
Lyserød Lørdag kunne ikke ønske sig en bedre støtte til deres 10 års jubilæum.
Til næste år hjælper vi dem med at fejre nummer 11.
 
 
 Vi er også meget taknemmelige for bidrag fra vores sponsorer: Frugt Farmen, Fruhave, Café Josta, SPAR Ganløse, Bilka Hillerød
 
Se flere flotte billeder fra dagen her!
 
 
 
 
 
 
Nye hold og andre gode tilbud! 
 
Dans med Tons
Anna (Vuvuzela Kids og Team Exceptions, som dansede til vores opvisning i 2016) er ny instruktør på et hold for friske piger, der gerne vil både danse og blive stærke! 
 
CrossDance
Lene, som i en årrække har undervist i zumba, har taget en ny uddannelse og kaster sig i denne sæson ud i dans med tons for voksne: Dans til velkendte rytmer krydret med styrketræning. Der bliver fart over feltet - men I kender Lene: Smil fra start til slut!
  
Partydans
Grib en partner og kom med til Ganløses bedste mandagsfest! Vi skal lære rock, salsa, jive, disco og cha cha cha. Musikken kender vi allerede, og vi kommer til at imponere på dansegulvene i byen og hos vennerne. Alle kan være med uanset niveau. 
 
Kombi-billet
Vi fortsætter med denne ordning, hvor du for 2000 kr. kan træne på alle vores puls/styrkehold. Vi har udvidet med zumba og CrossDance - og et par af holdene træner helt frem til sommerferien. En god deal!
 
Skitræning
Igen i år har vi skitræning søndag formiddag fra november til februar. 430kr. for en enkelt person - 500kr. for hele familien. Ben, balance, kondition og udholdenhed - det forebygger skader og giver jer en perfekt skiferie.
 
 
 
  
 
 
Ganløse Gymnastiks årlige opvisning 2017

HER er billederne!
 
 
Endnu en fantastisk opvisning! Se flere billeder og en artikel i Frederiksborg Amts Avis her.
 
   
 
   
 
   
 
- og et kæmpestort tillykke til vores hip hop-konkurrencehold SuperB Crew. De vandt bronze i DM i Aarhus! I avisen kom de også.
 
 
 

 
 
 
 
  "Kom godt i gang"

 

 
Vi fortsætter succesen med særlige hold for seniorer, der gerne vil i gang med at være fysisk aktive. To nye hold er startet op den 4. januar; der er stadig et par ledige pladser – og tilmelding kan ske herover under Holdtilmelding.

Erfaringer fra de tidligere hold er glade seniorer, der har færre rygsmerter, bedre balance, mere energi og lettere ved at komme ud af sengen.

 

En stærkere krop på tre måneder

”Kom godt i gang”, løber over 13 uger og er for seniorer, der måske aldrig rigtig har dyrket motion eller har været ramt af sygdom i en periode og derfor skal starte helt forfra, evt. efter et genoptræningsforløb. I løbet af de små tre måneder får man mere muskelstyrke, bedre kondition, en mere stabil balance og hurtigere reaktionsevne. Så kan man bedre klare hverdagens fysiske udfordringer og blive ved med at have et aktivt liv.

 

Man følger sin egen udvikling

I forløbet bliver man testet, så man selv kan følge med i, hvordan man gør fremskridt. Hver træningsgang byder selvfølgelig på træning, får også teoretisk viden om, hvordan kroppen forandres med alderen. Og så lægger vi både vægt på motivation for træning – og på et hyggeligt socialt fællesskab. Alle kommer med hver sine udfordringer, og det er der plads til. Der kan maks være 16 deltagere på et hold.

 

To niveauer

Der er to forskellige hold: ”Kom godt i gang (igen) ”, hvis man starter helt forfra. Og ”Kom godt i gang 2”, hvis man har gået på det første hold eller på anden måde er vant til lidt fysisk aktivitet.

 

For begge hold gælder det, at man selv skal kunne komme op og ned ad trappen til første sal i Ganløse Hallen, og at man selv skal kunne rejse sig fra gulvet

Hvis man starter efter et sygdoms- eller genoptræningsforløb, skal man have en godkendelse til deltagelse af sin læge eller fysioterapeut.

 

Nærmere information og tilmelding herover. Bemærk, at da disse hold kun er for seniorer, er prisen også fastsat derefter. Seniorrabat der således medregnet, og der ydes ikke yderligere rabat.  Man er velkommen til at kontakte Trine Stengade på mail: Trinestengade@gmail.com eller telefon: 48180510.
 
 
GENERALFORSAMLING 
 
Der afholdtes generalforsamling i Ganløse Gymnastik tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 18.00 i klublokalet over badminton i Ganløse Hallen.

Foreningens årsregnskab kan ses her.

Referat af generalforsamlingen kan ses her

 
Lyserød lørdag
 
Lørdag den 8. oktober støttede vi Kræftens Bekæmpelse med en motionsevent.
En fyldt hal gav 11.500 kr. til Støt Brysterne.
Det var vores mål at fordoble beløbet fra Stafet for Livet (se nedenfor).
Og det gjorde vi! 
 
De flotte billeder er taget af fotograf Mai Olsson 
 Tusind tak, alle sammen
 
 
                                                           
 
 
 
                                                          
 
 
 
                                                          
 
  
 
                                                         
 
 
 
Stafet for Livet
 
 
Ganløse Gymnastik stillede med et hold på 34 personer til Egedal Stafet for Livet den 11.-12. juni. Over et døgn løb vi tilsammen 885 runder og samlede derved 5.520 kr. ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
 
Nogle løb mange runder - og fik vabler. Andre løb få.  
Nogle løb om natten, andre ved daggry eller i dejligt solskinsvejr.
Stemningen var både høj og højtidelig.
 
Havde vi være flere, var der blevet samlet mere ind. Det gør vi til næste år!
 
En stor tak til alle deltagere og en endnu større tak til Marc Andersen, som var initiativetageren, koordinatoren, arbejdshesten - og den med de ubetinget største vabler!
 
 
 
 
Så er der billeder fra opvisningen!
 
 
 
  
Se og download via dette link 
 
 
 Frederiksborg Amts Avis og Lokalavisens netudgave bragte også billeder og omtale tirsdag den 15. marts.
 
 
  
 


 


 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk