Velkommen til Ganløse Gymnastik

Vil du dyrke motion i Ganløse tæt på Stenløse (Egedal Kommune), er vi den lokale gymnastikforening for dig. Vi har hold for små og store børn, voksne og ældre (rabat til pensionister). Hos os kan du gå til alt fra børnegymnastik, spring, parkour, rytmisk gymnastik, dans og styrketræning til zumba, yoga, seniorgymnastik og hjernetræning. Vi glæder os til at se dig!

 

Går du rundt med en gymnastikinstruktør i maven?

Ganløse Gymnastik leder efter dig, der har lyst til at blive instruktør på et af vores børnehold.

 

Vi ved, at der er flyttet mange nye familier til Ganløse og omegn i løbet af den sidste tid. Er der mon nogle gymnastikfolk blandt dem?

Ganløse Gymnastik vil gerne udbyde flere hold og til flere målgrupper, men vi mangler instruktører til sæson 2020/21 med start 1. september.

Det drejer sig især om aldersgruppen 5-9 år, og det kan både være spring, rytmik, dans (også for ældre børn), drengehold med fuld fart over feltet, familiegymnastik i weekenden eller noget helt sjette, som netop du brænder for.

Er du erfaren gymnast eller f.eks. danser men ikke vant til at undervise, kan vi evt. tilbyde instruktørkursus. Det vigtigste er, at du har tid og lyst til at involvere dig i en forening, hvis fornemste opgave er at give alle i Ganløse og omegn mulighed for glad gymnastik!

Så hvis du er et sted derude eller kender en, der kunne være interesseret, så kontakt os endelig på forening@ganlosegymnastik.dk og hør nærmere.
 
 
 
Vi må desværre aflyse al sommertræning ...
Statsministeren er forsigtigt optimistisk omkring at genåbne Danmark efter påske, hvor også sommersæsonen i Ganløse Gymnastik skulle begynde.
 
Men vi ved stadig ikke, hvornår kommunen åbner hallen igen, og indtil 10. maj må man stadig ikke samles mere end 10 personer. 

Af disse grunde kan vi desværre ikke sætte gang i den planlagte sommersæson.

 

Men vi følger naturligvis udviklingen nøje; og skulle det i løbet af de næste par måneder blive muligt at oprette enkelte hold – evt. med et begrænset antal deltagere og få træningsgange – så kan vi gøre det med kort varsel.

Indtil videre må vi dog opfordre alle til at gå eller løbe en tur ud i foråret, hoppe i havetrampolin og måske styrketræne, tage en svingom eller dyrke stille yoga på stuegulvet. DGI har samlet lidt inspiration.

Vi glæder os til at se jer igen - om ikke andet så til sæson 20/21 ... 
 
 
 
Ganløse Gymnastiks opvisning lørdag den 21. marts AFLYST
 
Vi er rigtig kede af det både på gymnasternes, instruktørernes og vores egne vegne, for opvisningen er årets begivenhed i Ganløse Gymnastik. En festdag. Men vi må fejre dobbelt så meget i 2021, hvor vi forhåbentlig er ude på den anden side af corona og covid-19. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
FORENINGSTØJ
Vi har indgået et samarbejde med Craft, så du nu kan købe lækkert sportstøj her på siden under menupunktet WEBSHOP. 
- priserne er fordelagtige
- tøjet er med Ganløse Gymnastiks logo på
- med dit køb støtter du foreningen via en såkaldt cash-back-ordning, som giver os et rådighedsbeløb til køb af trænertøj
Kig ind og lad dig friste!
 
 
 
 
 
 
1000 tak til alle der deltog i vores forårsopvisning 2019!
 
 
 
 I var alle sammen fantastiske! Se de flotte billeder her. Fotograferne er Mai Olsson og Nicky Hauerbach Vetterstein
 
 
 
 Der er også avisomtale i Frederiksborg Amts Avis og Lokalavisen
 
 
Nye åbningstider i fitnessrummet ved svømmebadet!

Vi har modtaget nedenstående fra EIF - Egedal Idrætsfællesskab. Som medlem af Ganløse Gymnastik kan man købe medlemsskab til EIF-fitness og dermed til fitnessrummene både i Ganløse og Smørum, hvor man kan træne frit i åbningstiderne.

Desuden skal man købe en lille chip, som man bruger til at åbne indgangsdøren både til rummet og til adgang udefra. Den koster 35 kr. og bliver udleveret af Trine Stengade, når man har betalt for den. Den aktiveres i det øjeblik, man har købt medlemsskab til rummet.

Nu kan man med chip og medlemsskab altså træne fra tidlig morgen til sen aften. Tilmeld og køb chip her. God fornøjelse!

Åbningstiderne i EIF Fitness Ganløse er ændret og er fra dags dato således:


Åbningstiden er fra kl. 6 om morgenen til kl. 23 om aftenen. Rummet er tilgængeligt for medlemmerne i de blå og lyseblå tider. De lyseblå tider angiver, hvornår rummet er tilgængeligt uden for anlæggets normale åbningstider.

Åbningstider kan som altid ses på egedal-if.halbooking.dk

Som konsekvens af, at der nu er åbnet udenfor bemandingens arbejdstid, er der opsat videoovervågning i rummet. Der er opsat skiltning herom.

Ved benyttelse af fitnessrummet udenfor åbningstid er der KUN adgang til lokalet via bagdøren, og der er ikke mulighed for at benytte omklædningsrummene i resten af anlægget. Vær opmærksom herpå, såfremt rummet benyttes om aftenen før anlæggets øvrige lukketid – efterlad ikke tøj og effekter i omklædningsrummene, da alt aflåses.

I ferier og helligdage, hvor anlægget i øvrigt er lukket, vil der være adgang til lokalet via bagdøren. Husk igen, at der ikke er mulighed for adgang til omklædningsrum og bad.


Med venlig hilsen

Egedal IdrætsFælledsskab

Dan Haugbøll
Trine Stengade

Copyright © 2018 Egedal Idrætsfællesskab - EIF
Mailliste for medlemmer af Smørum og Ganløse Fitness (EIF)

Our mail addresse er:

Egedal Idrætsfællesskab - EIF

Flodvej 62

Smørum 2765

Denmark


Add us to your address bookEmail Marketing Powered by MailChimp

  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul