Velkommen til Ganløse Gymnastik

Vil du dyrke motion i Ganløse tæt på Stenløse (Egedal Kommune), er vi den lokale gymnastikforening for dig. Vi har hold for små og store børn, voksne og ældre (rabat til pensionister). Hos os kan du gå til alt fra børnegymnastik, spring, parkour, rytmisk gymnastik, dans og styrketræning til zumba, yoga, seniorgymnastik og hjernetræning. Vi glæder os til at se dig!

Børnegymnastik i Slagslunde
Bor du i Slagslunde? Og har du små børn, der gerne vil gå til gymnastik dér i stedet for i Ganløse? På opfordring undersøger vi nu interessen for børnehold i hallen på Slagslunde Skole. Vi opretter gerne sådanne hold til næste sæson, hvis der er mange nok, der ønsker det. Se mere ved at trykke på Event herover.  
 
 
På lørdag (23. marts) går det løs: 
  Ganløse Gymnastiks forårsopvisning!
 
Dørene åbner kl. 12.00, og programmet starter kl. 13.00.
Temaet er cirkus, og der bliver gøgl, klovnerier, popcorn og balloner!
Vi får også fint besøg af tre meget dygtige akrobater - No Limits Acrobatics:  
 
 
 
 
Det kan I godt glæde jer til!  
 
Vi glæder os til at se hele byen indenfor i Ganløse Hallen! Som altid koster billetterne ingenting - man møder bare op til en festlig eftermiddag med dans og rytmik, spring, parkour og sjove indslag. Caféen holder åbent med lifligt hjemmebag, frugt, kaffe og kolde drikke.
 
I år har vi desuden valgt at støtte De Danske Hospitalsklovne. 
 
 
 
Generalforsamling  blev afholdt tirsdag den 23.10 2018, hvor vi fik valgt to nye bestyrelsesmedlemmer ind: Anne Lund Hansen er vores nye kasserer, og Helen Travers blev valgt til den ene suppleantpost. Dermed siger vi farvel og tusind tak for en stor indsats til afgående kasserer Christina Tronier og bestyrelsesmedlem Helle Dromph. 
 
Foreningens årsregnskab kan ses her  og referat kan ses her

LYSERØD LØRDAG 2018 BLEV EN SUCCES!

 2018 Lyserød lørdag-7.jpg  2018 Lyserød lørdag-13.jpg  2018 Lyserød lørdag-22.jpg  2018 Lyserød lørdag-27.jpg  2018 Lyserød lørdag-29.jpg

Tak til vores fire instruktører for yoga, hiphop, styrketræning og disko! Tak til Karin Friis Bach for noget at tænke over. Tak til SPAR, Fruhave,  Frugt Farmen og Supervin for sponsorgaver.

Og ikke mindst: Tak til alle jer, der var med. I knoklede, I grinede, I klappede - og I bidrog til en rigtig god sag.
Vi har sendt 11.000 kr. til Støt Brysterne!
 
2018 Lyserød lørdag-30.jpg

 

 
Træner dit hold på 1. sal? (Zumba, Yoga, Crossdance, TRX, Kom godt i gang, SMART Training, Hip hop og GirlStyle)

Lokalet er lidt svært at finde, hvis man ikke har været der før. Kvinder kan gå igennem omklædningsrum nr. 4, som man kommer ind i udefra ved siden af svømmebadet. Gå igennem rummet og ud til trappen bagved. Trappen fører op til træningslokalet.

Man kan også gå om bag hallen ved at følge skilte mod Dagplejens legestue lige ved fodboldklubbens klubhus.

En dør under den udendørs trappe fører ind i gangen, som leder hen til trappen op til lokalet.

Den udendørs trappe fører direkte op til lokalet - men der kan være andre hold der træner, når du ankommer ...


Tak for en flot forårsopvisning!

Der var eventyr over hele linjen, dygtige gymnaster og et veloplagt publikum. Vi i Ganløse Gymnastik er glade for den store opbakning fra alle sider.

I kan se billeder fra dagen her! Fotograferne er Mai Olsson og Nicky Hauerbach Vetterstein, hvis billeder også er i Frederiksborg Amts Avis og Lokalavisen Ugenyt

Der ligger også nogle øjebliksbilleder og video fra dagen lige her Og endelig kan du se opslag på ganløseby.dk og deres facebookside.

Hjernetræning kommer på programmet igen i sæson 18/19!

Træningen udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og kræver derfor din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, så det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde. Og dine lattermuskler! Vi griner ad os selv og med hinanden og har det hyggeligt og sjovt.

Vælg SMART Training fordi det:

  • forbedrer din koncentrationsevne
  • gør hjernen hurtigere og mere effektiv
  • forbedrer din hukommelse
  • styrker din balanceevne og koordination
  • gør dig bedre til at skabe overblik og strukturere komplekse opgaver
  • styrker din indlæringsevne
  • gør dig bedre til at træffe beslutninger
  • forbedrer dit samsyn, så du bedre kan styre og time dine bevægelser

Instruktør: Trine Stengade

Nye åbningstider i fitnessrummet ved svømmebadet!

Vi har modtaget nedenstående fra EIF - Egedal Idrætsfællesskab. Som medlem af Ganløse Gymnastik kan man købe medlemsskab til EIF-fitness og dermed til fitnessrummene både i Ganløse og Smørum, hvor man kan træne frit i åbningstiderne.

Desuden skal man købe en lille chip, som man bruger til at åbne indgangsdøren både til rummet og til adgang udefra. Den koster 35 kr. og bliver udleveret af Trine Stengade, når man har betalt for den. Den aktiveres i det øjeblik, man har købt medlemsskab til rummet.

Nu kan man med chip og medlemsskab altså træne fra tidlig morgen til sen aften. Tilmeld og køb chip her. God fornøjelse!

Åbningstiderne i EIF Fitness Ganløse er ændret og er fra dags dato således:


Åbningstiden er fra kl. 6 om morgenen til kl. 23 om aftenen. Rummet er tilgængeligt for medlemmerne i de blå og lyseblå tider. De lyseblå tider angiver, hvornår rummet er tilgængeligt uden for anlæggets normale åbningstider.

Åbningstider kan som altid ses på egedal-if.halbooking.dk

Som konsekvens af, at der nu er åbnet udenfor bemandingens arbejdstid, er der opsat videoovervågning i rummet. Der er opsat skiltning herom.

Ved benyttelse af fitnessrummet udenfor åbningstid er der KUN adgang til lokalet via bagdøren, og der er ikke mulighed for at benytte omklædningsrummene i resten af anlægget. Vær opmærksom herpå, såfremt rummet benyttes om aftenen før anlæggets øvrige lukketid – efterlad ikke tøj og effekter i omklædningsrummene, da alt aflåses.

I ferier og helligdage, hvor anlægget i øvrigt er lukket, vil der være adgang til lokalet via bagdøren. Husk igen, at der ikke er mulighed for adgang til omklædningsrum og bad.


Med venlig hilsen

Egedal IdrætsFælledsskab

Dan Haugbøll
Trine Stengade

Copyright © 2018 Egedal Idrætsfællesskab - EIF
Mailliste for medlemmer af Smørum og Ganløse Fitness (EIF)

Our mail addresse er:

Egedal Idrætsfællesskab - EIF

Flodvej 62

Smørum 2765

Denmark


Add us to your address bookEmail Marketing Powered by MailChimp

  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul