Klik her for at oprette en profil


 

Brugernavn
 
  Password
                         Glemt login info?  
 
Velkommen til Ganløse Gymnastik
 
Lyserød lørdag - meld dig til nu!
 
 
Vi gentager successen fra sidste år: Lørdag den 7. oktober indbyder vi sammen med Kræftens Bekæmpelse til en sjov og hyggelig event med fire forskellige discipliner:
Zumba, styrketræning, CrossDance og yoga.
 
Det foregår kl. 11.00-13.00 og koster 100kr. som går til Støt Brysterne.
 
Inden I går hjem, kan I købe en kop kaffe og en muffin og støtte det gode formål yderligere.
 
Meld dig og veninderne, mødregruppen, dine klassekammerater og din mor til under Event herover!

 
 
 
 
 
 Sæsonen  er startet - men: 
Du kan stadig nå at tilmelde dig, selvom visse hold er helt fyldt op.   
 
 
 
Tjek under Holdtilmelding herover, hvor du også finder beskrivelser af de enkelte hold.
 
Det er gratis at stå på venteliste. 
  
Før du kan tilmelde dig, skal du have oprettet en profil i vores system, ligesom vi opfordrer dig til at gennemlæse vores betingelser for betaling i menuen til venstre i forvejen. 
 
Tilmelding kan kun ske elektronisk. Kontakt os endelig, hvis du har problemer - så forsøger vi at løse dem.
 
 
 
Nye hold og andre gode tilbud! 
 
Dans med Tons
Anna (Vuvuzela Kids og Team Exceptions, som dansede til vores opvisning i 2016) er ny instruktør på et hold for friske piger, der gerne vil både danse og blive stærke! 
 
CrossDance
Lene, som i en årrække har undervist i zumba, har taget en ny uddannelse og kaster sig i denne sæson ud i dans med tons for voksne: Dans til velkendte rytmer krydret med styrketræning. Der bliver fart over feltet - men I kender Lene: Smil fra start til slut!
  
Partydans
Grib en partner og kom med til Ganløses bedste mandagsfest! Vi skal lære rock, salsa, jive, disco og cha cha cha. Musikken kender vi allerede, og vi kommer til at imponere på dansegulvene i byen og hos vennerne. Alle kan være med uanset niveau. 
 
Kombi-billet
Vi fortsætter med denne ordning, hvor du for 2000 kr. kan træne på alle vores puls/styrkehold. Vi har udvidet med zumba og CrossDance - og et par af holdene træner helt frem til sommerferien. En god deal!
 
Skitræning
Igen i år har vi skitræning søndag formiddag fra november til februar. 430kr. for en enkelt person - 500kr. for hele familien. Ben, balance, kondition og udholdenhed - det forebygger skader og giver jer en perfekt skiferie.
 
 
 
Lyserød lørdag - reserver plads nu!
 
 
 
 
 Vi gentager successen fra sidste år: Lørdag den 7. oktober indbyder vi sammen med Kræftens Bekæmpelse til en sjov og hyggelig event med fire forskellige discipliner. Det foregår kl. 11.00-13.00 og koster 100kr. som går til Støt Brysterne. Du kan allerede nu sikre pladser til dig og veninderne under Event herover!
 
 
 
Ganløse Gymnastiks årlige opvisning

HER er billederne!
 
 
Endnu en fantastisk opvisning! Se flere billeder og en artikel i Frederiksborg Amts Avis her.
 
   
 
   
 
   
 
- og et kæmpestort tillykke til vores hip hop-konkurrencehold SuperB Crew. De vandt bronze i DM i Aarhus! I avisen kom de også.
 
 
 

 
 
 
 
  "Kom godt i gang"

 

 
Vi fortsætter succesen med særlige hold for seniorer, der gerne vil i gang med at være fysisk aktive. To nye hold er startet op den 4. januar; der er stadig et par ledige pladser – og tilmelding kan ske herover under Holdtilmelding.

Erfaringer fra de tidligere hold er glade seniorer, der har færre rygsmerter, bedre balance, mere energi og lettere ved at komme ud af sengen.

 

En stærkere krop på tre måneder

”Kom godt i gang”, løber over 13 uger og er for seniorer, der måske aldrig rigtig har dyrket motion eller har været ramt af sygdom i en periode og derfor skal starte helt forfra, evt. efter et genoptræningsforløb. I løbet af de små tre måneder får man mere muskelstyrke, bedre kondition, en mere stabil balance og hurtigere reaktionsevne. Så kan man bedre klare hverdagens fysiske udfordringer og blive ved med at have et aktivt liv.

 

Man følger sin egen udvikling

I forløbet bliver man testet, så man selv kan følge med i, hvordan man gør fremskridt. Hver træningsgang byder selvfølgelig på træning, får også teoretisk viden om, hvordan kroppen forandres med alderen. Og så lægger vi både vægt på motivation for træning – og på et hyggeligt socialt fællesskab. Alle kommer med hver sine udfordringer, og det er der plads til. Der kan maks være 16 deltagere på et hold.

 

To niveauer

Der er to forskellige hold: ”Kom godt i gang (igen) ”, hvis man starter helt forfra. Og ”Kom godt i gang 2”, hvis man har gået på det første hold eller på anden måde er vant til lidt fysisk aktivitet.

 

For begge hold gælder det, at man selv skal kunne komme op og ned ad trappen til første sal i Ganløse Hallen, og at man selv skal kunne rejse sig fra gulvet

Hvis man starter efter et sygdoms- eller genoptræningsforløb, skal man have en godkendelse til deltagelse af sin læge eller fysioterapeut.

 

Nærmere information og tilmelding herover. Bemærk, at da disse hold kun er for seniorer, er prisen også fastsat derefter. Seniorrabat der således medregnet, og der ydes ikke yderligere rabat.  Man er velkommen til at kontakte Trine Stengade på mail: Trinestengade@gmail.com eller telefon: 48180510.
 
 
GENERALFORSAMLING 
 
Der afholdtes generalforsamling i Ganløse Gymnastik tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 18.00 i klublokalet over badminton i Ganløse Hallen.

Foreningens årsregnskab kan ses her.

Referat af generalforsamlingen kan ses her

 
Lyserød lørdag
 
Lørdag den 8. oktober støttede vi Kræftens Bekæmpelse med en motionsevent.
En fyldt hal gav 11.500 kr. til Støt Brysterne.
Det var vores mål at fordoble beløbet fra Stafet for Livet (se nedenfor).
Og det gjorde vi! 
 
De flotte billeder er taget af fotograf Mai Olsson 
 Tusind tak, alle sammen
 
 
                                                           
 
 
 
                                                          
 
 
 
                                                          
 
  
 
                                                         
 
 
 
Stafet for Livet
 
 
Ganløse Gymnastik stillede med et hold på 34 personer til Egedal Stafet for Livet den 11.-12. juni. Over et døgn løb vi tilsammen 885 runder og samlede derved 5.520 kr. ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
 
Nogle løb mange runder - og fik vabler. Andre løb få.  
Nogle løb om natten, andre ved daggry eller i dejligt solskinsvejr.
Stemningen var både høj og højtidelig.
 
Havde vi være flere, var der blevet samlet mere ind. Det gør vi til næste år!
 
En stor tak til alle deltagere og en endnu større tak til Marc Andersen, som var initiativetageren, koordinatoren, arbejdshesten - og den med de ubetinget største vabler!
 
 
 
 
Så er der billeder fra opvisningen!
 
 
 
  
Se og download via dette link 
 
 
 Frederiksborg Amts Avis og Lokalavisens netudgave bragte også billeder og omtale tirsdag den 15. marts.
 
 
  
 


 


 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk