Klik her for at oprette en profil


 

Brugernavn
 
  Password
                         Glemt login info?  
 
Velkommen til Ganløse Gymnastik 
 
Sommerferie
 
 
 Image result for sommerferien 2017
 
Ganløse Gymnastik holder i øjeblikket sommerferie. Bag kulisserne arbejdes der dog hektisk på at færdiggøre og offentliggøre programmet for sæson 2017/18, som starter den 28. august.
 
Inden længe vil et trykt program lande i postkasserne i Ganløse og omegn.
Men allerede nu kan man se beskrivelser af de enkelte hold herover under Holdtilmelding. 
 
Tilmeldingen åbner torsdag den 17. august kl. 19.00, og før det tidspunkt er det ikke muligt at tilmelde sig. Man kan dog sagtens oprette en profil inden da, så man er klar til at slå til.
 
Alle ønskes en rigtig dejlig sommer!
 
 
 
 
 
 
Ganløse Gymnastiks årlige opvisning

HER er billederne!
 
 
Endnu en fantastisk opvisning! Se flere billeder og en artikel i Frederiksborg Amts Avis her.
 
   
 
   
 
   
 
- og et kæmpestort tillykke til vores hip hop-konkurrencehold SuperB Crew. De vandt bronze i DM i Aarhus! I avisen kom de også.
 
 
 

 
 
 
 
  "Kom godt i gang"

 

 
Vi fortsætter succesen med særlige hold for seniorer, der gerne vil i gang med at være fysisk aktive. To nye hold er startet op den 4. januar; der er stadig et par ledige pladser – og tilmelding kan ske herover under Holdtilmelding.

Erfaringer fra de tidligere hold er glade seniorer, der har færre rygsmerter, bedre balance, mere energi og lettere ved at komme ud af sengen.

 

En stærkere krop på tre måneder

”Kom godt i gang”, løber over 13 uger og er for seniorer, der måske aldrig rigtig har dyrket motion eller har været ramt af sygdom i en periode og derfor skal starte helt forfra, evt. efter et genoptræningsforløb. I løbet af de små tre måneder får man mere muskelstyrke, bedre kondition, en mere stabil balance og hurtigere reaktionsevne. Så kan man bedre klare hverdagens fysiske udfordringer og blive ved med at have et aktivt liv.

 

Man følger sin egen udvikling

I forløbet bliver man testet, så man selv kan følge med i, hvordan man gør fremskridt. Hver træningsgang byder selvfølgelig på træning, får også teoretisk viden om, hvordan kroppen forandres med alderen. Og så lægger vi både vægt på motivation for træning – og på et hyggeligt socialt fællesskab. Alle kommer med hver sine udfordringer, og det er der plads til. Der kan maks være 16 deltagere på et hold.

 

To niveauer

Der er to forskellige hold: ”Kom godt i gang (igen) ”, hvis man starter helt forfra. Og ”Kom godt i gang 2”, hvis man har gået på det første hold eller på anden måde er vant til lidt fysisk aktivitet.

 

For begge hold gælder det, at man selv skal kunne komme op og ned ad trappen til første sal i Ganløse Hallen, og at man selv skal kunne rejse sig fra gulvet

Hvis man starter efter et sygdoms- eller genoptræningsforløb, skal man have en godkendelse til deltagelse af sin læge eller fysioterapeut.

 

Nærmere information og tilmelding herover. Bemærk, at da disse hold kun er for seniorer, er prisen også fastsat derefter. Seniorrabat der således medregnet, og der ydes ikke yderligere rabat.  Man er velkommen til at kontakte Trine Stengade på mail: Trinestengade@gmail.com eller telefon: 48180510.
 
 
GENERALFORSAMLING 
 
Der afholdtes generalforsamling i Ganløse Gymnastik tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 18.00 i klublokalet over badminton i Ganløse Hallen.

Foreningens årsregnskab kan ses her.

Referat af generalforsamlingen kan ses her

 
Lyserød lørdag
 
Lørdag den 8. oktober støttede vi Kræftens Bekæmpelse med en motionsevent.
En fyldt hal gav 11.500 kr. til Støt Brysterne.
Det var vores mål at fordoble beløbet fra Stafet for Livet (se nedenfor).
Og det gjorde vi! 
 
De flotte billeder er taget af fotograf Mai Olsson 
 Tusind tak, alle sammen
 
 
                                                           
 
 
 
                                                          
 
 
 
                                                          
 
  
 
                                                         
 
 
 
Stafet for Livet
 
 
Ganløse Gymnastik stillede med et hold på 34 personer til Egedal Stafet for Livet den 11.-12. juni. Over et døgn løb vi tilsammen 885 runder og samlede derved 5.520 kr. ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
 
Nogle løb mange runder - og fik vabler. Andre løb få.  
Nogle løb om natten, andre ved daggry eller i dejligt solskinsvejr.
Stemningen var både høj og højtidelig.
 
Havde vi være flere, var der blevet samlet mere ind. Det gør vi til næste år!
 
En stor tak til alle deltagere og en endnu større tak til Marc Andersen, som var initiativetageren, koordinatoren, arbejdshesten - og den med de ubetinget største vabler!
 
 
 
 
Så er der billeder fra opvisningen!
 
 
 
  
Se og download via dette link 
 
 
 Frederiksborg Amts Avis og Lokalavisens netudgave bragte også billeder og omtale tirsdag den 15. marts.
 
 
  
 


 

Ganløse Gymnastik lancerer et nyt (gen)optræningshold til seniorer:

”Kom godt i gang (igen)”

 
 
 
 

Er du senior, og ville du gerne i gang med at træne din krop op – enten fordi du aldrig rigtig har fået det gjort, eller fordi du har været syg i en periode? 

 
Så er Trines hold lige noget for dig. Hun introducerer dig med nænsom hånd til, hvordan du langsomt kan komme i form. Hun tager udgangspunkt i, hvad du kan lige nu, og så bygger I træningen op, så du bliver stærkere for hver uge. 
 

Hver træningsgang får du styrket dine muskler, dit kredsløb, din balance og din stabilitet - og du får teoretisk viden om din krop med i de ialt 90 minutters træning. Holdet kører i 15 uger, og det starter den 13. januar. Kom til gratis og uforpligtende informationsmøde om holdet den 6. januar. Mød blot op i træningslokalet fra kl. 13 og stil alle de spørgsmål, du har! Der er plads til 16 deltagere ialt. 

 
Man melder sig til under holdtilmelding. Se holdbeskrivelsen samme sted og vær opmærksom på, at starter man efter et sygdomsforløb, skal det være godkendt af læge, fysioterapeut eller lign.
 
 
 
 
 Generalforsamling i Ganløse Gymnastik 2015
 
Referat af generalforsamling tirsdag den 27. oktober 2015 kl. 18.30 kan læses her.
Foreningens årsregnskab kan ses her, og budget for den kommende sæson kan ses her.
Bestyrelsesmedlemmer på valg blev alle genvalgt, så bestyrelsen har præcis den sammensætning, den også havde før generalforsamlingen. 
 
 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk