Velkommen til Ganløse Gymnastik

Vil du dyrke motion i Ganløse tæt på Stenløse (Egedal Kommune), er vi den lokale gymnastikforening for dig. Vi har hold for små og store børn, voksne og ældre (rabat til pensionister). Hos os kan du gå til alt fra børnegymnastik, spring, parkour, rytmisk gymnastik, dans og styrketræning til zumba, yoga, seniorgymnastik og hjernetræning. Vi glæder os til at se dig!

 
Vi må desværre aflyse al sommertræning ...
Statsministeren er forsigtigt optimistisk omkring at genåbne Danmark efter påske, hvor også sommersæsonen i Ganløse Gymnastik skulle begynde.
 
Men vi kender endnu ikke den konkrete plan, ligesom vi heller ikke ved, hvornår kommunen åbner hallen igen.
DIF fraråder fortsat alle aktiviteter i idrætsforeningerne og appellerer til, at vi bakker op om at stoppe smittespredning. 

Af disse grunde kan vi desværre ikke sætte gang i den planlagte sommersæson.

 

Men vi følger naturligvis udviklingen nøje; og skulle det i løbet af de næste par måneder blive muligt at oprette enkelte hold – evt. med et begrænset antal deltagere og få træningsgange – så kan vi gøre det med kort varsel.

Indtil videre må vi dog opfordre alle til at gå eller løbe en tur ud i foråret, hoppe i havetrampolin og måske styrketræne, tage en svingom eller dyrke stille yoga på stuegulvet. DGI har samlet lidt inspiration.

Vi glæder os til at se jer igen - om ikke andet så til sæson 20/21 ... 
 
 
 
Ganløse Gymnastiks opvisning lørdag den 21. marts AFLYST
 
Ganløse Gymnastiks bestyrelse har på baggrund af de anbefalinger, myndighederne er kommet med i forhold til at inddæmme smitte af COVID-19 (også kaldet corona-virus), besluttet at aflyse vores forårsopvisning lørdag den 21. marts.

Vi arbejder på at finde en alternativ dato, sådan at opvisningen muligvis kan gennemføres på et senere tidspunkt.

Vi er rigtig kede af det både på gymnasternes, instruktørernes og vores egne vegne, men på grund af risikoen for smittespredning kan vi ikke stå inde for at gennemføre opvisningen i marts måned.

Vi følger fortsat udviklingen tæt og opfordrer alle til at følge myndighedernes råd og retningslinjer.

 
 
 
 
 
 
 
Generalforsamling 

Der blev afholdt generalforsamling i Ganløse Gymnastik tirsdag den 29. oktober 2019. Formand Merete Langwadt Guld blev genvalgt, og det samme gjaldt de øvrige genopstillede kandidater samt revisor og revisorsuppleant.

Referat kan ses her

Foreningens årsregnskab kan ses her.


 
 
 
  
 
FORENINGSTØJ
Vi har indgået et samarbejde med Craft, så du nu kan købe lækkert sportstøj her på siden under menupunktet WEBSHOP. 
- priserne er fordelagtige
- tøjet er med Ganløse Gymnastiks logo på
- med dit køb støtter du foreningen via en såkaldt cash-back-ordning, som giver os et rådighedsbeløb til køb af trænertøj
Kig ind og lad dig friste!
 
 
 
 
 
 
1000 tak til alle der deltog i vores forårsopvisning 2019!
 
 
 
 I var alle sammen fantastiske! Se de flotte billeder her. Fotograferne er Mai Olsson og Nicky Hauerbach Vetterstein
 
 
 
 Der er også avisomtale i Frederiksborg Amts Avis og Lokalavisen
 
 
 
Generalforsamling  blev afholdt tirsdag den 23.10 2018, hvor vi fik valgt to nye bestyrelsesmedlemmer ind: Anne Lund Hansen er vores nye kasserer, og Helen Travers blev valgt til den ene suppleantpost. Dermed siger vi farvel og tusind tak for en stor indsats til afgående kasserer Christina Tronier og bestyrelsesmedlem Helle Dromph. 
 
Foreningens årsregnskab kan ses her  og referat kan ses her

LYSERØD LØRDAG 2018 BLEV EN SUCCES!

 2018 Lyserød lørdag-7.jpg  2018 Lyserød lørdag-13.jpg  2018 Lyserød lørdag-22.jpg  2018 Lyserød lørdag-27.jpg  2018 Lyserød lørdag-29.jpg

Tak til vores fire instruktører for yoga, hiphop, styrketræning og disko! Tak til Karin Friis Bach for noget at tænke over. Tak til SPAR, Fruhave,  Frugt Farmen og Supervin for sponsorgaver.

Og ikke mindst: Tak til alle jer, der var med. I knoklede, I grinede, I klappede - og I bidrog til en rigtig god sag.
Vi har sendt 11.000 kr. til Støt Brysterne!
 

 

 

Nye åbningstider i fitnessrummet ved svømmebadet!

Vi har modtaget nedenstående fra EIF - Egedal Idrætsfællesskab. Som medlem af Ganløse Gymnastik kan man købe medlemsskab til EIF-fitness og dermed til fitnessrummene både i Ganløse og Smørum, hvor man kan træne frit i åbningstiderne.

Desuden skal man købe en lille chip, som man bruger til at åbne indgangsdøren både til rummet og til adgang udefra. Den koster 35 kr. og bliver udleveret af Trine Stengade, når man har betalt for den. Den aktiveres i det øjeblik, man har købt medlemsskab til rummet.

Nu kan man med chip og medlemsskab altså træne fra tidlig morgen til sen aften. Tilmeld og køb chip her. God fornøjelse!

Åbningstiderne i EIF Fitness Ganløse er ændret og er fra dags dato således:


Åbningstiden er fra kl. 6 om morgenen til kl. 23 om aftenen. Rummet er tilgængeligt for medlemmerne i de blå og lyseblå tider. De lyseblå tider angiver, hvornår rummet er tilgængeligt uden for anlæggets normale åbningstider.

Åbningstider kan som altid ses på egedal-if.halbooking.dk

Som konsekvens af, at der nu er åbnet udenfor bemandingens arbejdstid, er der opsat videoovervågning i rummet. Der er opsat skiltning herom.

Ved benyttelse af fitnessrummet udenfor åbningstid er der KUN adgang til lokalet via bagdøren, og der er ikke mulighed for at benytte omklædningsrummene i resten af anlægget. Vær opmærksom herpå, såfremt rummet benyttes om aftenen før anlæggets øvrige lukketid – efterlad ikke tøj og effekter i omklædningsrummene, da alt aflåses.

I ferier og helligdage, hvor anlægget i øvrigt er lukket, vil der være adgang til lokalet via bagdøren. Husk igen, at der ikke er mulighed for adgang til omklædningsrum og bad.


Med venlig hilsen

Egedal IdrætsFælledsskab

Dan Haugbøll
Trine Stengade

Copyright © 2018 Egedal Idrætsfællesskab - EIF
Mailliste for medlemmer af Smørum og Ganløse Fitness (EIF)

Our mail addresse er:

Egedal Idrætsfællesskab - EIF

Flodvej 62

Smørum 2765

Denmark


Add us to your address bookEmail Marketing Powered by MailChimp

  Ganløse Gymnastik - Lyngevej 6 - 3660 Stenløse - 3660 forening@ganlosegymnastik.dk - Tlf: 29408687 en løsning fra Klubmodul