Velkommen til Ganløse Gymnastik

Vil du dyrke motion i Ganløse tæt på Stenløse (Egedal Kommune), er vi den lokale gymnastikforening for dig. Vi har hold for små og store børn, voksne og ældre (rabat til pensionister). Hos os kan du gå til alt fra børnegymnastik, spring, parkour, rytmisk gymnastik, dans og styrketræning til zumba, yoga, seniorgymnastik og hjernetræning. Vi glæder os til at se dig!

Snart er det igen tid til Lyserød Lørdag 
 
 2018 LyserÃ?¸d lÃ?¸rdag-30.jpg
Glæd dig til en kæmpe fest til fordel for Støt Brysterne lørdag den 5. oktober 2019.
 
Tilmeld dig herover under Events - det koster 100 kr., og de penge kan gøre underværker for Kræftens Bekæmpelse. Kom i hallen kl. 11-13 og få masser af dejlig træning, godt humør og hyggeligt samvær.
 
 
 
 
Endelig er ventetiden ovre ...
 
 
 
Nu er den nye sæson igang!
Vi glæder os til at se jer alle sammen til træning
 
 
Tilmeldingen er stadig åben og der er plads på mange af vores hold.
 
Du er også velkommen til at komme til to gratis prøvetræninger pr hold for at se, om det er noget for dig. Hvad med at tjekke hip hop eller rope skipping? Hjernetræning eller Feminin Fitness? Se nærmere beskrivelser under Holdtilmelding herover.
 
Log ind med brugernavn og password (eller opret en profil, hvis du ikke har været medlem før.) Så er du klar til at finde dit eller dine hold under Holdtilmelding herover og betale med dankort.
 
Enkelte hold er nu fyldt op. Hvis du tilmelder dig alligevel, kommer du på venteliste, og det er gratis. Måske kan du have glæde af at tilmelde dig et tilsvarende hold på en anden ugedag, mens du venter på pladsen?
Du får automatisk besked fra vores system, hvis der bliver en ledig plads på dit ønskede hold, og så flytter vi dig uden problemer over.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 
 
 
 
Herunder ses en samlet oversigt over holdene. De enkelte holdbeskrivelser findes under "Holdtilmelding", og vores instruktører præsenteres under "Om os" øverst på siden.
 
Velkommen til den nye sæson!  
 
 
 
 
NYT - NYT - NYT - NYT - NYT - NYT!
Vi har indgået et samarbejde med Craft, så du nu kan købe lækkert sportstøj her på siden under menupunktet WEBSHOP. 
- priserne er fordelagtige
- tøjet er med Ganløse Gymnastiks logo på
- med dit køb støtter du foreningen via en såkaldt cash-back-ordning, som giver os et rådighedsbeløb til køb af trænertøj
Kig ind og lad dig friste!
 
 
 
 
 
 
1000 tak til alle der deltog i vores forårsopvisning 2019!
 
 
 
 I var alle sammen fantastiske! Se de flotte billeder her. Fotograferne er Mai Olsson og Nicky Hauerbach Vetterstein
 
 
 
 Der er også avisomtale i Frederiksborg Amts Avis og Lokalavisen
 
 
 
Generalforsamling  blev afholdt tirsdag den 23.10 2018, hvor vi fik valgt to nye bestyrelsesmedlemmer ind: Anne Lund Hansen er vores nye kasserer, og Helen Travers blev valgt til den ene suppleantpost. Dermed siger vi farvel og tusind tak for en stor indsats til afgående kasserer Christina Tronier og bestyrelsesmedlem Helle Dromph. 
 
Foreningens årsregnskab kan ses her  og referat kan ses her

LYSERØD LØRDAG 2018 BLEV EN SUCCES!

 2018 Lyserød lørdag-7.jpg  2018 Lyserød lørdag-13.jpg  2018 Lyserød lørdag-22.jpg  2018 Lyserød lørdag-27.jpg  2018 Lyserød lørdag-29.jpg

Tak til vores fire instruktører for yoga, hiphop, styrketræning og disko! Tak til Karin Friis Bach for noget at tænke over. Tak til SPAR, Fruhave,  Frugt Farmen og Supervin for sponsorgaver.

Og ikke mindst: Tak til alle jer, der var med. I knoklede, I grinede, I klappede - og I bidrog til en rigtig god sag.
Vi har sendt 11.000 kr. til Støt Brysterne!
 

 

 

Nye åbningstider i fitnessrummet ved svømmebadet!

Vi har modtaget nedenstående fra EIF - Egedal Idrætsfællesskab. Som medlem af Ganløse Gymnastik kan man købe medlemsskab til EIF-fitness og dermed til fitnessrummene både i Ganløse og Smørum, hvor man kan træne frit i åbningstiderne.

Desuden skal man købe en lille chip, som man bruger til at åbne indgangsdøren både til rummet og til adgang udefra. Den koster 35 kr. og bliver udleveret af Trine Stengade, når man har betalt for den. Den aktiveres i det øjeblik, man har købt medlemsskab til rummet.

Nu kan man med chip og medlemsskab altså træne fra tidlig morgen til sen aften. Tilmeld og køb chip her. God fornøjelse!

Åbningstiderne i EIF Fitness Ganløse er ændret og er fra dags dato således:


Åbningstiden er fra kl. 6 om morgenen til kl. 23 om aftenen. Rummet er tilgængeligt for medlemmerne i de blå og lyseblå tider. De lyseblå tider angiver, hvornår rummet er tilgængeligt uden for anlæggets normale åbningstider.

Åbningstider kan som altid ses på egedal-if.halbooking.dk

Som konsekvens af, at der nu er åbnet udenfor bemandingens arbejdstid, er der opsat videoovervågning i rummet. Der er opsat skiltning herom.

Ved benyttelse af fitnessrummet udenfor åbningstid er der KUN adgang til lokalet via bagdøren, og der er ikke mulighed for at benytte omklædningsrummene i resten af anlægget. Vær opmærksom herpå, såfremt rummet benyttes om aftenen før anlæggets øvrige lukketid – efterlad ikke tøj og effekter i omklædningsrummene, da alt aflåses.

I ferier og helligdage, hvor anlægget i øvrigt er lukket, vil der være adgang til lokalet via bagdøren. Husk igen, at der ikke er mulighed for adgang til omklædningsrum og bad.


Med venlig hilsen

Egedal IdrætsFælledsskab

Dan Haugbøll
Trine Stengade

Copyright © 2018 Egedal Idrætsfællesskab - EIF
Mailliste for medlemmer af Smørum og Ganløse Fitness (EIF)

Our mail addresse er:

Egedal Idrætsfællesskab - EIF

Flodvej 62

Smørum 2765

Denmark


Add us to your address bookEmail Marketing Powered by MailChimp

  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul